PIR_PL 6 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Popatrz teraz na swój post, w którym mnie atakowałeś. Jest tak samo bezsensowy jak posty o których piszesz. Ja zadałem normalne pytanie, bo mam możliwosć łyknąc PS4, ale musiał bym tam jechac 200km. A pytam, bo może ktoś coś wie konkretnego, na temat stanów magazynowych w krakowskich starunach czy mm. Edytowane 25 Listopada 2013 przez PIR_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Uriziel: Pewnie jest tak jak mówisz, ale nie ma sensu walczyć z tym w temacie nazwanym "(...) ogolna szajba". Teksty mające/mogące kogoś sprowokować są moim zdaniem równie niepoważne. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 PIR ja zapylam do MM po swoj sprzęt. M1 albo sloway. Zastanawiam się jeszcze.a masz tam preorder złozony ?? czy tak w ciemno idziesz ? a mm ile bedzie miał wolnych kosnol na sklepie ? Konsol ma mieć około 8500 na sklep także każdy kto wpadnie z ulicy na pewno dostanie swój egzemplarz. Gry mają być po 19,99 pisali w nowej gazetce. Łącze pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 http://www.eurogamer.pl/articles/2013-11-25-killzone-shadow-fall-recenzja Wiedziałem, że portale w EU wyżej ocenią Killzona niż hamerykanie. Gamezilla dała 8, teraz zrobił to eurogamer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie rozumiem, czemu wszyscy się hejtujecie ? powinniśmy się cieszyć, polepszać stosunki, a tu wieczny hejt. Rozumiem, że część ma już dość wylewu gimbazy, ale cóż zrobić, kiedyś też byliśmy młodzi. Swoją drogą jak się ogląda na Facebooku zdjęcia z tych boxów poustawianych w centrach handlowych, to większość to under 15. Warto zobaczyć jak się nagrzewają konsole http://www.gameconsolegeek.com/ps4/rozgrzane-konsole/ . Ja mam o tyle dobrze, że trochę przestrzeni mam, więc powinno być ok pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kangurello19 3 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mi odpisali z euro bo zamawiałam 6.11 z killzone że odbiór konsoli będę miał 29 w sklepie więc chyba nie ściemniają mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Mefi23: Byli tam bo było dużo stanowisk dla dzieci i dawali koszulki za takie zdjęcie Nie koniecznie to oni będą kupowali nowa konsole na premierę. Tu podobno jest średnia wieku 30 lat. Edytowane 25 Listopada 2013 przez Drantzell Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Jade w ciemno! Powodzenia Rodi Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nie hejtujcie się chłopaki bo w piątek nie będziecie mieli z kim grać online Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Zamierzam dorwać rano PS4 w jednym z Media Marktów:) Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dobra to i ja wbije sie miedzy te spory ze swoimi 3 groszami. Bylem w media expercie zapytac jak to wyglada. Facet ktory za to odpowiada w sklepie twierdzi ze dalej nie wiedza ile dostana konsol i ze pierwszenstwo wedlug kolejnosci kupna preorderu. Te kartoniki dalej lezaly wystawione ale brac je na ten moment jak sie chce upolowac ps4 w piatek to troche bezsensu bo nie ma zadnej pewnosci. Wiec nic nowego tak w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 no ja już śpie spokojnie, dziś dostałem potwierdzenie z xgamecenter, że na 100 % zrealizują wszystkie preordery, zmieniła się tylko opcja zakupu, będą mieli konsole w zestawach z grą do wyboru za 1900 zł, więc cena zajefajna, z padem i fifą 14 wyniesie mnie 2139 zł, odbieram 28 ego, więc dayminusone 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ta gazetka w mediaexpert jest juz aktualna czy to narazie znowu jakis przeciek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Teramitzu 14 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Euro ma mieć dostawę w środę. Wtedy zaczną wysyłać maile. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kszalek 9 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mi odpisali z euro bo zamawiałam 6.11 z killzone że odbiór konsoli będę miał 29 w sklepie więc chyba nie ściemniają mam nadzieję Biorąc pod uwagę fakt, że mnie w ubiegłym tygodniu nie zagwarantowali odbioru w dniu premiery pomimo zamówienia konsoli w październiku - stwierdźmy, że zapewnienia EURO należy brać z przymróżeniem oka.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Teramitzu 14 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Mi odpisali z euro bo zamawiałam 6.11 z killzone że odbiór konsoli będę miał 29 w sklepie więc chyba nie ściemniają mam nadzieję Biorąc pod uwagę fakt, że mnie w ubiegłym tygodniu nie zagwarantowali odbioru w dniu premiery pomimo zamówienia konsoli w październiku - stwierdźmy, że zapewnienia EURO należy brać z przymróżeniem oka.. Jeśli tak będzie to odwalą większą lipę niż muve ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 news dla mieszkancow Irlandii. Dzis extravision dostalo ps4'ki takze maja juz rozeznanie + rozkladaja standy. Ja dzis po robocie mam zamiar przyatakowac KZ Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 news dla mieszkancow Irlandii. Dzis extravision dostalo ps4'ki takze maja juz rozeznanie + rozkladaja standy. Ja dzis po robocie mam zamiar przyatakowac KZ Standy od tygodnia stoja w Gamestopach, dodatkowo mozesz sie wybrac do dublina do Ps4 room, event poswiecony tylko PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
CrossSleet 5 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Neonet dzisiaj potwierdził mi, że konsole na 100% będą w piątek dla zamawiających. Dodatkowo gry tj. AC IV po 229 zł (fifa i nba taniej). http://www.neonet.pl/konsola_ps4_500gb_pad_gra_killzone.html Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wieści z Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Neonet dzisiaj potwierdził mi, że konsole na 100% będą w piątek dla zamawiających. Dodatkowo gry tj. AC IV po 229 zł (fifa i nba taniej). http://www.neonet.pl/konsola_ps4_500gb_pad_gra_killzone.html rzeczywiscie super okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Neonet dzisiaj potwierdził mi, że konsole na 100% będą w piątek dla zamawiających. Dodatkowo gry tj. AC IV po 229 zł (fifa i nba taniej). http://www.neonet.pl/konsola_ps4_500gb_pad_gra_killzone.html Wiesz może czy oferta na gry obowiązuję wszystkie punkty sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Standy od tygodnia stoja w Gamestopach, dodatkowo mozesz sie wybrac do dublina do Ps4 room, event poswiecony tylko PS4mowilem o xv, nie mam u siebie gs. Edytowane 25 Listopada 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
PS4fan 1 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 byłem dziś w MM , koleś powiedział ,że w pt spokojnie kupie swoje ps4 bez preordera . Po drugiej stronie ulicy jest RTV EURO poszedłem zapytać do nich , koleś z kolei powiedział ,że u nich są tylko dwa preordery i 3,4 konsole na półki koleś z MM powiedział ,że konsole mają już na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 The story has begun... http://allegro.pl/killzone-shadow-fall-ps4-nowy-najtaniej-i3744265007.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi