Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

sredniakow takich jak AC4

Wiem, ze we lbach utrwalilo sie, ze seria AC to synonim CoDa, ale 

1. AC>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>CoD

2. Czworka jest o dziwo swietna, jeszcze jej nie skonczylem wprawdzie, ale tak powinna wygladac wlasnie trzecia czesc.

Trojke mozna sobie jechac do woli, ale jak ktos pisze, ze czworka jest slaba, srednia albo cholera wie co tam jeszcze to rece opadaja.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Sam mocno hejtowałem serię AC i uważam, że Revelations i 3 to łagodnie mówiąc średniaki, żeby nie powiedzieć szroty, ale 4 naprawdę się udała dla Ubi. Świetny klimat piracki, pływanie statkiem, zbieractwo, ogólnie wszystkie poboczne misje, bohater ma jaja i nie jest pizdą jak tępa parówa z 3. Jeszcze w żadnym AC nie miałem tak, że zrobiłem zbieractwo przed fabułą główną, bo zwyczajnie sprawiało mi to niebywałą frajdę. Wątek fabularny sam w sobie jest spoko tylko misje są zaprojektowane strasznie ch.ujowo, większość fabuły opiera się na śledzeniu kogoś/podsłuchiwaniu, a to najsłabsze elementy tej gry. Jest tam jeszcze kilka niedoróbek, ale ogólnie jest to chyba najlepszy AC.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pewien pracownik MS powiedział niedawno tak :

Nasza propozycja niesie ze sobą unikatową wartość. Pod względem suchej specyfikacji różnica będzie marginalna. Puryści będą się sprzeczać, ale wydaje mi się, że ostatecznie wszystko sprowadza się do gier. Na Xboksie One zobaczycie świetne exclusivy, zaś w tytułach multiplatformowych ekskluzywną zawartość dla naszej konsoli.

Z kolei Hideo Kojima podesłał taki o obrazek 

Bd_HlLNCMAACVs3.jpg

Oczywiście remote play.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nasza propozycja niesie ze sobą unikatową wartość. Pod względem suchej specyfikacji różnica będzie marginalna. Puryści będą się sprzeczać, ale wydaje mi się, że ostatecznie wszystko sprowadza się do gier. Na Xboksie One zobaczycie świetne exclusivy, zaś w tytułach multiplatformowych ekskluzywną zawartość dla naszej konsoli.

Co prawda to prawda, sprzedaż konsol świetnie to pokazuje, różnica w sprzedaży jest marginalna, Puryści będą się sprzeczać ale wydaje mi się, że ostatecznie wszystko sprowadzi się do exclusivów, na X1 gry chodzą w 720p czego nie uświadczycie u konkurencji a gry multiplatformowe w 30 fps zamiast 60fps, otwiera to przed graczami możliwości jeszcze lepszej/dogłębniejszej analizy gier dzięki wolniejszej rozgrywce niż ma to miejsce u konkurenci.

1ZDruZd.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że jakby pominął fragment o tej suchej specyfikacji, to nic by nie było. Ale to właśnie oddziela mądrych od głupich, dwa słowa za dużo.

Opublikowano

Nasza propozycja niesie ze sobą unikatową wartość. Pod względem suchej specyfikacji różnica będzie marginalna. Puryści będą się sprzeczać, ale wydaje mi się, że ostatecznie wszystko sprowadza się do gier. Na Xboksie One zobaczycie świetne exclusivy, zaś w tytułach multiplatformowych ekskluzywną zawartość dla naszej konsoli.[/size]

Z kolei Hideo Kojima podesłał taki o obrazek 

Bd_HlLNCMAACVs3.jpg

Oczywiście remote play.

Takie cudo, jak Vita właściwie zmarginalizowane do roli ekranu. Boże...

Opublikowano

Jak nie oddali MonHuna nintendo to Vita sprzedałaby się kilka razy lepiej, jak mogli stracić taką serię?

Choć do mnie Vita przemawia jako "pc indie games portable console", jak kiedyś będę miał wolne kilka stówek to sobie kupię.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kwestia nastawienia moim zdaniem. Na bezrybiu i rak ryba.

Na ten moment wiadomo że Vita ,,dostanie" gry z PS3 i PS4, indyków faktycznie jest sporo, jeszcze kilka system selerów by się zdało..

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Najzabawniejsze że dla niektórych to najlepsza funkcja konsoli :teehee:

W końcu pogra w grę full hd na swoim 7 calowym ekraniku.

Trzeba mieć wysoko zaawansowanego dałna by kupić Vitę do streamowania gier z PS4.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Narzekać można, ale AAA gier na horyzoncie jest niewiele i nic nie wskazuje że to się zmieni w najbliższej przyszłości. Jak ktoś ma Plusa i PS4, to Vita zyskuje sporo.

