Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

tak dalej beka z gt5 bo na xone patch pobiera się w tle automatycznie i po chwili możesz grać normalnie.

...nie?

no dawaj użyj gafa, i pokaż mi, że tak nie jest. I dare you. Wiem, że instalacje trwają po parę minut i dopiero możesz odpalić grę, ale patch? 

nie mam Xbox One więc powstrzymam się z odpowiedzią (kubson?), ale jestem prawie pewien, ze musisz poczekac aż ściagnie się cały patch zanim zagrasz dalej w DR 3.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

O raju, następna beka z Xbone. Dead Rising 3 właśnie dostał kolejny patch, zamujący 13 gb. Zliczając, gdy kupisz grę, musisz ściągnąć 20 gb patchów zanim zacznie się przydługa instalacja xD co tam, xboty, dalej beka z GT5? Najlepsze że patch zawiera content pierwszego DLC, którego NAPEWNO każdy miał zamiar kupić! A to dopiero pierwsze DLC z czterech, więc proszę oczekiwać kolejnych patchektóre na końcu będzie zajmować razem że 50 giga. NEXTGEN.

Taki eksajt i boner się zrobił u ciebie, poleciałeś z językiem na wierzchu do CW że nawet nie zauważyłeś gadki o tym na poprzedniej stronie. Klasyczny sonoklap.

Opublikowano

tak dalej beka z gt5 bo na xone patch pobiera się w tle automatycznie i po chwili możesz grać normalnie.

...nie?

no dawaj użyj gafa, i pokaż mi, że tak nie jest. I dare you. Wiem, że instalacje trwają po parę minut i dopiero możesz odpalić grę, ale patch? 

nie mam Xbox One więc powstrzymam się z odpowiedzią (kubson?), ale jestem prawie pewien, ze musisz poczekac aż ściagnie się cały patch zanim zagrasz dalej w DR 3.

No więc własnie. Czekamy na odpowiedź kogoś kto ma konsole a nie boże eksajt, beka z xone <3 omg boner #thisisliving #1080p #sonytakiedobre #wow #neogafinsider info #dubstep#60fps#ootd

Opublikowano

juz jeden "genialny" przekombinowany engine oferujacy zerowa interakcje przerabialismy nie dawno z Carmackiem i jego ID5.

Nie zapominajmy o mega interaktywnym silniku od Epica. UE zawsze był ładny, rozjechany i oferował minimalną fizykę. Ot pudło się przesunie, coś tam pęknie i tyle :teehee:

Mi by wystarczyło jakby wyszedł nowy Source od Valve.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

O raju, następna beka z Xbone. Dead Rising 3 właśnie dostał kolejny patch, zamujący 13 gb. Zliczając, gdy kupisz grę, musisz ściągnąć 20 gb patchów zanim zacznie się przydługa instalacja xD co tam, xboty, dalej beka z GT5? Najlepsze że patch zawiera content pierwszego DLC, którego NAPEWNO każdy miał zamiar kupić! A to dopiero pierwsze DLC z czterech, więc proszę oczekiwać kolejnych patchektóre na końcu będzie zajmować razem że 50 giga. NEXTGEN.

tak dalej beka z gt5 bo na xone patch pobiera się w tle automatycznie i po chwili możesz grać normalnie. Do budy klapku.
To zanim. MaZZeo sciagnie tego patcha to wyjdzie nastepny, i zanim sciagnie nastepnego bedzie kolejny az w koncu bedzie nowa generacja a MaZZeo nie bedzie mogl sciagnac nic z internetu, zadnego dema nawet :(

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

...nie?

No więc własnie. Czekamy na odpowiedź kogoś kto ma konsole a nie boże eksajt, beka z xone <3 omg boner #thisisliving #1080p #sonytakiedobre #wow #neogafinsider info #dubstep#60fps#ootd

Console Wars 7 - Teoretycy-gawędziarze

Opublikowano

...nie?

Console Wars 7 - Teoretycy-gawędziarze

to chyba od zawsze jest w tym temacie hue hue 

Opublikowano

juz jeden "genialny" przekombinowany engine oferujacy zerowa interakcje przerabialismy nie dawno z Carmackiem i jego ID5.

Nie zapominajmy o mega interaktywnym silniku od Epica. UE zawsze był ładny, rozjechany i oferował minimalną fizykę. Ot pudło się przesunie, coś tam pęknie i tyle :teehee:

Mi by wystarczyło jakby wyszedł nowy Source od Valve.

