Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ten moment kiedy odpalasz u ziomka demko halo 2 z mapą z wiatrakiem i zdajesz sobie sprawę, że pistol już nie ownuje :(

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Magnum z CE jest jak Gnasher z Gearsów - twórcy nie spodziewali się że jedna broń zmieni kompletnie rozgrywkę w tych tytułach. Balans został zniszczony ale w sumie wyszło na dobre.

Opublikowano

https://twitter.com/XboxP3/status/427657080988651520

+

o8wtLMj.jpg

dzisiaj!! ciekawe co to będzie

Mark Rein z epic retweetował tego niusa ale to pewno nic nie znaczy.

lol

w międzyczasie:

Sony Debt Rating Downgraded to Junk Status

"While Sony has made progress in its restructuring and benefits from continued profitability in several of its business segments, it still faces challenges to improve and stabilize its overall profitability and, in the near term, to achieve a profile that Moody's views as consistent with an investment grade rating," Moody's said. "Of primary concern are the challenges facing the company's TV and PC businesses, both of which face intense global competition, rapid changes in technology, and product obsolescence."

But Moody's was more positive on the profitability outlook for Sony's entertainment units. "The four segments of Devices, Imaging Products & Solutions, Music and Pictures are expected to remain profitable, but not at levels, which in aggregate can support an investment grade rating for the overall corporation," it said. T"he Music and Pictures segments are expected to remain profitable -- after an expected one quarter seasonal loss in Pictures -- and supportive of the company's cash flow and profitability."

t added that Sony’s PlayStation 4 console would help earnings at its video games segment, but predited that profits would come in below those reported in previous years.

The downgrade concludes a debt ratings review that Moody's had initiated in November.

Opublikowano

Meh, crapdown, po kijowej dwojce na prawde musza przyebac z grubej rury jesli chca zajrzec do mojej kabzy.

Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-r7-260x-vs-next-gen-console

Can a £100 PC graphics card match next-gen console?

Radeon R7 260X could be seen as an economical alternative to buying a next-gen console. Visual quality in games like Assassin's Creed 4 and Battlefield 4 runs at a flat high setting with this GPU at no performance penalty, while console editions rely on curtailed LODs, and lowered texture filtering settings

I co terassss???

Opublikowano

Heh, nadeszła nowa, dosyc pozytywna plotka, iż GPU przeznaczone na snapa itd (10 procent GPU) zostanie oddane devom, oprócz 2 procentów na komendy głosowe itd. To znaczy, że devowie będą mogli wybierac, czy podczas ich gry będzie można używac snap, czy chcą te 8 procent przeznaczyc na grę. Wg mnie dobry krok, choc niektórzy mogą byc zirytowani, ze taki głośny ficzer ma zostac opcjonalny. Co ciekawe, w sklepie jest kategoria Snappable co jeszcze bardziej potwierdza tezę, iż coś takiego jest szykowane. Trochę desperacki ruch aby nadgonic PS4, ale potrzebny.

dodd1kbs05.png

Nawet cboat się wtrącił: "iw saksed for thi.s in Jun"

Opublikowano

Kiedy 2 lata temu na E3 2012 pokazywali The Last of Us miałem spore wątpliwości co do walki w tej grze, czy to nie jest przypadkiem wszystko oskryptowane. Oczywiście YETI i jego banda naskoczyła na mnie "hahaha jaki bul dupy tak tak na pewno gra nie będzie tak wyglądać xDDDDDDDDDDDD xbots cry moar".

Ale jak się okazuje jak zwykle miałem rację.

Opublikowano

Oczywiście, że oskryptowane. Przeciwnicy totalnie nie zachowują się jak na tym pokazie z E3, nie ma randomowych zachowań. Narzekałem na to w swojej opinii w odpowiednim temacie. No ale klapki on i do boju c'nie?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

oskryptowane, nieoskryptowane - who cares - wazne ze gra jest przeza(pipi)ista. Juz wole filmowe oskryptowane gierki, niz super otwarte tereny bez skryptow gdzie doslownie umieram z nudow w singlu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Heh, nadeszła nowa, dosyc pozytywna plotka, iż GPU przeznaczone na snapa itd (10 procent GPU) zostanie oddane devom, oprócz 2 procentów na komendy głosowe itd. To znaczy, że devowie będą mogli wybierac, czy podczas ich gry będzie można używac snap, czy chcą te 8 procent przeznaczyc na grę. Wg mnie dobry krok, choc niektórzy mogą byc zirytowani, ze taki głośny ficzer ma zostac opcjonalny. Co ciekawe, w sklepie jest kategoria Snappable co jeszcze bardziej potwierdza tezę, iż coś takiego jest szykowane. Trochę desperacki ruch aby nadgonic PS4, ale potrzebny.

dodd1kbs05.png

Snap to te nagrywanie gameplay'u?

