Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Tak, na bank to forum jest głosem wszystkich graczy …  :yes: Jak kogos tu nie ma to nie istnieje …………...

Edytowane przez czacha79

Opublikowano

Skad zamawialiscie to nba?

Muve.pl ale w Saturnie będą po 239PLN

Opublikowano

Tak, na bank to forum jest głosem wszystkich graczy …  :yes: Jak kogos tu nie ma to nie istnieje …………...

Żebyś się nie zdziwił. Czytałem forum pssite też, ale tam są ci sami ludzie co tu, więc przeszedłem na to forum ;> Raczej jak ktoś mocno się tym interesuje to zasiaduje jedno z większych for.

Opublikowano

Ja zamowilem z robsona. Mowie sklep ze stolycy to moze jako jedni z pierwszych dostana a tu chyba lipa. Jedyna szansa to to ze nie wyslali info o wysylce i jutro zaskocza mnie kurierem w drzwiach ;)

Wiem ze chvja z tego bedzie :<

Opublikowano

Ja zamowilem z robsona. Mowie sklep ze stolycy to moze jako jedni z pierwszych dostana a tu chyba lipa. Jedyna szansa to to ze nie wyslali info o wysylce i jutro zaskocza mnie kurierem w drzwiach ;)

Wiem ze chvja z tego bedzie :<

ja z robsonem też mam mieszane uczucia, ale czasem mają unikalne gierki, których trudno szukać nawet na allegro np: boy and his blob na wii było po 49 ;)

Opublikowano

ja na wtorek będę miał nba :D ale na jutro będę miał w co grać fifa i killzone :D więc poczekam :D O ile konsola na starcie nie będzie trupkiem xdddddd

Edytowane przez kangurello19

Opublikowano

Ja też płaciłem przelewem w Euro i nadal nic niedostałem :(

Też nadal czekam na maila i zaczynam się trochę niepokoić

No i się doczekałem,konsola została wysłana

Ja też ale wysłali dopiero o 18 ale za to fuul zestaw :)

Opublikowano

Zdaje mi się, czy serio nikt ze śląska nie czeka poza mną? Sam będę stał?

Na ślasku to ludzie zbierają na węgiel, bo zima idzie, a nie na konsole do gierek, więc weź się nie wygłupiaj i kup lepiej z 2 tony eko groszku.

Opublikowano

To rasizm i propagowanie nieprawdziwych stwierdzeń. Tutaj technologia, pompy ciepła a węgiel wysyłają wam z tego co wiem;) dodatkowo mieszany z piachem i kamieniami. 

Ale koniec offtopu.

Mnie Neonet zrobił w wała, miało być pięknie i konsola o 9.00 a tu nagle telefon i ''niby'' jakaś obsuwa i będzie po 12....

Opublikowano

Jak ktoś w olsztynie będzie to dawać znać :) Z tym że ja dopiero o 9 30 mogę się z roboty wyrwać więc licze na jakieś info  jak to o 9 wygląda :D

Opublikowano

Ja co prawda z Zagłębia, ale to blisko ;) Rano będe w euro w Sosnowcu - otwierają o 9, i jak nici to od razu do MM w Czeladzi, mogę się wymienić z kolegami z okolicy jak z dostępnością w tych punktach jutro. Jakby co to jeszcze planuje Saturn w SCC i 3 stawy, ale to pewnie już będzie za późno. Chyba, że faktycznie sztuczny tłok nakręcają w kółko jedne i te same osoby. 

Opublikowano

Wiecie może jak wyszukać numer telefonu bezpośrednio do sklepu Euro? Chodzi o ten w Manufakturze. Znalazłem jedynie telefon infolinii...

Opublikowano

Po co komu węgiel przecież ps4 grzeje jak farelka;)Ja sie melduje w Chorzowie pod MM o 8.00 a jak będzie dluga kolejka to cisnę dalej do silesi.

Opublikowano

2h będziesz stał? Ja planowałem o 9 być... muszę przemyśleć xd

Widać stres daje się we znaki nie tylko mi :)

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że będę mógł preorderek z Saturna odebrać z rana, bo nie widzi mi się czekanie cały dzień, nie po to dzień wolny wziąłem ;)

Opublikowano

a do tego w tv lecą reklamy ps4 z media tego zestawu z dwoma grami za 2k zł

powodzenia [;

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Zdaje mi się, czy serio nikt ze śląska nie czeka poza mną? Sam będę stał?

Ja w Czeladzi  :ninja: liczy się ?