Opublikowano 29 listopada 201311 l coś jest nie tak bo masz białe światło na konsoli Jeżeli PS4 działa dobrze, to pasek świeci na niebiesko? Chodziło mi o to że wg konsoli właśnie jest wszystko w porządku
Opublikowano 29 listopada 201311 l Albo z gpu. Bo po menu itd mozna było się normalnie poruszać (słychac było wchodzenie do stora itd) Podsumowując do polski też dotarły te z(pipi)a.ne wersje. Edytowane 29 listopada 201311 l przez Codename
Opublikowano 29 listopada 201311 l Pozostaje ci teraz przez weekend grać do upadłego, zobaczyć czy przetrzyma ten maraton.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Plany były podobne tylko nie zakładałem że bede miec wadliwą sztuke
Opublikowano 29 listopada 201311 l az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/
Opublikowano 29 listopada 201311 l az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/ W jakim sklepie? Oni to nazywają gwarancja, ale to jest jakieś ubezpieczenie, podobno nic niewarte.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Haha padło mi ps4 dokładnie po 6 godzinach. SWEEEEEEEEEET Moja od nowości wyświetla ten wzór, muszę lecieć do Saturna oddać i liczyć że za 2 tygodnie będzie jakaś szt. na wymianę. Ech... szkoda
Opublikowano 29 listopada 201311 l Sprawdźcie czy w porcie hdmi nie ma jakiegoś brudu/metalu. W redakcji kotaku(lub ign) też mieli ten problem i pomogło usunięcie jakiegoś kawałka metalu z tego portu.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Nadzieja umiera ostatnia. Obdzwoniłem wszystkie sklepy RTV w promieniu 100 mil i dorwalem ostatnią sztukę FUCK YEAH !!! Martwią mnie powyższe informacje o wadliwym sprzęcie, nawet nie chcę myśleć, że po tych wszystkich przebojach zajadę do domu a tam ...
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kurde nie moge stworzyć sobie konta na PSN, cały czas wyświetla wygasło połączenie z serwerem. Wiecie o co biega?
Opublikowano 29 listopada 201311 l Szkocka krata to zazwyczaj uwalona grafika, więc nie ma co się łudzić że to kabel HDMI. Edytowane 29 listopada 201311 l przez B E N D E R
Opublikowano 29 listopada 201311 l Kurde nie moge stworzyć sobie konta na PSN, cały czas wyświetla wygasło połączenie z serwerem. Wiecie o co biega? Biega o to, że psn jest obciążone.
Opublikowano 29 listopada 201311 l az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/ W jakim sklepie? Oni to nazywają gwarancja, ale to jest jakieś ubezpieczenie, podobno nic niewarte. saturn- wypytałem co daje ta gwara i podobno na wszystko jest- ukryte uszkodzenia mechaniczne itp. czyli jak po czasie sie cos z(pipi)ie to obejmuje
Opublikowano 29 listopada 201311 l Unboxing mojego kolegi Edytowane 29 listopada 201311 l przez Square bo tak
Opublikowano 29 listopada 201311 l grałem przez dwie godz i zrobiłem przerwę w obawie o konsole bo strasznie sie grzeje .
Opublikowano 29 listopada 201311 l 2godziny ustawiania amplitunera, dekodera i kabli, po to, aby Żyleta wyglądała idealnie, efekt:
Opublikowano 29 listopada 201311 l Mi działa bez zarzutu, mam made in china, nic się nie grzeje ani nic
Opublikowano 29 listopada 201311 l ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START!
Opublikowano 29 listopada 201311 l ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START! Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3.
Opublikowano 29 listopada 201311 l Lipa ze na nowa trzeba będzie z 2 tyg czekać więc radzę dawkowac wpie.rdol dla konsoli xd
Opublikowano 29 listopada 201311 l ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START! Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3. a czy ja coś pisze , że nie mam KZ? kupiłem też , ale zaczynam od fify , KZ = nocka