okens 540 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Film tworcy Fantastycznego Pana Lisa i Ksiezycowych kochankow Z taka obsada, ze Jezus Maria, bo kto i tam nie gra... Edward Norton Bill Murray Willem Dafoe Adrien Brody Owen Wilson To tylko kropla w morzu obsady Jaram sie jak cholera 2 Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 od teraz ten temat jest o całej twórczości wesa andresona Quote Link to comment
Guest _Milan_ Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 kocham fantastic mr. fox, uważam że to najwspanialsza animacja od czasu ......... gotowy wzór do przeklejenia Quote Link to comment
Shankor 1545 Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 kocham fantastic mr. fox, uważam że to najwspanialsza animacja od czasu ... ... Trio z Belleville. A Wes Anderson to mistrz. The Life Aquatic with Steve Zissou to perełka, Mr Fox jest wspaniały, tylko The Darjeeling Limited troszkę mniej mnie się podobało. Quote Link to comment
Humulus 818 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Taka ciekawostka związana z twórczością Andersona: http://dailypicksandflicks.com/2013/10/27/snls-wes-anderson-parody-movie-trailer-the-midnight-coterie-of-sinister-intruders-video/ 1 Quote Link to comment
okens 540 Posted August 31, 2014 Author Share Posted August 31, 2014 I film nie zawiodl... po prostu mistrz. Karykaturalni mieszkancy Zubrowki, mistrzowska gra aktorska plejady gwiazd, wspaniale miejscowki. Po prostu tzrzeba to zobaczyc 1 Quote Link to comment
Kalel 3622 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 to co wyżej. I fenomenalny soudntrack ! Oglądałem go w szczecińskim Pionierze (bardzo kameralne kino, sala na ok 50 osób, mały ekran) i klimat był nieziemski. Quote Link to comment
Harbuz 952 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Kiedy będzie w dobrych sklepach internetowych jakaś sensowna wersja? Quote Link to comment
waciak 515 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 I film nie zawiodl... po prostu mistrz. Karykaturalni mieszkancy Zubrowki, mistrzowska gra aktorska plejady gwiazd, wspaniale miejscowki. Po prostu tzrzeba to zobaczyc Potwierdzam. Oglądałem go jak na razie dwa razy ale ciągle mnie ciągnie aby jeszcze raz go zobaczyć. Dzięki niemu zainteresowalem się twórczością tego reżysera/scenarzysty. Mistrz. Ogólnie nie oglądam filmów, do kina chodzę raz na ruski rok ale ten film przekonał mnie, że tworzy sie jeszcze dobre produkcje w tych czasach. Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Royal Tannembaums obejrzyj Quote Link to comment
waciak 515 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Zapowiada sie interesująco. Dzięki Quote Link to comment
kotlet_schabowy 2621 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Niestety, jest słabiutkie, szczególnie w porównaniu do dwóch ostatnich filmów Wesa. Skup się na Moonrise Kingdom na razie. 1 1 Quote Link to comment
Tokar 8235 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Nie ma sprawy, umrzyj Quote Link to comment
waciak 515 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Niestety, jest słabiutkie, szczególnie w porównaniu do dwóch ostatnich filmów Wesa. Skup się na Moonrise Kingdom na razie. Spox, też wezmę to pod uwagę. Dzięki Quote Link to comment
Recommended Posts