Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Graj w MGS 3 bo to genialna, genialna gra. Walka z "takim jednym bossem" coś pięknego. A że Mazzeo nie lubi MGS to musi byc chyba najmniej zaskakująca wiadomosc.

edit: no już, już.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Graj w MGS 3 bo to genialna, genialna gra. Walka z "takim jednym bossem" coś pięknego. A że Mazzeo nie lubi MGS to musi byc chyba najmniej zaskakująca wiadomosc.

edit: no już, już.

Jak będzie więcej gameplayu niż cutscenek to MGS V kupię.

Opublikowano

Zgodnie z tradycją należy się warnik za spoila. Zobaczymy co zrobi moderacja.

@edit

Mam skrina ze spoilem jako dowód.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

spoiler z 10 letniej gry ktory w sumie nic nie mowi, ani kim jest postać  ani na czym polega walka, ale szprota musi dowalić

Jak będzie więcej gameplayu niż cutscenek to MGS V kupię.

jeśli hejtujesz serie mgs za to że jest wiecej scenek niż gameplayu to znaczy że nie dorosłeś i nie zrozumiałeś tej gry

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nie ma to jak szukanie głupiej wymówki do spoila.

Typowy Yano.

Opublikowano

bez kitu , ani nie wiadomo kim jest postać ani jaka to walka, to jak by powiedzieć "a w cod była świetna walka z ivanem" - co to za spoiler? (ps ivan to przykładowe imie ruska , nie wiem czy wystepował w jakimś codzie ivan z którym sie walczyło)

Opublikowano

Mozecie jechac po mgs 2 i 4 ile fabryka dała, ale pierwowzór i trojeczkę z ulepszoną kamerą to wy już wiecie co €%#&¥!

Opublikowano

Mozecie jechac mgs 2

Cholera jasna, nie sądzę.

Opublikowano

ja tam nie pozwalam jechać żadnego mgsa, co z tego że 4 miała 20 godzin gadania i 2 godizny grania? to gadanie też miało swoj klimat

jak ktoś klikał skip skip caly czas to nie dziwie się że mu sie gra nie podobała

Opublikowano

Próbowałem grac w to w 2013 w HD... Nie dalo rady. Zresztą prawda jest taka że "kontroweryjna inność" MGS2 jest nadinterpretowywana, jak choćby wygląd Raidena, o ktorym sami tworcy wypowiedzieli się ze ma trafic w gusta Japończyków, a fani dorabiali zbedne ideologie. No i te 10-15 minutowe gadki przez codec...

Opublikowano

Chopaki z GameInformera mówią, że przejście Ground Zeroes+jakieś tam dodatki zajęło im 4 godziny. Przypominam, że Kojima krzyczy za to 40 dolarów.

To jak tam, nachylamy się?

Opublikowano

Jego wina, że czekał 10 lat na zagranie w MGS 3.

Żaden argument, nie pitol głupot
Opublikowano

Chopaki z GameInformera mówią, że przejście Ground Zeroes+jakieś tam dodatki zajęło im 4 godziny. Przypominam, że Kojima krzyczy za to 40 dolarów.

Ja sie nachyle ale tylko po to zeby mnie mogli latwiej w dupsko pocalowac.

Opublikowano

Pierwsze miało byc GZ I TPP jako odzielne gry. Nastepnie jako jedna. Teraz to... Zabawne ze Kojima dal juz tyle ciekawych pomysłów na gry, a pewnie do usranej smierci będzie juz meczyl Solida, Big Bossa oraz graczy.

Opublikowano

bywały gry niewiele dłuższe za 60$

pytanie jak z jakością tych 4 godzin, jeśli jest to świetny tylko że krótki mgs to ja kupie (chociaz moze nie na premiere), jeśli jest to poziom słabszych mgsów to sie zastanowie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

co z tego że 4 miała 20 godzin gadania i 2 godizny grania? to gadanie też miało swoj klimat

jak ktoś klikał skip skip caly czas to nie dziwie się że mu sie gra nie podobała

Problemem MGS4 nie jest ilosc gadania tylko to co gadali.

Opublikowano

@ Ins

I co miejscami pokazywali. IKSDE

Choc kilku(nastu) pozytywnie ryjacych beret akcji ani 2 ani 4 odmówić nie mozna.

Najbardziej wymarzonym tytułem w tym uniwersum jest dla mnie epizod The Boss podczas IIWŚ troche w stylu Szeregowca Ryana i Wroga u Bram. Dodam ze pomysl taki rzucilem kiedys na forum Zanzibar.pl. Rok pozniej o tym samym przebakiwał Kojima.

Na bank śledził moje posty.

Opublikowano

bywały gry niewiele dłuższe za 60$

pytanie jak z jakością tych 4 godzin, jeśli jest to świetny tylko że kurtki mgs to ja kupie (chociaz moze nie na premiere), jeśli jest to poziom słabszych mgsów to sie zastanowie

Szybko, poprawiaj te "literowke" bo znowu ci sie do dupy dobiora. <szukaj szukaj>

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Mozecie jechac po mgs 2 i 4 ile fabryka dała, ale pierwowzór i trojeczkę z ulepszoną kamerą to wy już wiecie co €%#&¥!

Jechać to można po Bioshock Infinte, MGS2 szanuj.

Opublikowano

Co do Elopa, który chciał zabic/sprzedac Xboxa...

"Stephen Elop will still rejoin Microsoft shortly to lead an expanded devices team focused on Surface, Windows Phones, and Xbox"

Pewno już się cieszyłeś.

8NyYj4N.png?1

@Delena4Ever999 Yes, I know Satya. He's been a good supporter of Studios and XBOX.

Opublikowano

Ja tam nie wiem jak można sie czepiać mgs4. Uwielbiam cała serie i czwórke stawiam na równi z trojką. I ten ostatni chapter w czwórce :).

Opublikowano

Wyższe ceny? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.