Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana kodów Steam/Origin, kart itepe

Featured Replies

Opublikowano

No trudno, moze sie komus limit wyczerpal, ale jak bierzecie to dawajcie chociaz info zeby inni widzieli :)

Nic z tego, przewaznie kody łapia osoby ktore tu wchodza tylko w tym celu i na forum nawet sie nie udzielaja. Moznaby zapytac/poprosic moderacje o jakas grupe lub dzial tutaj, chroniony hasłem lub z dostepem dla danej grupy uzytkowników (nie wiem, zalezne od stazu/ilosci postów lub inny czynnik) i tam sobie na spokojnie wrzucac kody nie bojac sie ze byle random zaraz podwedzi i nawet nie podziekuje.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 172,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Powinieneś dostać rangę sęp. Bo co widzę że ktoś wrzuca grę to i zaraz twój post jest.

• Nikt się nie zgłaszał, na wishlistach znajomych nic nie widziałem, więc wrzucam luzem pozostałości z bundli. Mam nadzieję, że przygarną to forumowicze, nie boty. Wszystko Steam. Enjoy.   Amn

• Mam trochę nadmiarowych gier na Steam do wykorzystania. Sprawdziłem wishlisty znajomych i akurat poniższych nikt jakoś specjalnie nie pragnie , dlatego wrzucam tutaj listę. Zróbmy tak, że jeśli k

Opublikowano

No bo było milion razy, jak macie śmieciowe gierki to piszcie, może z jakimś rebusem typu X = V w kodzie.

Jak macie dobrą gierkę, wartą trochę kasy, to podzielcie się z nią z forumowiczem poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano

No wiem, ale jezeli tak czesto sie tutaj wrzuca gierki to mozna by jednak pomyslec o wygodniejszym rozwiazaniu.

Opublikowano

Mam Company of Heroes i Psychonauts z najnowszego bundla na wydanie. Zainteresowani - PW

EDIT: zostali psykonauci.

Edytowane przez Ruther

Opublikowano

Przypomne tylko, ze dzisiaj po siodmej wieczorem znikaja karty letniej wyprzedazy. Wiec bez zalu craftujcie/sprzedawajcie/przerabiajcie na gemy. Gdyby ktos potrzebowal, to mam do oddania karte Blitzkriega. A nuz komus z forum brakuje go do odznaki. ;)

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Mi brakuje Dansky. Mogę dać/wymienić na Bob, Cerulean Carmouth, Sigmond, Crusta-Sean, Dire Frog, Z-Lo lub Gold Helm.

Opublikowano

Mi brakuje Dansky. Mogę dać/wymienić na Bob, Cerulean Carmouth, Sigmond, Crusta-Sean, Dire Frog, Z-Lo lub Gold Helm.

Polecam http://www.steamtradematcher.com/. Stronka sama ci znajdzie ludzi z ktorymi mozesz sie wymienic. Potem tylko wysylasz oferty wymiany i czekasz. :)

Opublikowano

Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx.

Opublikowano

Mam do oddania Borderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx.

widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

widzę nowe humblebundle nabyte, z chęcią bym przyjął bo nie mam kasy na koncie, a zanim jutro na poczcie wpłacę (usługi bankowe tmobile ftw) to już akcja minie.

Kasa z poczty na konto idzie ponad 13 dni? o_O

Opublikowano

Kod idzie na PW

Opublikowano

Kod idzie na PW

Bardzo dziękować :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
ON MY OWN (Steam)

69FCX-Z7202-B0L5R

Supreme League of Patriots - Episode 2: Patriot Frames (Steam)

67AIZ-X3TI0-K8NEN

Alienware Skin Case for Dirty Bomb

80A3A-8MR99-GWWMT

Edytowane przez pic3k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Fallen Enchantress: Legendary Heroes (steam)

T67RT-MA4YC-JDXZT

Crimzon Clover WORLD IGNITION (steam)

6DE6A-HB9VT-BYG0Z

Opublikowano

Jak by ktoś miał kod do World of Tanks dla istniejących kont z dzisiejszego CD Action to chętnie się wymienię w zamian za kilka kodów z CDA.

Opublikowano
Steam:

99 Spirits: Special Edition

D84LX-GDAR9-E7QPH

Vanguard Princess 

MIXIT-63FLG-LYF3H

Vanguard Princess Lilith Pack

7IJPT-LX0FZ-4A628

Vanguard Princess Hilda Rize Pack

H5DMQ-Q5IDN-B8C2X

• 2 tygodnie później...
Opublikowano