Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A ty masz wyjątkowy bol tyłka ze taki fajny ex jak The last of us wyszedł, ale tylko na konsole Sony. Chyba bys sral ze szczęścia i pisał w kazdym poście Goty, Goty Goty jakby ta gra była exem na Xboxa.

Dlatego kupiłem dla tej gry konsole i przeszedłem ją dwa razy z miejsca i grałem w multi dużo czasu? Boże jaki bul dupki.

Jak gra jest dobra to nie ważne czy jest exem czy nie, nie jestem klapkiem by podniecać się tytułem tylko dlatego że wydaje go Sony.

Nie kumam tej listy, na drugim jest nieprzemyślany Infinite, gorszy pod każdym względem od poprzednika, jest samograj AC miliardowy sequel i ten głupi Tomb Raider, a nie ma Metro ლ(ಠ_ಠლ)

ipdr7pxhxZY1Z.gif

ibw1bQejL8BXjX.gif

i8Qm7HfSqF44v.gif

http://www.youtube.com/watch?v=lTK8GfhaIf4

wstyd koorwa, wstyd.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Aż mi się odechciało w jedynkę grać, męczę ją i męczę, a bym już w Last Light pograł.

Opublikowano

Inb4 dobra już sie nie zesraj z kolejną milardową kosmiczną strzelanką:* Stalker zjada to metro na śniadanie tak btw

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A tak w ogóle taborety cos dobrego w najbliższym czasie dostaną? Czy dalej czekają na GTA V?

Opublikowano

Definitywne wersje gier znanych z PS4 i XO, oprócz zatrzęsienia tytułów ekskluzywnych, dla których warto kupić dzisiaj Next Geny, np. ... a no tak.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zyebana lista, Bioshock za wysoko, Tomb Raider obecny a Metro Last Light nie, no cóż SonyGaf i wszystko jasne.

Ta.. ja też nie jestem do końca w temacie. Wciąż niezdrową podnietę Titanfallem mają tylko xboty, którym pasuje każda gra nieobecna na platformie Sony?

Gdyby gra była na PS4 to też bym się jarał, tylko klapki mają tendencję to wyolbrzymiania gier tylko dlatego że są exami.

Działa to też w drugą stronę. klapy hejtują grę która wychodzi tylko na xpudło (co jest smieszne bo mogą ją ograc na kompie) a boty podniecają się każdą grą ktora tylko nie wychodzi na ps'ie

Nie kumam tej listy, na drugim jest nieprzemyślany Infinite, gorszy pod każdym względem od poprzednika, jest samograj AC miliardowy sequel i ten głupi Tomb Raider, a nie ma Metro ლ(ಠ_ಠლ)

A ja nie kumam Ciebie. To że ludzie jak widac nie koniecznie zajarali się Metro to co, lista jest od rzu do dupy ? ja np. świetnie bawiłem się w nowym TR i cieszy mnie jego obecność na tej liście

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A tak w ogóle taborety cos dobrego w najbliższym czasie dostaną? Czy dalej czekają na GTA V?

Taborety dostały ostatnio The Banner Saga oraz The Broken Age. Za niedługo dostaną The Forest i Routine. Na dodatek porty AAA z konsol plus setki gier niezależnych, jak The Stanley Parable.

Opublikowano

i8Qm7HfSqF44v.gif

O______________O

Metro nie przebije sie do mainstreamu czytaj gimbusow bo poprostu nie ma strzelania z biodra i wesolego skakania po mapie....

Opublikowano

Inb4 dobra już sie nie zesraj z kolejną milardową kosmiczną strzelanką:* Stalker zjada to metro na śniadanie tak btw

Może 2033(i to tylko Cień Czarnobyla), LL na pewno nie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Może 2033(i to tylko Cień Czarnobyla), LL na pewno nie.

Argumenty proszę, a nie bo nie. 

Opublikowano

Sam nie podałeś argumentów, a żądasz ich ode mnie? lulzy

Opublikowano

jak ja sie nie moge doczekac potwierdzenia Metro w lutowym plusie. Obok Tomb Raidera to moja druga pozycja z gier jakie mam priorytet ukonczyc zanim przejde w przyszlosci na nowa generacje

Opublikowano

Rozbudowanie gry oraz dużo lepszy klimat w Stalkerze, w przeciwieństwie do Metra nie jest liniowym korytarzem z masą subquestów oraz żyjącym światem. Metro za to masz lepiej zrobiony background jeśli chodzi o story (ksiązki itp) oraz nie jest tak zbugowane (co jest spowodowane liniowością). 

