Opublikowano 24 sierpnia 20168 l ok - myślę, że możemy zacząć: 1. Orzeszek - orzeszek87#1295 2. luk_ash - harry#2725 3. Gattz - Nightghost#2675 4. Ader - Ader#2359 5. ogqozo - ogqozo#2279 Zasady jak wyżej: - każdy na czacie podaje 4 klasy, przeciwnik banuje jedną, gramy do 3 winów - jeden win każdą klasą, przegrany może zmienić deck po porażce (w obrębie 3 wybranych), - każdy z każdym dwa razy - za pierwszym razem grac "A" pierwszy podaje decki i pierwszy banuje deck przeciwnika w "rewanżu" odwrotnie, rewanże po rozegraniu 4 gier - z każdym, - decki standard, - zwycięzca podaje wynik na forum, jak Wam się będzie chciało to z rozpisaniem jak gra przebiegała. Jak ktoś chce zagrać to niech pisze na bn chacie. Postaram się znaleźć czas jak najszybciej na rozegranie gierek.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l pierwsza "turniejowa" gierka: Orzeszek vs luk_ash 0:3 Rogue < Shaman Palladin < Warrior Shaman < Mage szybkie gierki z racji na dobrą rękę u mnie za każdym razem. szczególnie w drugiej grze. wp.
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l ogqozo-Ader 3-1 hm, jak to było łotr<wojownik kapłan>łowca? łotr>mag łowca>mag
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Tak było Szkoda,że ban dostał mój najlepszy deck a u maga nie poszło z topdeckami
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Ader-Gattz 3-2 Hunter > Shaman Mage > Shaman Warrior < Hunter Warrior<Druid Warrior>Shaman Chyba tak to wyglądało o ile dobrze kojarzę. Ostatnia walka z shamanem była bardzo ciężka,sporo trudnych decyzji i drżenie rąk o każdy topdeck shamana.Skończyłem z 1 hp,ale się udało Dzięki za grę i pozdro Edytowane 26 sierpnia 20168 l przez Ader
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l hunter i druid wygrali z warriorem ciekawi moga zobaczyc z mojej perspektywy: https://www.youtube.com/watch?v=YG2C65_xTOE Edytowane 26 sierpnia 20168 l przez Gattz
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l hunter i druid wygrali z warriorem ciekawi moga zobaczyc z mojej perspektywy: https://www.youtube.com/watch?v=YG2C65_xTOE Poprawione
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Sorry za post pod postem,ale rozumiem,że decków nie można edytować/zmieniać na każdego gracza?
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Sorry za post pod postem,ale rozumiem,że decków nie można edytować/zmieniać na każdego gracza? ja nie widzę problemu. nie wiem jak inni. mała tabela: 1 luk_ash 1W 0P +3 2 ogqozo 1W 0P +2 3 Ader 1W 1P -1 4 Gattz 0W 1P -1 5 Orzeszek 0W 1P -3 Edytowane 26 sierpnia 20168 l przez luk_ash
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l Sorry za post pod postem,ale rozumiem,że decków nie można edytować/zmieniać na każdego gracza? ja nie widzę problemu. nie wiem jak inni. mała tabela: W P + - +/- 1 luk_ash 1 0 3 0 3 2 ogqozo 1 0 3 1 2 3 Ader 1 1 4 5 -1 4 Gattz 0 1 2 3 -1 5 Orzeszek 0 1 0 3 -3 Nie no bo filmik niby spoko,ale każdy widział moje decki i tak się zastanawiam,czy mogę zmienić,ale do tej pory oba mecze grałem tymi samymi Edytowane 26 sierpnia 20168 l przez Ader
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l po liczbie wyswietlen to bardziej nikt nie widzial wczesniej tez moglem powiedziec kazdemu z friendlisty czym grales a tak powazniej to w takich casual conquestach to co przeciwnika mozna inne decki. tylko w trakcie samej gry nie mozna ich zmieniac i jak np przegrales agro shamanem to nie mozesz sobie zmienic na midrange czy evolve
Opublikowano 26 sierpnia 20168 l po liczbie wyswietlen to bardziej nikt nie widzial wczesniej tez moglem powiedziec kazdemu z friendlisty czym grales a tak powazniej to w takich casual conquestach to co przeciwnika mozna inne decki. tylko w trakcie samej gry nie mozna ich zmieniac i jak np przegrales agro shamanem to nie mozesz sobie zmienic na midrange czy evolve Nie no spoko,wyszły nowe karty z przygody,więc pobawię się trochę teraz z taliami
Opublikowano 27 sierpnia 20168 l ogqozo vs luk_ash 2:3 Rogue > Shaman Shaman < Mage Shaman < Shaman Hunter > Druid Shaman < Druid bardzo fajne i czasam wyrównane gry. dzięki.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Ten szaman to był błąd... jednak ciężko jest wygrać mecz w Hearthstone'ie gdy zaczynasz coś robić w 5. turze.
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l gattz vs luk_ash 3:0 hunter > mage warrior > mage druid > druid jak poprzednio mozna zobaczyc tutaj: https://youtu.be/hrSdW4EcAYc
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l wynik mówi sam za siebie. tylko pierwsza gra do pewnego momentu wyrównana. Orzeszek - już wiem co czułeś po 0-3 bez praktycznie szansy w każdej z gier:) chyba mag jest za bardzo rng na taki turniejek:P 1 luk_ash 2W 1P +1 2 Gattz 1W 1P +2 3 ogqozo 1W 1P +1 4 Ader 1W 1P -1 5 Orzeszek 0W 1P -3 ciekawostka - jeżeli dobrze liczę hunter na 6 gier tylko jedna porażka:)
Opublikowano 3 września 20168 l wymienie sie zadaniem na 80 golda. Warunek -> ty pierwszy kapuan#2994 ///zrobione Edytowane 5 września 20168 l przez __bercik07
Opublikowano 4 września 20168 l gold jest gold:> ja swoją rudnę skończyłem. Adder vs luk_ash 2:3 tylko jedna gra wyrównana - ostatnia. gg. priest < warrior priest > druid shaman > druid warrior < mage warrior < druid 1 luk_ash 3W 1P +2 2 Gattz 1W 1P +2 3 ogqozo 1W 1P +1 4 Ader 1W 2P -2 5 Orzeszek 0W 1P -3 Edytowane 4 września 20168 l przez luk_ash
Opublikowano 5 września 20168 l Mi został Orzech,ale jakoś go złapać nie mogę. Co do meczu - tak jak pisał lukash.Ostatnia wyrównana,reszta to rng i słaby hand na starcie
Opublikowano 6 września 20168 l Ciężko się trochę walczy z ludźmi w Hearthstone'ie, bo to nie jest gra, w której w dowolnym momencie się "nic nie robi", jak w WoW-ie. Tutaj jak ktoś jest online, to pewnie gra właśnie meczyk. Żeby wyzwać, pozostaje opcja klikania na listę co 3 sekundy albo minutami patrzenie się na nią z oczekiwaniem na ten krótki moment pomiędzy meczami. Oczywiście można też zagadać przez chat. Ale kto ma tyle śmiałości... Edytowane 6 września 20168 l przez ogqozo