Peszkaa 24 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://www.mediamarkt.pl/premiera-ps4http://www.mediamarkt.pl/premiera-ps4 ZMiana ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza
aden 3 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Cena bez zmian przeciez. Taka sama za ten zestaw byla reklamowana od xx czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Peszkaa 24 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 1899 pokazuje po wejsciu w szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza
aden 3 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To ja mam jakas dziwna wersje strony bo widze 1999 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
czacha79 26 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Inna na banerach, inna w rozpisce .. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnysek 9 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) A ja nie mam jej wcale. Być może zależy do wybranego marketu. Edit: ach, bo link jest podwójny. 1899. Edytowane 28 Listopada 2013 przez gnysek Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To ja mam jakas dziwna wersje strony bo widze 1999 ;p U mnie to już nawet nie wyświetla że taki produkt istnieje to samo w Mediaexpert, avans, sferis Cytuj Odnośnik do komentarza
brzemin 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 To samo jest w Saturnie: http://www.saturn.pl/premiera-playstation-4,b-870 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Co do Mm i Saturna to się nie dziwię ze maja takiesame oferty w końcu oba sklepy należą do jednej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza
flesiek 2 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Kto ciśnie jutro do MM w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 U mnie wszystkie sklepy czynne od 10:00 :confused: - Saturn Lubin, MM Legnica, MM Wałbrzych bo u mnie na wiosce zwanej Jelenią Górą tylko Media Expert stacjonuje Przeciez masz RTV Euro AGD w tesco jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dostalem maila od euro ze wyslali mi ds4 z nr przesylki (ktorego zamawialem osobno) ale o wysylce konsoli zero info jak narazie <kupa w porach> Cytuj Odnośnik do komentarza
gnysek 9 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja jak na razie wciąż nic nie dostałem Wciąż jako termin mam "kontakt z konsultantem" co pewnie w czasie lunchu za dwie godziny zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja jak na razie wciąż nic nie dostałem Wciąż jako termin mam "kontakt z konsultantem" co pewnie w czasie lunchu za dwie godziny zrobię. Dawaj znać czego się dowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 A mi sie udziela hype strasznie, 11h w pracy bedzie dluuugim dniem, ale o 24:00 premiera Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Jutro premiera, ciekawe ile osob po zakupie konsoli i ogolnym hajpie nowym sprzetem zbierze sie na odwage zeby przyznac, ze nie ma zbyt wielu ciekawych gier na start. Minie hajp i po miesiacu okaze sie, ze poza kupionymi juz grami nie ma w co grac i trzeba czekac na nowe gry. Ciekawe ile osob w oczekiwaniu wroci do poprzedniej konsoli i odpali starsze gry. Edytowane 28 Listopada 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Przyszedł mail z Euro Twoja Rezerwacja została wysłana do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza
gnysek 9 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) No wiesz, jak pracujesz i masz dom i rodzinę, to nie masz na granie zbyt wiele Gry z plusa plus 4-5 rocznie powinno wystarczyć, ot np. już w kolejce jest Watch Dogs i MGS, akurat trochę pogram w Killzone, AC IV i gry z plusa i już trzeba będzie wyskakiwać z siana. @Bogumil: o, to i może ja zaraz dostanę, tez sklep Edytowane 28 Listopada 2013 przez gnysek Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam w rtv zamówionego ps4 i jutro mają dostarczyc tylko zastanawiam sie czy nie zakupic zestawu z media bo na tym zaoszczędzisz na jednej grze.A w euro sposób zapłaty wybrałem przy odbiorze więc jak zakupie zestaw do nie odbiore przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No wiesz, jak pracujesz i masz dom i rodzinę, to nie masz na granie zbyt wiele Gry z plusa plus 4-5 rocznie powinno wystarczyć, ot np. już w kolejce jest Watch Dogs i MGS, akurat trochę pogram w Killzone, AC IV i gry z plusa i już trzeba będzie wyskakiwać z siana. @Bogumil: o, to i może ja zaraz dostanę, tez sklep Tak ok, ale kiedy te gry beda - przeciez w plusie nie dostaniesz odrazu wielu fajnych tytulow bo ogolnie na konsole nie ma zbyt wielu gier. Ja tez mam raczej malo czasu na granie, wiec wiem jak to jest, ale poczatki konsol bywaja slabe i jakis czas po zakupie okazuje sie, ze nie ma w co grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bogumil 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No wiesz, jak pracujesz i masz dom i rodzinę, to nie masz na granie zbyt wiele Gry z plusa plus 4-5 rocznie powinno wystarczyć, ot np. już w kolejce jest Watch Dogs i MGS, akurat trochę pogram w Killzone, AC IV i gry z plusa i już trzeba będzie wyskakiwać z siana. @Bogumil: o, to i może ja zaraz dostanę, tez sklep Napisałem do nich maila, czy wszystko będzie zgodnie z planem. Po chwili przyszła odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
brzemin 0 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja do starej konsoli już nie wrócę, bo sprzedałem we wrześniu. Natomiast AC4, Killzone, NFS i gry z plusa do następnych wielkich premier mi spokojnie wystarczą. Dzisiaj uderzam na nocną premierę do Arkadii to postaram się podesłąć jakieś newsy Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 No wiesz, jak pracujesz i masz dom i rodzinę, to nie masz na granie zbyt wiele Gry z plusa plus 4-5 rocznie powinno wystarczyć, ot np. już w kolejce jest Watch Dogs i MGS, akurat trochę pogram w Killzone, AC IV i gry z plusa i już trzeba będzie wyskakiwać z siana. @Bogumil: o, to i może ja zaraz dostanę, tez sklep Tak ok, ale kiedy te gry beda - przeciez w plusie nie dostaniesz odrazu wielu fajnych tytulow bo ogolnie na konsole nie ma zbyt wielu gier.Ja tez mam raczej malo czasu na granie, wiec wiem jak to jest, ale poczatki konsol bywaja slabe i jakis czas po zakupie okazuje sie, ze nie ma w co grac. I dlatego sporo ludzi zrobi tak jak ja czyli kupi konsolę na następną gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Włąsnie przyszedł mail że mam do odebrania jutro w EURO ( zamawiałem zestaw z Killzonem 7.11) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) U mnie wszystkie sklepy czynne od 10:00 :confused: - Saturn Lubin, MM Legnica, MM Wałbrzych bo u mnie na wiosce zwanej Jelenią Górą tylko Media Expert stacjonuje tez jestem z Jeleniej, tylko chwilowo wybyłem w zagranice. mam dla Ciebie dobra wiadomość. na zabobrzu w supermarkeci jest RTVeuroAGD, gdzie pracuje moj kuzyn, tam będą konsole, co najmniej 25 sztuk. uderzysz tam odpowiednio wcześniej to powinieneś cos wyrwać dla siebie Edytowane 28 Listopada 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi