September 1, 201411 yr Nie no, musiałem, bo te błagania i groźby pod adresem Segi od lat rozchodzą się właśnie o te angielskie napisy.
September 1, 201411 yr uprzejmie proszę mnie nie wyśmiewać, Okami HD i nadchodzący RE rimejk mają. Te gry były lokalizowane, więc dorzucili po dobroci suby (rzadko się to zdarza w japońskich wydaniach, ale czasem tak bywa - vide Dragon's Dogma). Yakuza nie była i nie będzie. Potwierdzam, ziomek z listem pojawia się po spełnieniu kryteriów z opisu do którego link wklejałem wyżej. Zaraz będę ogarniał to trofeum. Edited September 1, 201411 yr by ping
September 3, 201411 yr Wychodzi około godzina na 1 procent gry. Kto jeszcze nie grał i narzeka na to, że na PS4 nie ma długich, bogatych w content gier, polecam zakupić. Cały czas myślę o platynowaniu, ale robienie brakujących heat actions i crafting broni (a co za tym idzie grind materiałów) chyba mnie przyblokują...