Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Błąd polega na tym, że po akceptacji oferty, wprowadzeniu wymaganych danych osobowych (w tym numeru karty kredytowej) system nie blokuje możliwości ponownego skorzystania z tej promocji i tak odpowiednio długo klikając "X" można przedłużać swoją subskrypcję o kilka, kilkadziesiąt, kilkaset a może i kilkatysięcy lat.

gość sie zdziwi jak po tch 14 dniach za pozostały okres zacznie mu schodzić kasa z karty kredytowej którą podał

kiedyś była podobna promocja że był darmowy miesiąc dołączany do TLOU i tez trzeba było podac karte kredytową, i po skończeniu darmowego miesiąca plus automatycznie się przedłużał na 3 miesiące (i potem pewnie na kolejne 3) zjadając kase z karty, żeby temu zapobiec trzeba było wyłączyć automatyczne przedłużanie lub samemu zrezygnować z plusa przed końcem darmowego okresu

ja osobiście sie troche nadziałem na to bo nie chciało mi się tym zajmować i przegapiłem moment zakończenia darmowego meisiąca i automatycznie mi sie przedłużyło, w pierwszej chwili byłem zły na swoje lenistwo, ale teraz w sumie jesrtem zadowolony bo za 60zł nagrałem się w plusie w gry warte z 500zł (które i tak planowałem kupić, nie licze popierdółek które mnie nie interere i zassałem je tylko dlatego że były za darmo)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 795 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To już Titan w 728p ładniejszy. Broda i włosy jak z PSX-a

Opublikowano

konkretna publiczność w tle

Opublikowano

Postacie podobnie plastyczne jak w GTA V, fajnie to wyglada.

Opublikowano

DonSterydo z tym swoim duposciskiem powoli zabiera tron MaZZeo w obronie XO.

"dupościśk", "obrona XO" powiadasz, hmm...

Jeśli na X360 będzie 640p-720p, 60 FPS i tak samo 6 vs 6, to beka z Respawn albo z MS, że skopali sterowniki do dev kitów.

Zmień sobie nick na "Konfabulant60FPS" albo "FailMan".

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Tak, tak, beka ze sterowników do dev kitów xD

Jeśli na X360 będzie 640p-720p, 60 FPS i tak samo 6 vs 6, to beka z Respawn albo z MS, że skopali sterowniki do dev kitów.

Serio Figaro, weź jakieś korepetycje z czytania bo to już się tragiczne robi.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

angry joe gra w bete titanfall

w skrócie

- boty są głupie i nie stwarzają zagrożenia, są mięsem armatnim

- zapowiada się ze  bedzie mało contentu jak na gre która ma tylku multi bez singla

- zero odrzutu

- czy będzie system seller? - joe wątpi, bo można zagrać na pc i 360

mimo tego podobno jest dużo zabawy, no ale to samo było w COD, najpierw "wow jaka masakra i zabawa" ale potem szybko stawał się kotletem który nie dorasta do pięt battlefieldowi

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczalnego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczeń w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

Dobrze z killzone ma zniszczalne otoczenie... Oh wait

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczonego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczenia otoczenia w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

No w InFamous ma byc wieksza zniszczalnosc. Popatrz na gameplaye.

Opublikowano

Przeciez BF i COD to to samo.

Opublikowano

Co ty dla naszych znawców to BF to profesjonalny symulator pola walki bo są czołgi, a cod to beka bo gimbusy hamburgery i sony goty

Opublikowano

W Destiny będą zniszczenia czy nie? Bo jak nie, to rozumiem, że beka?

Opublikowano

Jak papugi fanzolą o tym recoilu teraz, mechy biegają , statki latają po kosmosie a bronie mają mieć recoli jak podczas WWII ; ) To już nawet teraz są modele które odrzut mają minimalny a co dopiero w takiej futurystycznej gierce , no ale klapki teraz wymyślili, brak odrzutu= gra dla gimbów. Aima w multi na konsolach i tak nic nie przebije.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

śmieszne jest jak bardzo red faction 1 do dzisiaj jest nie do pokonania, Gdy grałem  z bratem  w multi na planszy  z takim kanionem gdzie naprzeciwko były dwie bazy, i po 10 minutach  zostawały tylko fundamenty i i niektore sciany ( mozna bylo nawet u(pipi),ic kawał głazu po srodklu planszy jak sie mocno napracowales  z przeciwnikiem), to myslielismy ze gramy  w gre wyjatkowa która zapoczatkuje zmiany  w grach. Czas pokazał że gralismy tylko  w gre wyjatkowa.

Opublikowano
ciekawe czy brak możliwości zniszczeń w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

chyba żartujesz, przecież na wszystkich gameplayach było pokazane że można niszczyć duże konstrukcje, zawalać mosty wieże i inne rzeczy, wieć naprawde strasznie nie trafiłeś z tą docinką

Przeciez BF i COD to to samo.

no chyba nie za bardzo

równie dobrze mógłbyś powiedzieć że mario kart i gran turismo to to samo

Opublikowano

śmieszne jest jak bardzo red faction 1 do dzisiaj jest nie do pokonania, Gdy grałem  z bratem  w multi na planszy  z takim kanionem gdzie naprzeciwko były dwie bazy, i po 10 minutach  zostawały tylko fundamenty i i niektore sciany ( mozna bylo nawet u(pipi),ic kawał głazu po srodklu planszy jak sie mocno napracowales  z przeciwnikiem), to myslielismy ze gramy  w gre wyjatkowa która zapoczatkuje zmiany  w grach. Czas pokazał że gralismy tylko  w gre wyjatkowa.

zawsze odpalałem planszę, gdzie na środku stała taka szklarnia i najpierw się rozbijało wszystkie szyby, a potem oczywiście żłobiło tunele w ścianach za pomocą bazooki

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W tym ze w Titanfall nie pograją na ps4, żenada posty typu że nie ma zniszczonego otoczenia, ciekawe czy brak możliwości zniszczenia otoczenia w infamous rownież bedzie beką z next gena:)

ps

ale infamous, drive club i order wszystkie w 1080p/60fps....oh wait

Widać utrata exów ps3 i brak gier na ps4 robi niezły 'destroy' w głowach sonybociarni, jarać się mlb że popularny w US a chwilę wcześniej były wrzuty TF że jest dla US.

Jakie następne hiciory będą na ps4 oprócz knacka i mlb ? nowy eye pet ? a może jakiś indyk z tabletów   :sweat:

Opublikowano

A nastepny hicior na Xbona? Czy jakas gra co niby ma wyjsc na konsole MS w tym roku ma potwietdzona date premiery?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.