Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

A ja na euro spokojnie sobie zamówiłem 10 listopada i mam informacje :Twoje zamówienie jest przygotowywane do wydania kurierowi. :)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Jest jakaś mocna ekipa porannych staczy Wałbrzyska albo Legnicko/Lubińska ?

Macie jakieś info z MM albo Saturna w tych miastach ?

Opublikowano

Mogę potwierdzić, że Euro RTV AGD nie oszukiwało na facebooku z informacją, że każdy kto zamówił bundle z killzonem to go dostanie 29.11. Dzisiaj ja jak i brat dostaliśmy maile z potwierdzeniem, że kurier odbierze paczkę 28.11 i dostarczy 29.11.

Piątek mam wolny :3

Pozdro wszystkim, którzy też :D

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Ktoś z Wrocławia potrzebuje pre-order? Mam pewniaka w arkaach. Na info mówili że raczej nie dostane i wziąłem w neonecie, pisać jak coś

Piszcie bym wiedział czy zrezygnować. Tak sobie ktoś z was może zarezerwować

Edytowane przez Artoth

Opublikowano

Ja nadal czekam na mejla...

Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić

Opublikowano

A ja wyjde w piatek do sklepu i sprobuje kupic na spontana, bedzie przygoda.

Opublikowano

Ultima, jutro wysyłka - 1003920_10152013348137381_257036_n.jpg

Edytowane przez PIR_PL

Opublikowano

Szkoda że nocna premiera tylko w warszawskim Sony Store. Jak długo jeszcze reszta kraju musi być ciemięrzona i dyskryminowa przez elyty ze stolnicy? :)

Opublikowano

A w niemczech ci ktorzy zamowili ps4+Killzone+2pad i kamerka maja przesuniety termin realizacji na 23.12.2013...

Wlasnie dostalem maila z Amazonu. Podobno w Gamestop.de jest podobnie.

Dobrze ze mam preordera na golasa z polowy czerwca...

Opublikowano

A wiadomo jak z golasami w Niemczech ? Tez tylko dla preorderowcow? Bo w razie czego mam ciut ponad godzinke drogi do Frankfurtu.

Opublikowano

Z racji tego, że mam preorder kupiony w empiku, dowiedziałem się w końcu jak będzie wyglądała sytuacja u nich.
Jednym słowem mogę to określić mianem TRAGEDIA!
Na całą sieć, czyli około 300 sklepów, konsol będzie tylko, uwaga, 47!!! Miałem preorder kupiony 1 sierpnia i się załapałem, ale już jak ktoś miał w październiku zakupiony preorder, to obecnie termin przysłania następnych konsol to czas nieokreślony. Plotki o tym 4 września, że niby po tym okresie nie gwarantuje nikt konsol, były chyba prawdziwe.
Najlepsze na koniec - konsole dla posiadaczy preorderów zostaną przysłane może w sobotę, a najpóźniej w poniedziałek!!!
Beka z preorderowca jakim jestem. laugh.gif
Liczyłem, że skoro premiera Vity u nich odbyła się bez problemów, tak samo The Last of Us i GTA V, to nie dadzą ciała przy takiej ważnej premierze.
Nauczka na przyszłość, śmieszne jest z kolei to, że gry już na PS4 są. laugh.gif

Opublikowano

z ciekawości jaka jest cena ps4 w empiku? bo mi umknęło, golas albo wersja z grami?

Opublikowano

Jakoś nigdy ze empikiem nie przepadałem.

Śmiechowa premiera nam się trafiła, do piątku mamy tylko jeden dzień i nikt nic nie wie, zaklepałem niby w Saturnie konsolę, ale nikt nie daje mi potwierdzenia, czy otrzymam swój zestaw. Przecież to jakaś farsa, premiera tuż tuż, a oni ciągle każą czekać. Zaklepałem wersję z dwoma padami, kamerką i KZ, a tu okazuje się, że w Niemczech jest problem z tymi zestawami :D  Masakra jakaś

Opublikowano

A wiadomo jak z golasami w Niemczech ? Tez tylko dla preorderowcow? Bo w razie czego mam ciut ponad godzinke drogi do Frankfurtu.

Golasy lataja za 550e na Ebayu. Sklepy przyjmuja jedynie preordery, co bedzie na polkach - nie wiem. Z tego co widzialem to w MM sa jedynie gole konsole a w Saturnie sa bundle z terminem dostawy 31.01.2014r

Opublikowano

Zgadza się dostawa ma być rano, by sprzedawcy nie kombinowali podobno jakaś umowa jest z Sony. 

