Opublikowano środa o 10:591 dzień Ku.rwa w koncu cos ciekawego a nie mgs czy resident po raz 2137. Chyba kupie xDCdaction dzis 30 lat konczy.
Opublikowano środa o 13:191 dzień Jeśli to serio nie jest żart to może z tego wyjść ciekawa produkcja. Może nawet się skuszę
Opublikowano środa o 14:001 dzień 40 minut temu, lukas_k96 napisał(a):Jeśli to serio nie jest żart to może z tego wyjść ciekawa produkcja. Może nawet się skuszę Nie jest to żart, można zamawiać.
Opublikowano środa o 15:151 dzień To w sumie stary komputerowiec co wiedzę ma, pióro też więc… nie wiem, ale może nawet się skuszę.Edit:Skusiłem się :) będzie autograf dla grzybiarza :)
Opublikowano środa o 15:291 dzień Może być ciekawa lektura, gość ma ponad 60 lat, gra od samego początku tego biznesu, pisać zaczynał w czasach amigowych czasopism. Ja czekam mocno. Zwłaszcza, że ma być niecenzuralnie. No i niech ma odprawę na emeryturę bo pewnie to wydaje tylko CDA, a kasa idzie do niego jak to było przy czasopiśmie arhn.
Opublikowano środa o 15:461 dzień Kolejny rocznicowy numer z okazji 30 lecia będzie zawierał felietony redaktorów których już w czasopiśmie nie ma. Jak ktoś za dzieciaka czytał to znajdzie swoje ulubione ksywy. Brakuje Czarnego Iwana z tych co pamiętam no i Generała ale wiadomo jak jest :(
Opublikowano środa o 19:541 dzień 8 godzin temu, LeifErikson napisał(a):No coz, ja skorzystam z treści tytułu i nie kupię. No stronie cda już by ci bana dał za taki tekst