ID5 nie ma nawet tego patrzac na Rage. Beznadziejnie przekombinowany engine - wstyd stawiac go przy wczesniejszych wersjach na ktorych np hulal doom3. A UE choc przereklamowany to jednak splodzil Mortal Kombat, Batmany czy Gyrosy i za to mu chwała

Opublikowano

UE3 akurat ma bardzo zaawansowaną fizykę zniszczeń, ale postaci :D W gyrosach można przeciwnika wysadzić tak, że same nogi zostaną :P

Niestety w Girsach 3 ograniczyli już chyba odpadające tynki z kolumn itp. albo to był Judgment.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

nadal czekamy na kogoś kto kupił XO

2cp1.jpg

Opublikowano

problem chyba polega na tym, że jak ktoś ma XO to ma też gry a własciciele PS4 po przejsciu killzłoma i knacka czekaja na forum na newsy :D

Opublikowano

No toć masz Yano 15 posiadaczy na forum. WiiU też 15, więc wyścig trwa.

sp_action_0803.jpg

Chociaż nie, Mazzeo chyba kupił. Także XO wysuwa się na prowadzenie,

Opublikowano

ja prawie kupiłem

ale wytrzeźwiałem

trzeba jeszcze poczekać na E3

Opublikowano

problem chyba polega na tym, że jak ktoś ma XO to ma też gry a własciciele PS4 po przejsciu killzłoma i knacka czekaja na forum na newsy :D

pomijając c(rap)nacka to w killzonie masz multi ktore może starczyć na dłużej, nie powiesz mi że ludzie tak niesamowicie długo będą grać w DR3 albo okrojoną forse?

poza tymi exami obie konsole maja multiplatformy które zapewne na dłużej starczą niż którykolwiek ex, więc bez przesaqdy

Opublikowano

Rune Factory 4 oficjalnie anulowane w Europie. Oczywiście na 3DS jest region lock, więc nie można kupić w USA i ograć na europejskiej konsoli.

Przyznam się szczerze, że gry nie kojarzę (bo też nie interesuję się za bardzo grami na 3DSa) - ale sam fakt, że mamy takie coś po prostu wkur.wia...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

...nie?

Instalacja trwa parę minut mówisz ? A to ciekawe, nawet bardzo.

http://www.youtube.com/watch?v=fscS8iOMenk#t=65

A tu czasy instalacji gier

Assassin's Creed IV:

Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds

Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds

Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds

PS4: 42 seconds

Need For Speed Rivals:

XBO: 09:25 (including update)

PS4: 00:32

Just Dance 2014:

XBO: 08:48 (including update)

PS4: 00:45

NBA Live 14:

XBO: 16:26 (including update)

PS4: 00:35

FIFA 14:

XBO: 16:06 (including update)

PS4: 00:34

Madden 25:

XBO: 9:38 (including update)

PS4: 00:38

Za(pipi)ałem z Kotaku, chociaż pewnie zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, że to nic nie znaczące źródło.

Opublikowano

Smieszne, mogli chociaz w cyfrowej dystrybucji dac jak to bylo juz z paroma tytulami.

Rune Factory to takie polaczenie harvest moon z jrpg.

Opublikowano

Sony kłamie vol. 23423

Jak to? Tu i tu bateria trzyma na jednym ładowaniu skończoną ilość minut.

Opublikowano

Rune Factory 4 oficjalnie anulowane w Europie. Oczywiście na 3DS jest region lock, więc nie można kupić w USA i ograć na europejskiej konsoli.

Przyznam się szczerze, że gry nie kojarzę (bo też nie interesuję się za bardzo grami na 3DSa) - ale sam fakt, że mamy takie coś po prostu wkur.wia...

Region lock 3DSa to największa porażka Nintendo ostatnich lat zaraz obok mizernej kondycji WiiU.

Opublikowano

Region lock 3DSa to największa porażka Nintendo ostatnich lat zaraz obok mizernej kondycji WiiU.

nie zapominaj o porażce z wymianą friend-codów i niemożliwość ich przekazywania poprzez konsole albo w ogole zapraszania do znajomych ludzi spotkanych w grze (zwłaszcza że sporo gier wykorzystuje ilość znajomych żeby dawać jakieś bonusy, a ich zdobywanie jest strasznie upierdliwe)

w ogole nintento to tragiczna firma, szkoda że tyle ciekawych gier wychodzi na ich konsole (no dobra na 3dsa, bo na wiiu wyło 5 gier przez rok)

wszyscy by skorzystali gdyby nintendo zrobiło to samo co sega i olało produkcje konsol i zaczeło robić dobre gry na konsole sony/MS

Opublikowano

No, wszyscy z wyjątkiem Nintendo. Bo przecież Sega tak super na tym wyszła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.