Opublikowano 9 grudnia 201311 l @BatataPl, ja nie miałem żadnego wyboru, mieli tylko golasa, ale i tak wziąłem. Trochę to wszystko "na wariackich papierach", bo po tym, jak okazało się, że w moim mieście już nigdzie nie dostanę, wróciłem do domu i poszukałem ogłoszeń w swoim województwie. Pojechałem 50km do innego miasta, odebrałem tekturkę od gościa (i ACIV za 200zł) i od razu do Euro. Wyszło więcej niż liczyłem ale było warto, no i zaliczyłem wycieczkę Edytowane 9 grudnia 201311 l przez kostner
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Byle jaki(pipi)fon to ok 2-3 tyś moim zdaniem cena 2 tyś nawet za golasa, to uczciwy deal. Nie wiem jaki masz byle jaki telefon (bo chyba o to chodzi?) ale ja swojego nexusa 5 sciaganego z dojczow zaplacilem ~1500zl ... Chcialbym przeznaczyc na konsole + gra lub ewentualnie ps+ jakies 2k, dlatego bede sledzil sytuacje w media marktach, expertach, saturnach itp.. Jak ktos jest z Katowic lub okolic i ma jakies info, ktore moze mi pomoc to moze sie odezwac :F
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Witam, czy ktoś mógłby doradzić, gdzie mogę w tym tygodniu kupić PS4 w Poznaniu?
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Czy jest tu ktoś z Tarnowa? z Tarnowa nie jestem ale konsolę nabyłem w tarnowskim MM A kiedy były? Edytowane 9 grudnia 201311 l przez Firel
Opublikowano 9 grudnia 201311 l do srody do wieczora mam do odbioru golasa w rtv euro agd w Gliwicach na rybnickiej(centrum handlowe auchan),1904 zlote, jakby kerys chciał odebrać to podam numer zamówienia za friko, tel 500 515 345,
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Sprawdzcie dostepnosc na stronie euro agd konsoli, wyglada na to ze jakis nowy rzut mieli, dzis po poludniu dorwalem w koncu swoj egzemplarz, golas.
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Byle jaki(pipi)fon to ok 2-3 tyś moim zdaniem cena 2 tyś nawet za golasa, to uczciwy deal. Nie wiem jaki masz byle jaki telefon (bo chyba o to chodzi?) ale ja swojego nexusa 5 sciaganego z dojczow zaplacilem ~1500zl ... Chcialbym przeznaczyc na konsole + gra lub ewentualnie ps+ jakies 2k, dlatego bede sledzil sytuacje w media marktach, expertach, saturnach itp.. Jak ktos jest z Katowic lub okolic i ma jakies info, ktore moze mi pomoc to moze sie odezwac :F He i tu mnie masz bo używam tylko iPhonów takie "gówna" mi zawsze firma daje. Np nie najnowszy iP 4s chodzi jakoś za 2 tyś No ale chyba te szajsungi są w podobnej cenie ? I poza tym z całym szacunkiem nie wiem co to ten Nexus ale płacisz za niego 1,5 tyś a na mesjasza szkoda Tobie 2 tyś?
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Czy jest tu ktoś z Tarnowa? z Tarnowa nie jestem ale konsolę nabyłem w tarnowskim MM A kiedy były? Więc tak w dzień premiery były i powiem że kultura, wydawali z pod lady więc obyło sie bez dantejskich scen, ale że byłem po robocie nie miałem kasy przy sobie to poszedłem tylko z ciekawości, i dało by rade kupić normalnie. Następny rzut był w sobote 7 grudnia i też bez jakiś szaleństw wtedy już nabyłem swoją konsole.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l No szkoda mi zaplacic 2 koble za nakeda. Jakby dorzucili jakis zabijacz czasu to okejka. Jak nie to chcialbym sie z ps+ 365dni zmiescic w tych 2 tysiach.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Rezerwacja golasa za 1908 w euro rtv agd na Matarni w gdańsku do oddania - konsola jest na miejscu.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l No szkoda mi zaplacic 2 koble za nakeda. Jakby dorzucili jakis zabijacz czasu to okejka. Jak nie to chcialbym sie z ps+ 365dni zmiescic w tych 2 tysiach. Golas za 1849zl + killzone z allegro za 150 i masz 2k Dodatkowo jezeli posiadasz ps+ to resogun fajny zabijacz czasu.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l No wlasnie takiej oferty szukam, tylko za jakies 2 miechy bo teraz zbankrutowalem przez swieta i niekonczacy sie remont mieszkania :F Edytowane 10 grudnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 10 grudnia 201311 l http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-4/sony-playstation-4-kamera-2x-pad-gra-killzone-shadow-fall-ladowarka-sl-4511-bk.bhtml warte tej ceny ?
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Lekko przeplacone, ale nie znacznie jak dla mnie. Waznym atutem jest dostawa przed swietami, inne zestawy maja po. Tam jest zestaw killzone 1999zl + drugi pad wiec jakies 250 + kamerka wiec jakies 200-250 + to ladowanie. + znikad kilka zlotych dowalili extra;)
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Media expert opole turawa park, full zestaw 2350zł. Dostepne teraz bo zrezygnowałem, gdyż swoją juz mam. Także prędko panowie
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Witam. Czy gdzieś w okolicach Katowic/Sosnowca/Dąbrowy Górn istnieje możliwość zakupienia ps4 gołej? Może ma ktoś odstąpić preordera? Na kiedy przewiduje się kolejną dostawę? Edytowane 10 grudnia 201311 l przez kszalek
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Ma ktoś informacje o dostępności w Bielsku-Białej lub ewentualnie kiedy będzie dostawa?
Opublikowano 10 grudnia 201311 l Ludzie, większość dostaw przyjedzie 14 grudnia (lub 16 w poniedziałek)... Będzie JEDNA dostawa przed świętami (znowu jakiś rzut na całą Polskę, ale nie wiadomo ile egzemplarzy). Reszta dopiero w styczniu.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Ja mam dalej do odebrania rezerwacje w Euro na Matarni w Gdańsku - golas za 1908 zł ( 9 zł opłaty za szybką wysyłkę), odstąpię za darmo, pisać na priv. Sam zaoszczędziłem 60 zł stojąc przedwczoraj 4 godziny w Saturnie i widzę że już nawet w Euro nie można dostępności nawet sprawdzać. Jak ktoś chce przed świętami to radzę brać, dużo taniej nie będzie i nie warto się tułać po sklepach . Edit: W sumie rezerwacja ważna do dzisiaj, więc od razu wrzucam nr: Przy zakupie prosimy powołać się na numer rezerwacji: 3386030/2013. Adres sklepu:ul.Złota Karczma 2680-298 Gdańsk Edytowane 11 grudnia 201311 l przez Rzepa-
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Widziałem wczoraj jedną sztukę w Saturnie (Warszawa, Blue City). Jedna stała na półce (golas), może więcej mieli w magazynie? Nie było przy niej tez ceny, więc nawet nie wiem ile sobie liczą.