Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale jeżeli portal chce utrzymać jakąś renomę i szacunek użytkowników, to mimo wszystko powinien selekcjonować newsy na te głupie, fajne i gorące, a nie wrzucać dosłownie kretyńskie ;)

To PPE miało kiedyś renomę? Przecież od początku to był mały (teraz większy) cyrk na kółkach.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

a tu ch.uj i mario w 4k od nintendo

mario z taką grafiką?

mario___isreal.jpg

Opublikowano

Pixel-mario.gif

Opublikowano

Ch.uj tam z Mario, jemu zawsze starczy mocy. Ja chcę Zeldę w mrocznym stylu z ogromnymi terenami do zwiedzania. Na Wii U raczej nie osiągną poziomu z tech dema.

zelda-wii-u-tech-demo-2.gif

Opublikowano

jak to wygląda....

całkiem dobrze, ale bez opadu szczeny

w dodatku mierzi mnie że to kolejna gra z mieczami w FPP, czy oni sie nigdy nie nauczą że walka na miecze w FPP to jedna wielka padaka i chaos? ile to razy już twórcy mowili że będzie fajnie a zwykle wychodzi jedno wielkie (pipi), w najlepszym wypadku "no dobra da sie znieść" .... co im szkodziło zrobić tego rpga w TPP?

nie to żebym hejtował cała gre, bo świat średniowiecza bardzo mnie kręci, i grafika całkiem ładna, ale czemu (pipi)ane FPP?!?!

Dark Messiah miał mega wyje.bany i miodny system walki mieczem w fpp. 

Opublikowano

GPU z mocą 4.6 teraflopsa kiedy PS4 ma 1.8, kur.wa trzymajcie mnie jak można takie (pipi) wrzucić do newsa...

Najśmieszniejsze że to nie praktykant dał info o tym a Psyko...

On nie pisał na forumku tutaj czasem ? Pamietam avka z Masterem Szefem.

ZmuXITN.png

A jednak się kręci :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ja bym dodał dead island i skyrima (w którym da sie ustawić tpp(

Opublikowano

Przecież Skyrim ma tak drewniany system walki, ze wymienianie go w grach z dobrą walką mija się z celem.

Opublikowano

Dokładnie, walka w skyrimie to coś strasznego,dlatego biegałem z łukiem :(

fuck  yea! jest metro w plusie,szykuje się epicka przeprawa :3

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Nieważne czy widok będzie w fpp czy tpp, i tak walka będzie drewniana i uproszczona. Zresztą realizm też jest ograniczony z tego co czytam na ich stronce ( ,, miecze są uniwersalne " wtf ? Na kolesia w pełnej płycie i skórzni mieczem jednoręcznym mogłeś rąbać i rabąć, jest udokumentowane że lankchnechci cesarza przez 10 minut tłukli króla Francji i temu nic nie było zanim jakiś generał ich odpędził ), na rycerza  albo topór albo ciężki młot/miecz dwuręczny  jeśli chciałeś zabić ), zresztą stal hartowana upowszehniła się dopiero w XVII wieku.

Poza tym w średniowieczu, przy oblęganiu na gości na drabinach to rzucano kłody i kamienie, z kolei praktycznie nigdy nie udało się ich odepchnąć od murów ( spróbujcie popchnąć drabinę z 20 facetami na niej )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

o graliście w kulawe konsolowe wersje, na pc to inaczej wygląda.

Opublikowano

o graliście w kulawe konsolowe wersje, na pc to inaczej wygląda.

Z modami to każdy TES nabiera jakiegoś porządnego kształtu.

Opublikowano
On nie pisał na forumku tutaj czasem ? Pamietam avka z Masterem Szefem.

Pisał. Typowy irytujący xbot, tak go zapamiętam.

Opublikowano

Bił babcię :(

Opublikowano

Ja pamietam jak skamlal o range w kaciku XTC.

Opublikowano

Dobre! Sztuka lustrzanych okładek gier :D

lsEc8.jpg

20A8Kh.jpg

80FfY.jpg

uniti_ulkhf.jpg

uHZPf.jpg

I najlepsze:

nAhgO.jpg

Opublikowano

Kiedy zakładamy nowe Console Wars?

jak wyjdą jakieś gry na ps4

Opublikowano

Dziś w Saturnie był stand z PS4. Oba pady ze startymi gałkami xD Beka z wczesnych kupców grających w Killzone.

Opublikowano

Na pewno gryźli te gałki. Na 100%.

Opublikowano

To jeszcze nic,ja widziałem zapakowanego pada z rozyebaną gałką,ta jakość <3

Opublikowano

Ok czyli jakiegos dluzszego gameplayu mamy spodziewac sie na E3? Bo gra moze wyjdzie w czerwcu a moze nie ale co tam tylko pol roku obsuwy...przeciez multi KZ fajne a i Knack podobno zjadliwy... :teehee:

Postanowione ze w marcu zamiast Infamous kupuje Xbona z TitanFallem i pewnie Ryse lub DR3....Mezzo przyjmniesz syna marnotrawnego spowrotem do ekipy? :whistling:  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.