Opublikowano 8 grudnia 201410 l Cześć wszystkim, mimo, że Wii U mam od niedawna to już stałem się jego fanem. ID: Dzekii Gry: Mario Kart 8, Smash (jutro odbieram ), Injustice i Bayonetta 2.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Wii U Basic + Pro Controller (bo chciałem białą wersje ;-] ) Nintendo ID: Chrno-x Gry: (Pudełkowe) - ZombiU - Splinter Cell: Blacklist - Bayonetta - Mario Kart 8 - Watch Dogs - The Legend of Zelda: The Wind Waker HD - Pikmin 3 - Splatoon (Cyfrowe) - Trine 2: Director's Cut - Metroid Fusion - Super Metroid - The Legend of Zelda: A Link to the Past Od dzisiaj powoli będę dodawał wszystkich możliwych tutaj posiadaczy Wii U :-] Edytowane 31 maja 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 21 grudnia 201410 l I ja się dopiszę Wii U funpack (czyli Pro Controller, 4 wiiloty (w tym 3 z Motion Plus) + gruchy, adapter do padów GC (od smasha) i adapter do pada GC podłączany do Wiilota + 4 pady od GC) Gry: Zelda WW, Nintendoland, Wii Party U, Wonderful 101, Wii Sports Club, Mario Kart 8, Super Mario 3D World, Super Smash Bros + trochę pierdół z e-shopu. Nintendo ID: matzll Jakby ktoś był chętny na potyczki przed 7 rano to zapraszam
Opublikowano 29 grudnia 201410 l witam z pokładu Wii U: ID: felikstrzymalko Gry obecnie to Mario Kart 8 i Zelda WW Online gram zwykle wieczorem lub późnym wieczorem.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Z końcem ubiegłego tygodnia kupiłem WiiU Z gier, póki co mam tylko: Nintendoland WiiU Party Mario 3d World Maonster Hunter 3 Ultimate NID:Kojin84
Opublikowano 24 stycznia 201510 l user (mam nadzieję że nie luzer) wii u od roku: Miała być konsola dodatkowa do ps4, a to żyleto/bestia stała się zbierającym kurz sprzętem a to własnie przez tego pięknego minimalistycznego potwora grywalnościowego... nid:zdun666 Z gier; -pikimin3 -hyrule warriors -mario kart 8 -bayonetty obie -warrior orochi 3 -smash -mario 3dworld -donkey kong TF -zelda wind waker -wonderful101 -zombiu -monster hunter 3 ult. -mario 2d -toad -tengami -i jeszcze parę a że siedzę w pracy i nie pamiętam to nie napiszę ps. i niech jakiś żul mi powie że na wii u nie ma gier albo że są słabe :o Edytowane 24 stycznia 201510 l przez okami_fan
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Mam i takiej radochy nie miałem od czasu n64 jest mega pozytywnie jak ktoś potrzebuje sparing partnera na razie tylko do mario kart 8 to zapraszam id GrubyBenek ja też czynie powinność i po kolei zapraszam. Pozdrawiam najszcześliwszy konsolowiec. ps4 xbox one niestety troszkę się zakurzycie no do czasu battlefield HL.
Opublikowano 5 marca 201510 l ID: Makzz85 Gry: MK8, Wonderful 101, Lego City Undercover, Zombi U, ale będzie więcej
Opublikowano 6 marca 201510 l ID: Zigorek Gry: MK8, Mario 3d World Pierwsza "duża" konsola od Nintendo u mnie, dopiero się jej uczę :-)
Opublikowano 6 marca 201510 l ID;Baziu123 głownie teraz MK8 Edytowane 6 marca 201510 l przez baziu123
Opublikowano 17 marca 201510 l ID: azitoshi No i stało się... właśnie dotarło do mnie Wii U, narzeczona mnie zabije muszę to ukryć ! Dodajcie mnie do znajomych kolekcję gier zapewne będę całyczas powiększał na razie jedynie mam Mario z paczki, co polecacie kupić żeby w multi pograć w pierwszej kolejności ? Pozdrawiam !
Opublikowano 25 kwietnia 20159 l Witam, też zakupiłem ostatnio czarną WiiU Premium 32Gb dla samych eksów ale było warto Śmiało dodawajcie mnie do znajomych.ID: witek006PLGry: ZombiU, Mario Kart 8, Bayonetta 2, ale będzie więcejPozdrawiam 8) Edytowane 25 kwietnia 20159 l przez witek006
Opublikowano 19 maja 20159 l ID orzeszek87 licze na mario kart i smasha do końca tygodnia no ale byście zaczeli mnei dodawać do znajomych :< Edytowane 20 maja 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 24 maja 20159 l Witam wszystkich. sprzęt (posiadam od 8 sierpnia 2014): Wii U biała 8GB + sensor bar + willot z motion plus z gruchą + pendrive 32GB Goodram Cube id: darksavant gry (wersje pudełkowe): - Zombie U- New Super Mario Bros. U- Rayman Legends- Bayonetta 2- Call of Duty: Black Ops II- Mass Effect 3 SE- Deus Ex: Human Revolution DC- Pikmin 3- Mario Kart 8- Lego City Undercover- Darksiders II- Resident Evil Darkside Chronicles (Wii)- Super Paper Mario (Wii) - Mad World (Wii) - Batman Arkham City Armoured Ed. - Splatoon wersje cyfrowe:- Assassin's Creed 4 Blag Flag- Pier Solar and the Great Architects- Legend of Zelda: A Link to the Past (SNES)- SteamWorld Dig- Mario & Luigi: Superstar Saga (GBA) - Shovel Knight - Sin & Punishment: Successor of Skies (Wii) Pozdrawiam! Edytowane 10 czerwca 20159 l przez darksavant
Opublikowano 31 maja 20159 l Witam ID: tooptek Gry : Mario kart 8, Super mario 3d World, ale mam w zamiarze bayonetty, zelde WW , smash, i mario party.
Opublikowano 2 czerwca 20159 l Witam ID:ElninioPL Gry: MK8, oraz Splatoon dodawać do znajomych i gramy
Opublikowano 8 czerwca 20159 l ID: ModestestMouse Gry: Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles X, NES remix, SM3DW Edytowane 14 stycznia 20169 l przez _Shaman_
Opublikowano 8 sierpnia 20159 l ID: Jagarnao Na razie ogrywam gry z WII xenoblade,Dragon quest sword, zeldy, metroidy,pandora's tower, the last story i pozostałe gry tego typu. Jako ,że na WII U tego typu gier (jeśli wyjdą zapowiedziane do tej pory) będzie razem aż pięć to mi się nie spieszy.(zelda:ww,hyrule wariors,monsterhunter3,xenoblade x i zelda?)
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l ID: Mantis0426 Gry: Zelda WW, Donkey Kong Country TF, Super Mario 3D World, Pikmin 3, Monster Hunter 3, Super Mario Galaxy 2.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l ID: sakuluk Mam czas tylko na Bayonettę 2, więc tylko tę grę mam rozpakowaną na WiiU, w planach oczywiście Project Zero i Xeno na premiery