Opublikowano

Nie.

filmik od Mazzeo - czemu koleś kłamie, bo w większości ten footage nie jest na Survivor.

Opublikowano

Meh, crapdown, po kijowej dwojce na prawde musza przyebac z grubej rury jesli chca zajrzec do mojej kabzy.

Recepta na sukces jest akurat całkiem prosta, wiadomo, duże miasto + różnorodni przeciwnicy + zręby jakiejś przeciętnej fabuły. W Crackdown dużo radochy daje zbieranie orbów i prostota poruszania się po mieście, ale wypala się to gdy brakuje różnorodności.

A tak na marginesie to szczerze wątpię by zapowiedzieli Crackdown 3 przed E3.

Opublikowano

dla mnie gameplayowo crackdown >>>>>>>>>> infamous

no ale wiadomo graficzka i szczelanie mocami osom!11

Opublikowano

dodd1kbs05.png

Don moze i jestesmy po przeciwnej strony barykady ale skasuj/edytuj tego posta no chyba ze to mega trolling...bo jak nie to...

BUAHAHAHAHAHAHA CZY BOCIKI WIEDZA W OGOLE O CO WALCZA?  :teehee:  :teehee:  :teehee:  :teehee: 

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi.

Opublikowano

Udowodniles to juz nie raz

Opublikowano

dla mnie gameplayowo crackdown >>>>>>>>>> infamous

no ale wiadomo ex na playstation osom!111

fiksed hehe

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

W Euro widziałem wczoraj te zestawy PS4 po 2400-2500 zł. Tam poza grą jest jeszcze drugi pad i kamera, więc nie jest to jakieś tragiczne windowanie ceny. Normalny zestaw z KZ stoi na mieście po 2100 zł.

Opublikowano

Zabawne jest jak boty ze 200 stron wczesniej jada po multi w Uncharted 3 bo jeden magazynek nie wystarcza na ubicie typa a 200 stron pozniej chlapią na monitor bo Halo 3 jest takie skillowe, so awesome!

Opublikowano

dodd1kbs05.png

I co na pudelku z gra bedzie napisane 'be aware, you can't snap?'. I co nastepne? 'you can't talk to your xbox while playing this game'?. Nie ma to jak nawsadzac do konsoli niepotrzebnych ficzerow ktore tylko wydaja sie spoko. Ale dobrze ze rynek wszystko skorygowal, moze jeszcze z rok i Xbone bedzie prawdziwa konkurencja dla PS4 a nie tylko jedynym slusznym wyborem dla bocikow  :whistling:

Opublikowano

oskryptowane, nieoskryptowane - who cares - wazne ze gra jest przeza(pipi)ista. Juz wole filmowe oskryptowane gierki, niz super otwarte tereny bez skryptow gdzie doslownie umieram z nudow w singlu...

Ale chodzi o to, że pokazywali jedną rzecz a w grze zupełnie co innego było. Mnie AI w tlou ani razu nie zaskoczyło a motywy takie jak na e3 to nawet oskryptowane mi się nie zdarzyły. Generalnie czasem w tej grze było za dużo przeciwników, no i jedna animacja duszenia w grze, która wynagradza stealth ?

Opublikowano

Pewnie, za chwile się okaże, że The Last of Us to w ogóle crap i gra na 5/10.

Opublikowano

Pewnie, za chwile się okaże, że The Last of Us to w ogóle crap i gra na 5/10.

Nie no kur.wa bez przesady. Po prostu jak widać część graczy w tym ja była bardzo podeksajtowana gameplayem(bo randomowe zachowania robiły wrażenie i w końcu mogła być szansa na dobre AI) na E3 i oczekiwała, że takie mechanizmy będą w grze, no jak widać gameplayami na E3 nie warto się sugerować.

Opublikowano

Bawiłeś się w ogóle tym AI czy leciałeś przed siebie i zabijałeś wszystko co się rusza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.