Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

MaZZeo, z reka na sercu, sciska troche w srodku nie? Posiadales nadkonsole i wymieniles ja na X1 ktory na chwile obecna nie ma zadnej dobrej gry.... A kompa i tak masz dobrego wiec w Titanfalla tez moglbys grac na PC.

Ja wiem ze exami czlowiek nie zyje, ale nie zal ci tych wszystkich multiplatform typu mgs ktore sa gorsze?

Nie mowimy tu o roznicach jak na poprzedniej generacji, prawie nie zauwazalne, tu roznice sa jak pomiedzy PS2 a Xboxem

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 795,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nadkonsola tymbardziej nie ma żadnej dobrej gry, więc sens trzymania jej był żaden.

Ale z perespektywami na dobre gry, DriveClub, Infamous, The Order i lepsze multiplatformy takie jak Wiedzmin 3.

Nie mow wiec ze "nadkonsola tymbardziej" bo w zaden z tych tytulow nie grales jeszcze.

A X1 po Titanfalu nic,Twoja seria bedzie dopiero w 2015 roku w bundlu z tanszym X1 bez Kinecta ktorego pewnie nie uzywasz.

Opublikowano

Tak, po Titanfallu w ogóle nic nie wyjdzie na XONE.

Wyjdzie story mode i nowa postać do Killer Instinct oraz multiplatformy 720p/30fps.
Opublikowano

Mowie o tym co wiemy a nie o tym co chcemy, czego oczekujemy i jakie sa marzenia, marzyliscie juz o power of cloud, pozniej o slabych devach, teraz slabe sterowniki.

Mowie o 2014 roku, a ten na chwile obecna zapowiada sie słabo dla XO

Opublikowano

Wydaje mi się że chodziło o to, że mocy X1 już się nie poprawi, a gry na PS4 mogą wyjść w każdej chwili.

Opublikowano

Mowie o tym co wiemy a nie o tym co chcemy, czego oczekujemy i jakie sa marzenia, marzyliscie juz o power of cloud, pozniej o slabych devach, teraz slabe sterowniki.

Kto ci marzyl o chmurze ? xD Jak juz masz zamiar cisnac to rob to z glowa, a nie wal rodzyny - no ale chyba nic nie przebije tego, ze widziales 60 klatek na filimiku z YT ;]

Opublikowano

Swoją drogą konsolowcy czekają na sterowniki hehe

Opublikowano
Opublikowano

W zasadzie to nie wiem o czym mówisz, bo zarówno Drive club jak i The Order nie mają premiery. Ten drugi może nie wyjść w tym roku i wyjdzie że w PS4 nadal nie będzie w co grać.

A Quantum Break i Horizon 2 to oczywiście dla mnie będzie lepszy deal. Dodać do tego Titanfall za rogiem, zaskakująco dobry Killer Instinct i kolejny sezon + Halo 2 Anniversary z klasycznym multiplayerem to wybór lepszy dla mnie jest oczywisty.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ALE GRAFIKA GORSZA, BEKA Z XBOTOW

Opublikowano

Kto ci marzyl o chmurze ? xD Jak juz masz zamiar cisnac to rob to z glowa, a nie wal rodzyny - no ale chyba nic nie przebije tego, ze widziales 60 klatek na filimiku z YT ;]

Kiedys ktos w tym temacie wierzyl w ta chmure, nie pamietam kto, temat nie byl wałkowany, rozeszło się po kosciach.

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Raidera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

Trolling sie udał, Donowi żyłka mało nie strzeliła a miał ją mocno naprezona bo dowiedzial sie ze na PS4 gra chodzi 2x płynniej.

Zreszta co ja bede tlumaczyl ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

(pipi)a piszesz o dc czy the order ze nie maja daty premiery a takiego gejlo 2 hd czy Horizon 2 nawet na ten 2014 nie zapowiedzieli. QB też nie ma daty premiery. Cały mazz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kiedys ktos w tym temacie wierzyl w ta chmure, nie pamietam kto, temat nie byl wałkowany, rozeszło się po kosciach.

