Skocz do zawartości

Spis dumnych posiadaczy Wii U

Featured Replies

• Odpowiedzi 172
  • Wyświetleń 66,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam i ja, przed chwilą przyszła moja nowa miłość. Na razie mam Zeldę WW i Lego City Undercover. Dokupiłem też Pro Controller.  

• user (mam nadzieję że nie luzer) wii u od roku: Miała być konsola dodatkowa do ps4, a to żyleto/bestia stała się zbierającym kurz sprzętem a to własnie przez tego pięknego minimalistycznego potwora g

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To co, jeden tournament MK 8 online wieczorem by to uczcić? Hehe. Ktoś może dołączy.

Edytowane przez Figaro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stare NNID poszlo do hadesu, wiec pora na nowe: Varetto

Poszlo troche zapek wiec akceptujcie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ID: kokskamil

Gry: WiiParty, Nintendo Land, WT101 i Xeno, Bayonetta 1/2. Devil's Third, Rayman Legends :lapka:

Śmiało dodawać bo ja na razie nie ogarniam :)

Pododawałem co poniektórych, prosze o akceptacje. :)

Edytowane przez XM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DaveCzezki ;/

Czezky jest przypisany do konsoli pinga :(

Opublikowano

Jarci83, mam konsole od ponad dwoch lat. Pora ją włączyć i pododawac Was, trully 1080p/60fps pleeeyaa

Opublikowano

pain_a, muszę całą listę tu przewertować :D

Edytowane przez PUSH

Opublikowano

Witam wszystkich,

od 5 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Wii U Premium wersja z Mario Kart 8 preinstalled. Obecnie gram w Watch Dogs, Mario Kart 8,  Lego City Undercover, COD: Black Ops II, Mass Effect 3 i Cube Life: Island Survivar. Posiadam też 3DS. Mój NINTENDO ID: gacek66.

Pozdrawiam

gacek66

Opublikowano

Witam ponownie,

wsyłałem do wszystkich ( tak mi sie wydaje ) zaproszenia - mój Nintendo ID: gacek66. Jeżeli kogoś pominąłem to proszę o zaproszenie.

Proszę o ich akceptację. W sprawie gier to często mam czas w godzinach wieczornych po 22:00, więc np: Mario Kart 8 mogę pograć.

Pozdrawiam

gacek66

Opublikowano

WiiU mam od października (kupiłem od balona i gram na tym id które miał czyli po prostu balon).

Gry jakie obecnie mam to: Mario Kart 8, Super Mario 3D World, New Super Mario Bros U

Virtual Console: The Legend of Zelda: Minish Cap, Mario & Luigi: SS,  Mario & Luigi: PiT, Paper Mario, Super Mario Bros 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem;

Nintendo id: kubson84

Gry: Mario Kart 8, Splatoon, Super Mario Maker

na dniach będę stopniowo dodawał was

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tez sie wpisze. 

Nintendo id: IchiPL

Gry: ZombiU, Xenoblade Chronicles X i dwa krapiszcza dodawane do zestawu (Party U i Nintendoland)

Opublikowano

Tez sie wpisze. 

Nintendo id: IchiPL

Gry: ZombiU, Xenoblade Chronicles X i dwa krapiszcza dodawane do zestawu (Party U i Nintendoland)

Nintendoland to nie crapiszcz :shotgun:

Opublikowano

No od dzisiaj ja też mam, używka z allegro za 500zł, uszkodzone hdmi, jeszcze nie podłączałem, więc nie wiem co i jak. ;)

hATZAnS.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Mój NID: Czaszu

Dzisiaj dorwałem w końcu Wii u, nad zakupem zastanawiałem się ponad rok. Narazie odebrałem z paczkomatu i pędem do pracy, mam pytanie tylko, bo nie widziałem w opakowaniu pudełek do gry. Czy w tym zestawie https://cdp.pl/wii-u-4-gry.html te nsmb jest pre-installed? Pozdro.