Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

calculated :obama: 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 162,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• DarealRadexHEJOO
    DarealRadexHEJOO

• 4 miesiące nauki CSa i zrobił się Global. Katowice here i come  

• naprawion'd   Każda popularna gra online w jaką grałem miała na serwerach pełno gimbów. Może z wyjątkiem tych trudniejszych arena shooterów jak Quake czy UT. Nie zmienia to faktu, że grając lepiej d

Opublikowano

Uwielbiam takie wyrównane mecze, ale z przewagą dla vp. :banderas:

Opublikowano

Będzie trzecia mapa

Opublikowano

Wątpię niestety. Train zobaczymy raczej na bank.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No oby ale ct astralis na overpass zawsze mieli niesamowite. Chyba że się obs.raja jak to mieli w zwyczaju

Opublikowano

Też czarno widzę czy odrobią, ale w sumie nie mam nic przeciwko o ile rozje.bią na trainie, większe emocje :)

Opublikowano

Fug jakie to jest emocjonujące :o

Ta przegrana otwierająca runda zabolała troszkę, ale później bardzo ładnie ich posprzątali i teraz jest 1:1 :banderas:. Nigdy nie oglądałem czegoś takiego, ale nie mam sesji wreszcie, więc co mi tam :).

Proste, dlatego CS jest tak popularny bo ma bardzo niski próg wejścia dla przeciętnego widza. Obejrzyj sobie mecz w unreal tournament albo overwatcha, jest taki chaos ze nic nie widać. A tu prosto, wbijają na bombsite to tu sie bedzie skupiac akcja. Do tego jak trochę pograsz w cs:go to dopiero docenisz co za cuda oni tutaj wyprawiaja :banderas:

Opublikowano

Zabraknie imo tak z 3 rund, które mogli tutaj na lajcie ugrać.

Pistole w dupe, to już imo gg.

Opublikowano

Kur.wa, aż nabrałem ochoty żeby pograć w CSa, ale nie mam kompa obecnie :frog: Ta gra jest niesamowita, te emocje, tęsknię za tym;/ Szczególnie jak się trafił ogarnięty team i się wygrywało po 16-14, robiło comebacki, wspaniałe doświadczenie.

Opublikowano

Co Xyp9x odje.bał z 1hp, jaki clutch, kur.wa mać

Opublikowano

Szkoda :/

To bybly reset $ i imo droga ku wygranej.

GG niestety

Opublikowano

No to chyba gg, byali tym flashem ładnie doje'bał do pieca xdd.

Opublikowano

jakie emocje :obama: :obama: frag za fragiem

Opublikowano

kjerbi gimbusie je'bany ;///////////////////////////////

Opublikowano

Snax widać, że się obs,rał przy tym ostatnim pojedynku. I tak jest zaje,bisty, ale adrenalinka musiała być ogromna. Byli tak bliziutko, daaaaaamn.

GURWA

Opublikowano

No to Xyp9x porobił 3k, no nic. Czekamy na traina. Niesamowity mecz.

Opublikowano

Szkoda tej ostatniej rundy. No to Train.