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z gry w metro last light jak zobaczyłem jak to wyglada u ziomka na dopasionym PC, w sumie zamiast odświeżonego TR wolałbym zobaczyć metro na nextgenach

Opublikowano

ale czytajac eurogamer i ich digital foundry to wersje konsole nie sa brzydkie - chodza plynnie i slicznie wygladaja, nawet na necie jest opinia ze to jedna z ladniejszych gier multiplatformowych tej generacji

Opublikowano

Metro2033 już mega dopasione było graficznie w stosunku do konsol. Pamietam, że mi na kompie na powierzchni cięło w cholerę, że odpuściłem hyhy. 

Opublikowano

Rozbudowanie gry oraz dużo lepszy klimat w Stalkerze, w przeciwieństwie do Metra nie jest liniowym korytarzem z masą subquestów oraz żyjącym światem. Metro za to masz lepiej zrobiony background jeśli chodzi o story (ksiązki itp) oraz nie jest tak zbugowane (co jest spowodowane liniowością). 

No, a dla mnie rozbudowanie to fajna sprawa, ale imo niezbyt mi pasowała w Stalkerze(wolałem przy takich grach skupić się na poznawaniu świata, jego tajemnic bez konieczności myślenia czy mam wystarczającą ilość bandaży czy czegoś tam, aczkolwiek po dłuższej chwili się przyzwyczaiłem). Dla mnie klimat w Metro był o wiele gęstszy aniżeli w Stalkerze, szczególnie w LL, chociaż Cień Czarnobyla też miał swoje momenty. Ale jedna rzecz przenosi przewagę na korzyść Metro, mimo liniowości mogłem grać jak chcę, bez zabijania, po cichu co jeszcze bardziej dawało klimatu i zaszczucia. W stalkerze tego nie ma, tak naprawdę to jest czysta strzelanka z elementami RPG(ekwipunek itp). Subquesty byłyby spoko gdyby miały jakąś odrębną dobrą historię jak te ze Skyrim czy Fallouta, a nie są jakieś wyszukane i zbytnio interesujące. Ogromnym plusem przy Metro jest świetny feeling strzelania jak ktoś preferuje taki styl rozgrywki + świetna otoczka życia w metrze, widać, że ta społeczność stworzona w grze i stłamszona do życia w metrze jest wiarygodna. Świetnie się to prezentuje. I dlatego dla mnie Metro>Stalker, aczkolwiek uważam, że Stalker to dalej bardzo dobra gra i pozycja obowiązkowa dla taboreciarzy i entuzjastów postapo, szczególnie Cień Czarnobyla. ;)

@edit

995305_598638100209173_1851203765_n.jpg

wow

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Taborety dostały ostatnio The Banner Saga oraz The Broken Age. Za niedługo dostaną The Forest i Routine. Na dodatek porty AAA z konsol plus setki gier niezależnych, jak The Stanley Parable.

wat8.jpg

Opublikowano

wat8.jpg

^typowy graczy naszych czasów tylko uncharted, gta oraz battlefield i fifa. Wiesz, że banner sagę robili ludzie, którzy odeszli z bioware? Oczywiście, że nie bo gra jest na kickstarterze oraz jest turowym rpg. Gimby nie znajo. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

banner saga ponoc genialna - ff tactics od ojcow bioware w klimacie rodem z skyrim...jakby to wyszlo na vite czy na ps3 to by forum robilo w gacie od jarania

Opublikowano

ale czytajac eurogamer i ich digital foundry to wersje konsole nie sa brzydkie - chodza plynnie i slicznie wygladaja, nawet na necie jest opinia ze to jedna z ladniejszych gier multiplatformowych tej generacji

Potwierdzam.

Choć na pececie wygląda to mega.

metroll2013051520565620.png

met2gbuuz.png

irAv61HkkO83l.png

ibu61t9QAXMoJT.png

iNXlFdhpzaREJ.png

metroll2013-05-1522-3xwlxq.png

Opublikowano

banner saga ponoc genialna - ff tactics od ojcow bioware w klimacie rodem z skyrim...jakby to wyszlo na vite czy na ps3 to by forum robilo w gacie od jarania

Przecież ma wyjść na ps3 czy ja o czymś nie wiem? Na vicie bym to chetnie ogral, w takie strategie zawsze dobrze mi sie gralo na przenosnym sprzecie.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

o fuck, faktycznie, na ps3 i x360 tylko w formie cyfrowej - wobec tego mega pozycja w cyfrowej dystrybujci sie szykuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.