Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Popatrz teraz na swój post, w którym mnie atakowałeś. Jest tak samo bezsensowy jak posty o których piszesz. Ja zadałem normalne pytanie, bo mam możliwosć łyknąc PS4, ale musiał bym tam jechac 200km. A pytam, bo może ktoś coś wie konkretnego, na temat stanów magazynowych w krakowskich starunach czy mm.

Edytowane przez PIR_PL

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 871,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Uriziel: Pewnie jest tak jak mówisz, ale nie ma sensu walczyć z tym w temacie nazwanym "(...) ogolna szajba". Teksty mające/mogące kogoś sprowokować są moim zdaniem równie niepoważne. Tyle.

Opublikowano

PIR ja zapylam do MM po swoj sprzęt. M1 albo sloway. Zastanawiam się jeszcze.

a masz tam preorder złozony ?? czy tak w ciemno idziesz ? a mm ile bedzie miał wolnych kosnol na sklepie ?

Konsol ma mieć około 8500 na sklep także każdy kto wpadnie z ulicy na pewno dostanie swój egzemplarz. Gry mają być po 19,99 pisali w nowej gazetce.

Łącze pozdrowionka.

Opublikowano

Nie rozumiem, czemu wszyscy się hejtujecie ? :pinch: powinniśmy się cieszyć, polepszać stosunki, a tu wieczny hejt. Rozumiem, że część ma już dość wylewu gimbazy, ale cóż zrobić, kiedyś też byliśmy młodzi. Swoją drogą jak się ogląda na Facebooku zdjęcia z tych boxów poustawianych w centrach handlowych, to większość to under 15.

Warto zobaczyć jak się nagrzewają konsole http://www.gameconsolegeek.com/ps4/rozgrzane-konsole/ . Ja mam o tyle dobrze, że trochę przestrzeni mam, więc powinno być ok pod tym względem.

Opublikowano

Mi odpisali z euro bo zamawiałam 6.11 z killzone że odbiór konsoli będę miał 29 w sklepie więc chyba nie ściemniają mam nadzieję :D

Opublikowano

Mefi23: Byli tam bo było dużo stanowisk dla dzieci i dawali koszulki za takie zdjęcie :) Nie koniecznie to oni będą kupowali nowa konsole na premierę.

Tu podobno jest średnia wieku 30 lat.

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Jade w ciemno!

Powodzenia Rodi :D

Opublikowano

Zamierzam dorwać rano PS4 w jednym z Media Marktów:)

Opublikowano

Dobra to i ja wbije sie miedzy te spory ze swoimi 3 groszami. Bylem w media expercie zapytac jak to wyglada. Facet ktory za to odpowiada w sklepie twierdzi ze dalej nie wiedza ile dostana konsol i ze pierwszenstwo wedlug kolejnosci kupna preorderu. Te kartoniki dalej lezaly wystawione ale brac je na ten moment jak sie chce upolowac ps4 w piatek to troche bezsensu bo nie ma zadnej pewnosci. Wiec nic nowego tak w sumie.

Opublikowano

no ja już śpie spokojnie, dziś dostałem potwierdzenie z xgamecenter, że na 100 % zrealizują wszystkie preordery, zmieniła się tylko opcja zakupu, będą mieli konsole w zestawach z grą do wyboru za 1900 zł, więc cena zajefajna, z padem i fifą 14 wyniesie mnie 2139 zł, odbieram 28 ego, więc dayminusone :D

Opublikowano

Ta gazetka w mediaexpert jest juz aktualna czy to narazie znowu jakis przeciek?

Opublikowano

Euro ma mieć dostawę w środę. Wtedy zaczną wysyłać maile.

Opublikowano

Mi odpisali z euro bo zamawiałam 6.11 z killzone że odbiór konsoli będę miał 29 w sklepie więc chyba nie ściemniają mam nadzieję :D

Biorąc pod uwagę fakt, że mnie w ubiegłym tygodniu nie zagwarantowali odbioru w dniu premiery pomimo zamówienia konsoli w październiku -  stwierdźmy, że zapewnienia EURO należy brać z przymróżeniem oka..

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że mnie w ubiegłym tygodniu nie zagwarantowali odbioru w dniu premiery pomimo zamówienia konsoli w październiku - stwierdźmy, że zapewnienia EURO należy brać z przymróżeniem oka..

Jeśli tak będzie to odwalą większą lipę niż muve ;-)

Opublikowano

news dla mieszkancow Irlandii. Dzis extravision dostalo ps4'ki takze maja juz rozeznanie + rozkladaja standy. Ja dzis po robocie mam zamiar przyatakowac KZ :P

Opublikowano

news dla mieszkancow Irlandii. Dzis extravision dostalo ps4'ki takze maja juz rozeznanie + rozkladaja standy. Ja dzis po robocie mam zamiar przyatakowac KZ :P

Standy od tygodnia stoja w Gamestopach, dodatkowo mozesz sie wybrac do dublina do Ps4 room, event poswiecony tylko PS4
Opublikowano

Standy od tygodnia stoja w Gamestopach, dodatkowo mozesz sie wybrac do dublina do Ps4 room, event poswiecony tylko PS4

mowilem o xv, nie mam u siebie gs.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

byłem dziś w MM , koleś powiedział ,że w pt spokojnie kupie swoje ps4 bez preordera . Po drugiej stronie ulicy jest RTV EURO poszedłem zapytać do nich , koleś z kolei powiedział ,że u nich są tylko dwa preordery i 3,4 konsole na półki :D 

koleś z MM powiedział ,że konsole mają już na magazynie :D