September 19, 201312 yr Nowy trailer na TGS 2013: Gameplay offscreen z TGS: http://www.gamersyde.com/stream_crimson_dragon_tgs_showfloor_gameplay_60_fps_-30823_en.html Edited September 19, 201312 yr by DonSterydo
September 19, 201312 yr Wyłączyłem gdzieś w połowie gameplayu. Nuudyyyy. Nie jest to gierka, dla której warto kupić Xbox One, nawet jakby dawali ja za darmo. Będą pokazywali coś z Ryse na TGS ? Bo na tę gierkę jestem cholernie napalony.
September 21, 201312 yr Gra będzie kosztować 20$, poniżej nowe screeny. Szkoda, że nie będzie wersji na X360, gra fa ciekawy klimat.
November 17, 201312 yr To będzie jakas darmowa gierka dodawana do games with gold ? Bo z tego co widąc wstyd by mi było ją nawet do Cd-Action dorzucić.
November 18, 201312 yr No i po cholere takie żenujące posty piszesz. Grałeś kiedykolwiek w Panzer Dragoona?
November 18, 201312 yr Gra zapowiada się bardzo dobrze, każda nowe IP nie będące szarym klonem Call of Duty bardzo mile widziane, a do tego tutaj mamy coś, co bazuje na świetnym klasyku sprzed lat. Oby tylko nie wyszedł średniaczek, ale same założenia są jak najbardziej w porządku i ciekaw jestem co dalej z tego będzie.
November 18, 201312 yr Faktycznie, oceny kiepściutkie :confused:. Po trailerach fajnie wyglądało, ale co na nich nie wygląda fajnie.