Totalna bzdura. Ertv ma tak małe magazyny, że zamówienie do odbioru w piątek, w tenże właśnie piątek rano dotrze do sklepu. Nim sprzedawcy (!) rozładują towar i rzucą na magazynek będzie 14. Co do kombinowania to jeśli sprzedawca nie kombinuje to jest dla nich mało wart, oni takich krętaczy kochają ;p 

Do kupujących w ertv i odbierających w sklepie: większość, jeśli nie 100% z was zostanie poddana próbie naciągnięcia na przedłużoną gwarancję, usłyszycie pewnie jak to laser się psuje, jak to dziecko wam zdepcze konsolę i temu podobne bzdury. Trzymcie gardę dziubasy.

Żeby nie było, że w anglii tak ą ę supa dupa to koło 19 dostałem tel. ze sklepu, że będą mieli tylko wersję z killzonem (xD), a mój golas (niby pewny na 358%) dopiero za tydzień i czy aby nie chcę zmienić preordera. Ofkoz zmieniłem ale tego killzonea odsprzedam im może i nawet zaraz po zakupie konsoli ewentualnie komuś z kolejki,tylko bf4 mnie interesuje. Także kretactwo nie zna granic tu też są nieźli w te klocki.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

sporo ciekawego info z fejsa Saturna i Mediamarkt

MM :

Witam serdecznie,

Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Media Markt w sprawie PS4.

Nawiązując do wiadomości chciałbym poinformować, że:

dla klientów, którzy nie posiadają preordera będą dostępne tylko konfiguracje 1 i 6 – wybór uzależniony od dostępności w marketach.

czyli golas albo KZ+ACIV,

info z fejsa Saturnowego z dzisiaj :

Saturn Polska Potwierdzamy, osoby nie posiadające pre-orderów będą miały do wyboru dwa zestawy. Niestety nie jesteśmy w stanie podać ilości pozostałych konsol w konkretnych marketach. Z względu na ogromne zainteresowanie produktem informacje te nie byłyby wiążące.

Saturn Polska Zapewniamy, że wysłanie odpowiedzi zwrotnej gwarantuje Wam dostęp do wybranej wersji konsoli, poinformujemy Was, jak tylko maile z linkami do złożenia zamówienia zostaną wysłane.

Saturn Polska Marcin, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości ;) Niebawem wyślemy wszelkie informacje dotyczące złożenia zamówienia! Pozdrawiamy

Saturn Polska Rafał, jest to cena konsoli PS4 w podstawowej wersji, od której dla posiadaczy pre-orderów, zostanie odliczona jego wartość (100zł)

Opublikowano

Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić

Zamawiałeś do domu czy do sklepu?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

do dużego pokoju.

Opublikowano

Też jeszcze nie dostałem. Zamówienie/rezerwacja skompletowane. Jak dzwoniłem to dzisiaj/jutro te maile maja wysyłać. Nie ma się co martwić

Zamawiałeś do domu czy do sklepu?

Do sklepu

Opublikowano

sporo ciekawego info z fejsa Saturna i Mediamarkt

MM :

Witam serdecznie,

Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Media Markt w sprawie PS4.

Nawiązując do wiadomości chciałbym poinformować, że:

dla klientów, którzy nie posiadają preordera będą dostępne tylko konfiguracje 1 i 6 – wybór uzależniony od dostępności w marketach.

czyli golas albo KZ+ACIV,

info z fejsa Saturnowego z dzisiaj :

Saturn Polska Potwierdzamy, osoby nie posiadające pre-orderów będą miały do wyboru dwa zestawy. Niestety nie jesteśmy w stanie podać ilości pozostałych konsol w konkretnych marketach. Z względu na ogromne zainteresowanie produktem informacje te nie byłyby wiążące.

Saturn Polska Zapewniamy, że wysłanie odpowiedzi zwrotnej gwarantuje Wam dostęp do wybranej wersji konsoli, poinformujemy Was, jak tylko maile z linkami do złożenia zamówienia zostaną wysłane.

Saturn Polska Marcin, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości ;) Niebawem wyślemy wszelkie informacje dotyczące złożenia zamówienia! Pozdrawiamy

Saturn Polska Rafał, jest to cena konsoli PS4 w podstawowej wersji, od której dla posiadaczy pre-orderów, zostanie odliczona jego wartość (100zł)

A miało być tak pięknie - zestaw z 2 padami ...

Opublikowano

Ile standardowo gwarancji daje Sony na PS4 ? 

Opublikowano

Sony daje 12 miesięcy

oprócz tego przez 24 miesiące jest możliwość skorzystania z uprawnien konsumenckich z powodu niezgodności towaru z umową.