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Ridera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

Trolling sie udał, Donowi żyłka mało nie strzeliła a miał ją mocno naprezona bo dowiedzial sie ze na PS4 gra chodzi 2x płynniej.

ktoś kiedyś coś, aha, wszystko jasne

no i oczywiście, wszystko to był trolling w słusznej sprawie

Opublikowano

(pipi)a piszesz o dc czy the order ze nie maja daty premiery a takiego gejlo 2 hd czy Horizon 2 nawet na ten 2014 nie zapowiedzieli. QB też nie ma daty premiery. Cały mazz.

no wiadomo, Halo 2, Horizon 2 nawet nie zapowiedziany i wszystko wyjdzie w 2014 roku, za to Order nawet nie wiadomo czy uderzy 2014 wiec wiadomo który deal lepszy <ok>

Opublikowano

Czytaj łaskawie ze zrozumieniem. Exact piszę że żadna z gier nie ma dat premier, ale na PS4 jest to samo, mimo wszystko QB i Halo 2 Anniversary jest pewne na 99%. Horizon z resztą też po tym odkryciu na fejsie.

Opublikowano

Z takim okiem to mógł cofnąć się do Wii zamiast szarpać się na zakup PS4 :P

Opublikowano

Dobrze wiem ze nie ma na youtubie filmow w 60fps, to że ktoś z tematu Tomb Ridera zaczął robić console wars wklejając analizy frameratu i z czystego trollingu dal gifa to ja tylko temat kontynuowalem.

ktoś kiedyś coś, aha, wszystko jasne

no i oczywiście, wszystko to był trolling w słusznej sprawie

Łatwo teraz sie wypierać nie? ;)

Opublikowano

Order bankowo jest hajpowany na jesien tego roku, co nie zmienia faktu ze tytuly od Sony w 2014 tylka nie urywaja ani nie ma ich zbyt wiele. Pewnie niektorzy sie jeszcze ludza, ze Uncharted zadebiutuje w niedalekiej przyszlosci - szczerze mowiac nie zdziwilbym sie gdyby trafilo na polki dopiero pod koniec 2015 roku.

Opublikowano

no wiadomo, Halo 2, Horizon 2 nawet nie zapowiedziany i wszystko wyjdzie w 2014 roku, za to Order nawet nie wiadomo czy uderzy 2014 wiec wiadomo który deal lepszy <ok>

Wystarczy trochę pomyślunku klapie, coś pokroju 2+2

Trudno nie spodziewać się Halo 2 Anniversary w listopadzie.

Opublikowano

Czytaj łaskawie ze zrozumieniem. Exact piszę że żadna z gier nie ma dat premier, ale na PS4 jest to samo, mimo wszystko QB i Halo 2 Anniversary jest pewne na 99%. Horizon z resztą też po tym odkryciu na fejsie.

O ile QB ma szanse wyjsc gdzies na swieta, to liczysz ze gra o ktorej nic nie wiadomo, ktora zapowiedza na E3 wyjdzie w tym roku? Oby, bedzie powod do zakupi XO, ale nie wierse w to, DriveClub wyjdzie okolo czerwca to jest w zasadzie pewna informacja, jutro trailer z gameplayem z The Order, o grze sie mowi od jakiegos czasu, jej wyjscie w tym roku to tez raczej pewniak.

Opublikowano

Order bankowo jest hajpowany na jesien tego roku, co nie zmienia faktu ze tytuly od Sony w 2014 tylka nie urywaja ani nie ma ich zbyt wiele. Pewnie niektorzy sie jeszcze ludza, ze Uncharted zadebiutuje w niedalekiej przyszlosci - szczerze mowiac nie zdziwilbym sie gdyby trafilo na polki dopiero pod koniec 2015 roku.

Ja się nie zdziwię jak właśnie Uncharted wyjdzie w tym roku, a The Order nie.

Opublikowano

No w tym roku bedzie albo Halo 2 Anniversary albo Halo 5. Sonyptycy nie mysla i uwalaja Halo 2 na ten rok by wygrac lineupem,  jednoczesnie podmieniajac je na Halo 5. Klap logic.

Opublikowano

Gran Turismo 6 wyszlo ile, 5 miesiecy od zapowiedzi? Podobnie FM5. Nawet pochwalam takie postepowanie, nienawidze gdy ktos zapowiada (pipi)a.ne logo z ewentualnie parominutowa prezentacja, a sama gra w praktyce nie istnieje i trzeba czekac 10 lat na wyjscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.