Jump to content

Gry na nową generacje z trybem CO-OP (KOOPERACJA)

tomek1906

Recommended Posts

Temat być może trochę wcześnie założony a może już nie? Trochę ponad dwa tygodnie do premiery nowej genaracji PlayStation. Pewnie wielu z nas, a na pewno mnie jara granie nie tylko po sieci ale również ze znajomymi na jednym ekranie. Jakie gry na nowej genaracji posiadają/będą posiadać ten tryb? Podawajcie tytuły o których wiecie ewentualnie krótka charakterystyka, opinia czy warto. Mam nadzieje że temat się przyjmie.

Gry z trybem CO-OP na jednym ekranie:

- Diablo 3

- Knack

Towerfall Ascension

- Warframe ?

- Trine 2

- Tiny Brains

- Rayman Legends

- Dead Nation

Awesomenauts Assemble

Gry z trybem CO-OP sieciowym:

- BattleField 4

- Killzone: Shadow Fall (Pojedyncze misje?)

- Call of Duty Ghost

- Need For Speed Rivals

- Assassins Creed 4 Black Flag

- Dying Light ?

- Resogun

- Tiny Brains

- Dead Nation

Awesomenauts Assemble

Edited by tomek1906
  • Upvote 2

fajnie by było teraz, jakby autor tematu ładnie to wszystko segregował w 1- poście, zachowując jakiś porządek oddzielając/sortując tytuły na kooperacje domowa, oraz sieciowa itp. trzymam kciuki. 

edit.

Dying Light / sieciowa kooperacja (tak mi sie wydaje na chwile obecna).

Edited by MEVEK

Obecnie wiele gier posiada możliwość gry po sieci min:

• Knack
  • BattleField
  • Killzone
  • Call of Duty Ghost
  • Need For Speed Rivals
  • Assassins Creed 4 Black Flag

Knack też pewnie będzie miał opcję gry we dwóch na jednym ekranie i chyba też ResoGun ale nie jestem do końca pewien

Tu nie chodzi o grę po sieci/przed tv ogólnie, ale KOPERACJĘ, czyli współdziałanie/przechodzenie np. kampanii razem.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Dziewczyny do 95% gier są niewskazane, ale niestety czasami trzeba taką dopuścić coby później nie płakała, że wydaje kase na te głupie gierki... :P

No co ty, moja zaskoczyła mnie pozytywnie w momencie gdy szukałem w co tu by można z nią pograć, a nic w jej zasięgu nie mogłem znaleźć. Aż pewnego wieczoru gram w Fife 14 a ona na to mogę z tobą w to zagrać? Ja mówię nie dasz rady za dużo przycisków sie używa i trzeba mieć refleks:P A ona no daj spróbować. I wiecie co spodobało jej się:D Nie zawsze trzeba przekreślać, że coś się nie spodoba ;)

Ja osobiście zawiodłem się na rayman legends zbyt trudna by grać w to razem, o ile na początku wszystko wydawało sie piękne, etapy gdzie trzeba ciagle biec powodowały straszne zniesmaczenie. Z tego powodu Knack wygrywa jako gra dla par.