Persona dancing game to za mało by sprzedać sprzęt.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

sony samo nie wie co robi - woli placic firmie za prawo do portu bordelands2, gry ktora ogral kazdy i jeszcze nie dawno byla w plusie, zleca to jakiemus smiesznemu devu wiec pewnie i jakosc konwersji bedzie tragiczna, w porywach srednia, a na drugim biegunie wydaje na odchodzace ps3 puppeters - gre od wewn deva, ktorej nikt nie kupil, zamiast wydac ja na system dopiero raczkujacy, narzekajacy na brak exow, a gra jeszcze reprezentuje gatunek wrecz stworzony pod handheld

Opublikowano

Jak Sony nie wyda dobrych gier ktore napedza sprzedaz, to nikt nie bedzie na vite wydawal duzych gier i zostana same indyki. Nintendo ma tyle dobrze ze swoimi seriami sprzedaje 3ds'a i opłaca sie gry robic 3rd party devom.

Opublikowano

ale dzieki wydawaniu wielu dobrych gier na 3ds cierpi wii u - dwie dobre gry od premiery z czego jedna to remake, MAŁO. Nintedno jak widac za priorytet wybralo 3ds, a wii u dryfuje, w sony odwrotnie czyli power w stacjonarke, a przenosniak maja w nosie

Opublikowano

Jak Sony nie wyda dobrych gier ktore napedza sprzedaz, to nikt nie bedzie na vite wydawal duzych gier i zostana same indyki. Nintendo ma tyle dobrze ze swoimi seriami sprzedaje 3ds'a i opłaca sie gry robic 3rd party devom.

Ale jakie wyda? Sprawa jest już pozamiatana od conajmniej roku. Tearaway był ostatnim głośnym hitem AAA na Vitę. Na ten rok nie ma nic. Konsolę reklamuje się tylko jako pad do PS4 i niczego innego. To już 2 lata od debiutu. Nic już się tu nie rozkręci, to nierealne. Gry niezależne to inna sprawa, one będą się pojawiały, dla gier AAA to trup.

Opublikowano

Tearaway był ostatnim głośnym hitem AAA na Vitę.

Z taką sprzedażą jak Tearway to nie dziwne.

Opublikowano

pamietam jak pojawily sie pierwsze gameplaye z mercenary i teraway - prasa sie zahcwycala jak prezentuja sie gry drugiej fali tytulow eksluzywnych od sony. Na neogaf sie smieli ze to nie wcale druga fala, a dwa ostatnie wielkie gry na ten sprzet :P

a na powaznie to tez uwazam ze szalu na vite nie ma i juz nie bedzie ale pare dobrych aaa jeszcze powstanie - temco, atlus czy vanillaware na pewno cos jeszcze wypluja na vite, gorzej z zachodnimi devami :(

Opublikowano

Będę zadowolony jak będą wrzucać gry z PS3. Nawet bardzo.

Opublikowano

Ja uważam że Sony pogodziło się z tym, że Vita zabije sprzedaż każdej gry, i wszystko co wydadzą będzie albo tylko na duże konsole, albo na duże konsole + Vita. Ponieważ PS4 ma Remote Play, i powstaje PS Now to w bibliotece Vity ,, kuchennymi drzwiami " pojawi się większość gier z PS3/4. Do tego cała masa indyków, kilka gier od devów 3rd party i tyle. Gier tylko na Vitę od Sony nie będzie moim zdaniem za wiele, na pewno nie drogie AAA.

Opublikowano

Dzisiaj na gafie czytałem, że Vita otrzymała wsparcie silnika Unity(mnóstwo gier na tym powstaje). Wiec indyków będzie sporo, ale na AAA już nie ma co liczyć.

Opublikowano

Jaki sens w ogole ma Remote Play, skoro poki co dziala to tylko w domu? PS4 laczy sie z Vita wylacznie w tej samej sieci...

(Poprawcie mnie jezeli sie myle)

Opublikowano

Jaki sens w ogole ma Remote Play, skoro poki co dziala to tylko w domu? PS4 laczy sie z Vita wylacznie w tej samej sieci...

Ja raz na klopie gralem w singla Shadow Fall. Potem zapomnialem o tej funkcji, na dzien dzisiejszy to jest zwykly gimmick, chyba ze ktos ma w domu ciagla walke o telewizor.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M3Pj4PyJgnA

16402975.jpg

Opublikowano

nie mam ps4 ale nie bylo czasem tak ze remote play vita-ps4 dziala tez przez neta?? nawet jak sie jest gdzies daleko,choć nawet sony samo przyzwalo ze nie poleca tego rozwiazania bo beda spore lagi. Ostatecznie jednak to porzucili i jest tylko po sieci lokalnej?

Opublikowano

O co chodzi z tą grafiką z Yakuzy ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.