Opublikowano 12 września 201311 l 56CX3-EM20E-CIE5F <- trine 2 3AL47-B5YHV-N7IH5 <-FTL Macie od dobrego wujaszka. Proszę tylko napisać kto wykorzystał abym wiedział że się nie zmarnowały kody.
Opublikowano 13 września 201311 l Dzięki wielkie Nie miałem jeszcze okazji w to zagrać, a podobno hicor. Jeszcze raz dzięki:)
Opublikowano 13 września 201311 l Poluje na FTLi już dwa razy mi uciekło... jakaś dobra duszyczka podesłałaby kodzik PM
Opublikowano 13 września 201311 l Chciałem tego trajna 2, ale ktoś już zajumał i się nie przyznał nawet... edit: dobra, zakupiłem humbla Edytowane 13 września 201311 l przez gejmerpol
Opublikowano 13 września 201311 l Poluje na FTLi już dwa razy mi uciekło... jakaś dobra duszyczka podesłałaby kodzik PM Wstydu nie macie żeby tak żebrać .... 16 złoty nie majątek i masz wszystkie gry ,a jak któreś ci się dublują to kup z kimś Humbla na spółkę i każdy bierze to co chce . Ma ktoś na wymianę /zbyciu karty z FTL (Faster Than Light) lub z Brutal Legend ? NA wymianę mam karty ww gier ,SSS , skiny z CS:GO . Edytowane 13 września 201311 l przez canuks
Opublikowano 14 września 201311 l Ktoś planuje zakup PORTAL 2 na dniach ? to mam zniżke -50% oddam za np: jakieś skiny do CS:GO,Karty . Oddam również grę Mark of the Ninja Edytowane 14 września 201311 l przez canuks
Opublikowano 15 września 201311 l Nie ogarniam zbyt tych kart na steamie etc, ale mam karte Obliviona GOTY i moge za coś wymienić koledzy.
Opublikowano 18 września 201311 l Mam na zamianę/oddanie kilka kodów na Steam. Thomas Was Alone Avadon: The Black Fortress The Geneforge Saga The Showdown Effect McPixel Oraz kupony zniżkowe: 2 x Toki Tori 2+ -10% Pisać PW Doszły: Limbo Bastion Pisać PW Edytowane 18 września 201311 l przez Soq
Opublikowano 20 września 201311 l Chętnie wymienię Snipera 2 na coś innego. Chetnie przygarne. Na wymiane mam Orcs Must Die na steamie.
Opublikowano 21 września 201311 l Witam, jeśli ktos ma jakieś gierki na steam chętnie wymienie na te z Origina Jeśli będą jakieś ciekawe gry mogę dać nawet 2 klucze za jeden ewentualnie odwrotnie - Burnout Paradise: The Ultimate Box - Crysis 2 Maximum Edition- Medal of Honor- Mirror's Edge - Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising- Populous
Opublikowano 22 września 201311 l dobra mam na wymiane kod 50% znizki na anna extended edition w zamian bym chcial karty z terrari albo orcs must die 2 (cala odznaka kosztuje mniej niz 1 euro wiec nadal sie bedzie do przodu)
Opublikowano 23 września 201311 l Posiada ktoś zniche na Counter Strike: Global Offensive? Znajomy chciał sobie kupić.
Opublikowano 24 września 201311 l Alan Wake's American Nightmare - 50% ZNIŻKI Portal 2 - 50% ZNIŻKI 2x Killing Floor - 50% ZNIŻKI Gettysburg: Armored Warfare - 66% ZNIŻKI Oddam wszystkie zniżki za jakieś karty / skiny na pewno się dogadamy . Mi te zniżki nie potrzebne a ktoś może skorzysta .
Opublikowano 25 września 201311 l Jak ktos kupuje CD-Action i ma niepotrzebny kod na zloto do World of Tanks z nowego numeru (ten na 1200 golda), to z checia go przyjme i dam w zamian jedna z ponizszych gierek: - Serious Sam HD: The First Encounter Steam Key- Serious Sam HD: The Second Encounter Steam Key- Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key- Crysis 2 Maximum Edition Steam Key- Medal of Honor Steam Key- Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key- Populous Origin Key- Mirror's Edge Origin Key nieaktualne Edytowane 10 października 201311 l przez kubicz
Opublikowano 26 września 201311 l Mam kody do oddania na: FTLposzlo do Szewczyka Brutal Legend poszlo do Accoun Rocketbirds: Hardboiled Chicken A Virus Named TOM Pisac na PW. Edytowane 27 września 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 26 września 201311 l mam kody zniżkowe na citi es in motion 2 65 % oraz na dowolną grę devolover digital 75 %
Opublikowano 26 września 201311 l Mam do wymienienia kody na: Trine 2: Complete Story Steam Key Bastion Steam Key Humble Indie Bundle #3 Steam Key Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Medal of Honor Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key Interesuje mnie Tropico 4 z nowego weekly. Pisać na PM.
Opublikowano 1 października 201311 l Chce ktoś Guest Passa do Red Orchestra 2? Oddam za darmo, ew. jak ktoś chce odwdzięczyć się jakimiś kartami (szukam Faerie Solitaire i Dungeons Of Dredmor - chyba nie są zbyt wiele warte), to nie odmówię. Edytowane 1 października 201311 l przez Accoun