Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Gdzie są zadania poboczne w Golum? Jestem w Gardzieli, idę po Ruckera i nie napotkałem jeszcze na żaden sidequest.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Wlasnie ogladam napisy koncowe, coz za masakryczny sztos 10/10, na chwile obecna moje goty. Nie wiem czego ludzie od zakonczenia chca, glowny watek w grze zostal wyjasniony, watki poboczne rowniez, przy czym gra otworzyla material na kolejna czesc, totalnie nie rozumiem zarzutow ze gra sie "urywa".
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Cały czas mnie to gryzie, dlatego mam go "w zawieszeniu" nieskończonego. Jeżeli coś będę wiedział - dam znać. Jak Ty coś znajdziesz, też napisz
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem A kiedy to bylo? Ja szukam Staneka teraz, a Koller sie do mnie nic nie odzywa.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Może już takie pytanie padło ale nie chce mi się całego tematu przeglądać, ile średnio zajmuje przejście gry na spokojnie? Wczoraj zacząłem i zastanawiam się kiedy skończę
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Czy jak robiąc questa przez moje działania policja zabije kilku gangsterów będzie to miało wpływ na achievo przejścia gry bez zabijania? draghomir i policjantka co po moim cynku go zabija Nie, zrobilem tego questa z policja i mimo tego wpadla mi trofka pacifist, wyglada na to ze tym razem tylko nalicza jesli bezposrednio kogos zabijemy Sidequest 8. Ktos znalazl? Ta... zaliczylo mi go jak poszedlem do kollera z tym optymizatorem O, to zaje. Mogę go skończyć w takim razie
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Spodziewałem się sztosa, ale chyba nie aż takiego Grając od wczorajszego wieczora w niecałe 7 godzin zrobiłem dopiero prolog i dwa sidequesty, a do tego cała masa dokładnego eksplorowania. Już zapomniałem, jak to jest, gdy giereczka tak pochłania Grafika, audio, design - to wszystko miażdzy, a i wspomnieć muszę, że pecetowy port w tym akurat wypadku jest nienaganny. Tylko na początku, w Dubaju coś poradziłem zglitchować. Widocznie wlazłem gdzieś, gdzie nie powinien i w efekcie najpierw mogłem przechodzić przez ściany, a następnie niestety spadłem pod mapę. :<Warto było czekać. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Warto kupić jak neta będę miał dopiero po weekendzie i będę musiał grać bez aktualizacji. Bo zagrałbym Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez Sqtr78
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Można wiecej opinii na temat gry:> bo większość komentarzy to jaki quest, jak kto gra i nie za bardzo można cos z tego wyciągnąć. Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić? Mogę, choć radzę najpierw nadrobić Bunt Ludzkości
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Moim skromnym zdaniem Mankind Divided tylko po Human Revolution. Twórcy przygotowali 12-minutowy filmik wprowadzający jak wybierze się nową grę, ale to jest tylko wprowadzenie dla zupełnych laików w uniwersum. Obie gry są ze sobą ściśle powiązane i Mankind Divided wymaga wręcz znajomości przeszłości Jensena i tego świata, żeby wszystko zrozumieć. Inaczej nazwy osób i korporacji będą się mieszać. To tak jak zaczynać oglądanie Gry o Tron od 4 sezonu.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Można wiecej opinii na temat gry:> bo większość komentarzy to jaki quest, jak kto gra i nie za bardzo można cos z tego wyciągnąć. Dla osoby takiej jak ja, ktora nie miała styczności z żadna częścią możecie polecić? Na poczatku masz wprowadznie i recap porzedniej czesci, wiec jak najbardziej tak. Gra w miare dobrze tez tlumaczy ponownie glowne korporacje i stan swiata.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Kup sobie Human Revolution. Wyrwiesz taniutko teraz. Od razu poznasz nie tylko fabule, ale i styl rozgrywki. Wtedy zobaczysz czy ci to odpowiada, bo Mankind Divided to jest po prostu wiecej tego samego z usprawnieniami.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Przeszedłem, niestety nie udało mi się przejść gry bez alarmu i nie wiem gdzie popełniłem błąd/błędy. Jeśli na nowej grze+ zachowują się ulepszenia to może uda się przejść przebiegając wszystkie misje na maskowaniu. Końcowy filmik który leci mniej więcej w połowie napisów miodny i pokazuje że prawdopodobnie będzie kolejna część Adama (jeśli się dobrze sprzeda MD :<) Nie udało mi się także znaleźć misji poboczny 6,10,11 i jestem ciekawy gdzie one są :< Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez Dreyes
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek?
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek? Musi ci 2x Duch wpaść jak Zatrzymasz helikopter Ktoś wie o co tak w ogóle chodzi na początku gry z tym zdjęciem Kolektyw Juggernaut ? Niby w miejscach na zdjęciach powinno coś być ale byłem przy śmietnikach obok banku i nic tam nie ma. Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez Dreyes
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Wbił ktoś trofka za grę bez alarmu? Bo mam pytanie czy jak zauważą nas wrogowie przy pierwszej misji, tuż na końcu z burzą piaskową to zaliczy mi ten pucharek? Nie. W trakcie tej misji musisz przemknąć bokiem pod ścianą prosto do celu.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l prawdopodobnie będzie kolejna część Adama (jeśli się dobrze sprzeda MD :<) Ehh, tego sie obawiam, na liscie znajomych malo kto gra, wszyscy wola ciorac w jakies smieciowe gierki dla casuali typu pes czy bf.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Spokojnie, spokojnie. Deus się sprzeda. Human Revolution przeszedł najśmielsze oczekiwania twórców. Tutaj oczekiwania są większe, ale gra da sobie radę.