Skocz do zawartości

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

coś jest nie tak bo masz białe światło na konsoli

Jeżeli PS4 działa dobrze, to pasek świeci na niebiesko?

Chodziło mi o to że wg konsoli właśnie jest wszystko w porządku 

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 845,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Yebane chińskie karalucho-studenty

Opublikowano

Albo z gpu. Bo po menu itd mozna było się normalnie poruszać (słychac było wchodzenie do stora itd)

Podsumowując do polski też dotarły te z(pipi)a.ne wersje.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Pozostaje ci teraz przez weekend grać do upadłego, zobaczyć czy przetrzyma ten maraton. ;)

Opublikowano

az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/

Opublikowano

az się boje moją odpalac:/ za 200zł chcieli mi 4 lata gwary wcisnać i nie wziąłem:/

W jakim sklepie? Oni to nazywają gwarancja, ale to jest jakieś ubezpieczenie, podobno nic niewarte.

Opublikowano

Haha padło mi ps4 dokładnie po 6 godzinach.

SWEEEEEEEEEET :sorcerer:

2lsu8j.jpg

Moja od nowości wyświetla ten wzór, muszę lecieć do Saturna oddać i liczyć  że za 2 tygodnie będzie jakaś szt. na wymianę. Ech... szkoda

Opublikowano

Sprawdźcie czy w porcie hdmi nie ma jakiegoś brudu/metalu. W redakcji kotaku(lub ign) też mieli ten problem i pomogło usunięcie jakiegoś kawałka metalu z tego portu.

Opublikowano

Nadzieja umiera ostatnia.

Obdzwoniłem wszystkie sklepy RTV w promieniu 100 mil i dorwalem ostatnią sztukę :) FUCK YEAH !!!

Martwią mnie powyższe informacje o wadliwym sprzęcie, nawet nie chcę myśleć, że po tych wszystkich przebojach zajadę do domu a tam ...

Opublikowano

Kurde nie moge stworzyć sobie konta na PSN, cały czas wyświetla wygasło połączenie z serwerem. Wiecie o co biega?

Opublikowano

Szkocka krata to zazwyczaj uwalona grafika, więc nie ma co się łudzić że to kabel HDMI.

Edytowane przez B E N D E R

Opublikowano

Kurde nie moge stworzyć sobie konta na PSN, cały czas wyświetla wygasło połączenie z serwerem. Wiecie o co biega?

Biega o to, że psn jest obciążone.

Opublikowano

Jednak też China :|

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W jakim sklepie? Oni to nazywają gwarancja, ale to jest jakieś ubezpieczenie, podobno nic niewarte.

saturn- wypytałem co daje ta gwara i podobno na wszystko jest- ukryte uszkodzenia mechaniczne itp. czyli jak po czasie sie cos z(pipi)ie to obejmuje

Opublikowano

Unboxing mojego kolegi :)

Edytowane przez Square
bo tak

Opublikowano

grałem przez dwie godz i zrobiłem przerwę w obawie o konsole bo strasznie sie grzeje .

Opublikowano

2godziny ustawiania amplitunera, dekodera i kabli, po to, aby Żyleta wyglądała idealnie, efekt:

33veyya.jpg

Opublikowano

ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START!

Opublikowano

ja teraz ją odpalam i gram do późnej nocy , zobaczymy czy zda test czy się zawiesi spali czy cokolwiek. Trzeba skatować sprzęt żeby zobaczyć czy sie nadaje . FIFA 14 START!

Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3. ;)

Opublikowano

Mogłeś przynajmniej przetestować na tytule który coś z tej konsoli wyciąga (KZ, BF4), a nie na porcie z PS3. ;)

a czy ja coś pisze , że nie mam KZ? kupiłem też , ale zaczynam od fify , KZ = nocka