Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last of Us

Featured Replies

Opublikowano

Ja po 23 moge jesli umiecie grac.

Pamietam, ze suteq costam troche kumal z wiatrowki, grasz jeszcze?

Edytowane przez Dave Czezky

• Odpowiedzi 267
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pewnie o to, że jesteś xbotem i powinieneś się cieszyć, że w ogóle łączy cię z PSN.

• Jest kilka takich zadan, ze jesli sie ich nie wykona, to najlepszy dowod na to, ze ma sie jakis zespol, albo inny uszczerbek na zdrowiu... Od 10 tygodnia do konca 3-4 razy jest zagrozenie 100% - tak

• musisz mieć perk leczenia na drugim poziomie, albo perk "majstra" na drugim poziomie przy perkach jest opisane co i jak o ile pamiętam to leczenie - naciskasz X patrząc na rannego kolege dawanie pr

Opublikowano

Tez chetnie pogram. To jak, o 21?

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Sorry wszystkich chętnych do pogrania w multi ale wczoraj zmogła mnie choroba i nie byłem w stanie grać. Może umówimy sie sztywno na jakieś weekendowe granie ??

Opublikowano

Bede gral za godzine.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli nikt z mojej drużyny nie będzie obecny, również mogę zagrać. Psn: bickamil5.

YETI masz mnie w znajomych, jakby co, odezwę się.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gramy dzis?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrałem dziś online po dłużej przerwie i kurde to nadal najlepsze multi na PS3, kozak do cholery. Najlepszy mecz, 14 powaleń w tym 10 egzekucji i 0 zgonów, snajperka z tłumikiem to narzędzie śmierci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie to samo :) z kumplami odkrylismy TLOU Multi na nowo, kilka tygodni temu i - o zgrozo - zdarza nam się  siedziec do 2 w nocy :/ ta gra to zło.

jeśli są chętni, to z przyjemnością zagramy jakieś meczyki 4v4 :) nie ma się czego bać :> gramy czysto 4fun i to widac, choćby na poniższym filmiku. 

Opublikowano

u mnie to samo :) z kumplami odkrylismy TLOU Multi na nowo, kilka tygodni temu i - o zgrozo - zdarza nam się siedziec do 2 w nocy :/ ta gra to zło.

Możemy się kiedyś umówić na partie 4vs4, mój team vs twój. Co ty na to

jeśli są chętni, to z przyjemnością zagramy jakieś meczyki 4v4 :) nie ma się czego bać :> gramy czysto 4fun i to widac, choćby na poniższym filmiku.

Mozemy sie kiedys umowic na partie 4vs4. Moj team vs twój.

Edytowane przez bickamil5

Opublikowano

Zagrałem dziś po raz pierwszy online i mam oczy jak 5 złotych. Ktoś chce dzisiaj zagrać z lamerem?

Opublikowano

Nie mam... tzn w sumie Eye Toy z PS2 ma kamerkę z mikrofonem, ale słabo byłoby mnie słychać ;p

Opublikowano

@ raven, figaro

Od której do której średnio gracie? Ja zwykle od 1.00. Smallv jest free już od wieczora.

Opublikowano

raven żartował. Ja mogę wieczorkiem bardziej, o 1:00 rzadziej, ale jakby była ekipa... Tylko że ja powtarzam, lamię i nie do końca jeszcze umiem grać ;p

Opublikowano

No to mic z eyetoya by Cie zlapal tylko jak mam slyszec swoj glos i odglosy walki z Twoich glosnikow to slabo :>

@Niktcienielubi, nie mozesz wejsc wczesniej? 21< ??

Opublikowano

No to mic z eyetoya by Cie zlapal tylko jak mam slyszec swoj glos i odglosy walki z Twoich glosnikow to slabo :>

@Niktcienielubi, nie mozesz wejsc wczesniej? 21< ??

gram na słuchawkach jakby co ;p

Opublikowano

Meh, nie. Od 21.00 do 1.00 to ja podtrzymuje kontakt z dziewczęciem, które widuje raz w tyg. :/ Taka sytuacja.

@ raven - ; ((

Ps I NIKTTAKIJAKTY JAK JURZ!!1!!1