Skocz do zawartości

Death Game IV: Ostateczna rozgrywka

Featured Replies

Opublikowano

biorac pod uwage kogos kto dał meneli i kałachowi odp. 1 i 2pkt. to masz prawie rowny start!

Ok, zgadzamy sie.

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 60,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :pawel:   :pawel:   :pawel: :pawel:

• ...zmieniam jokera. Mój nowy to wiki 1993.

• Minął pierwszy zawodnik, tabela po nim:   Butt 28 dee 14 gołąb 14 mate5 14 ogqozo 14 Robak 14 Qvstra 13 Siara 13 teka 13 Zajcik 13 Kalel 12 Milan 12 ragus 12 Soq 12 wiki 12 bartezoo 1

Opublikowano

a mam pytanie, dlaczego te rozne kolory latarni maja swoje wlasne stroje, jaka jest geneza tych kolorów, bo wyglada to starsznie glupkowato, na poziomie piaskownicy - my jestesmy zieloni, oni beda czerwoni bo tak. W sensie dlaczego tak zgodnie wszyscy maja podobne stroje tylko inny kolor.

kolory odpowiadają emocjom i każdy ma inną specyfikę, genezę i moc. np pomarańczowe to chciwość i istnieje tylko jeden przedstawiciel orange corps (larfleeze) i tworzy swoją armię z konstruktów przypominających istnienia które zniszczył. niebiescy z kolei mogą ładować moc pierścieni innych latarni itd.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

a gdzie oni mieszkaja, po innych stronach dzungli, i maja jednego krawca?

czym sie roznia kolory to wiem, chodzi mi od czego sie to zaczelo.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano
  • Autor

Nie podoba mi się to, ale nie chce mi się ezgekwować sprawiedliwości. Masorz zostaje z tą tabelką jaką ma.

Opublikowano

a gdzie oni mieszkaja, po innych stronach dzungli, i maja jednego krawca?

czym sie roznia kolory to wiem, chodzi mi od czego sie to zaczelo.

a to różnie zależy kto tam zbudował baterię danego corpsu, w wiekszości to takie niebieskie ludki co żyją od tysięcy lat, ale każdy miał inne motywacje czy coś. żyją w różnych częściach wrzechświata. nie siedzę za bardzo w latarniach. poczytaj sobie green lantern geoff'a johnsa to najnowsze. nie ma opcji żeby się nie spodobało.

i nie mają krawca bo to są konstrukty stworzone przez pierścień ! ! !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nie podoba mi się to, ale nie chce mi się ezgekwować sprawiedliwości. Masorz zostaje z tą tabelką jaką ma.

<(^.^)>

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

I tak Masorz nie wygra z taką stratą więc mnie to wisi.

Opublikowano

jakby co to zmieniam Yanusza na Kazuba i Kanabisa

Opublikowano

e panie kolego nie ma takich manewrów!

Opublikowano

a to przepraszam

znudził mi się yano no ;/ zawsze jak go ktoś obraża, to przytomnie mu nie odpowiada

Opublikowano

Wnoszę o karę -5 punktów dla użytkownika ragus za próbę malwersacji!

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Za próbę masturbacji należy się pochwała.

...a nie, moment...

Edytowane przez Siara_iwj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W związku z anarchią w WKP wnoszę o natychmiastowe wprowadzenie elementu który by ożywił trochę naszą grę, a mianowicie "The Last of WKP".

Każdy z graczy typuję jedną osobę która dostanie bana w związku z burdelem w WKP. Osoby które wytypują użytkownika który zostanie zbanowany dostają 5 pkt. Osoby które wytypują źle  dostaną.... - 5 pkt ! Oczywiście można by nie wytypować i wtedy ilość punktów zostaje bez zmian.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nina Andrycz [*]

9 punktów, dynamiczny ten sezon

Edytowane przez mate5

Opublikowano

jeszcze pare zejsc i zacznie sie nami interesowac prokuratura

Opublikowano

juz ktorys raz to pisze, ale ogladaliscie "dead pool" z eastwoodem? xD

Opublikowano

tak

Opublikowano

Je.baniutki, ale moja 9 też nie w kasze dmuchał. 

Opublikowano

tylko trzy :(

Jak mogłeś rocznikowi 1912(!!!) przyznać 3 punkty? Je.bana urodziła się jak jeszcze istniały Austro-Węgry.

Opublikowano

nie zrobiłem riserczu i teraz wychodzi