Opublikowano 11 listopada 201311 l Temat być może trochę wcześnie założony a może już nie? Trochę ponad dwa tygodnie do premiery nowej genaracji PlayStation. Pewnie wielu z nas, a na pewno mnie jara granie nie tylko po sieci ale również ze znajomymi na jednym ekranie. Jakie gry na nowej genaracji posiadają/będą posiadać ten tryb? Podawajcie tytuły o których wiecie ewentualnie krótka charakterystyka, opinia czy warto. Mam nadzieje że temat się przyjmie. Gry z trybem CO-OP na jednym ekranie: - Diablo 3 - Knack - Towerfall Ascension - Warframe ? - Trine 2 - Tiny Brains - Rayman Legends - Dead Nation - Awesomenauts Assemble Gry z trybem CO-OP sieciowym: - BattleField 4 - Killzone: Shadow Fall (Pojedyncze misje?) - Call of Duty Ghost - Need For Speed Rivals - Assassins Creed 4 Black Flag - Dying Light ? - Resogun - Tiny Brains - Dead Nation - Awesomenauts Assemble Edytowane 15 marca 201411 l przez tomek1906
Opublikowano 12 listopada 201311 l Też myślałem o założeniu czegoś takiego. Gra na jednym ekranie ze znajomymi lub kobitą to jeden z fajniejszych sposobów na spędzanie czasu przy konsoli. Jeśli chodzi o gre na jednym ekranie na chwilę obecną jestem pewien 2 tytułów: - Diablo 3 - Knack
Opublikowano 12 listopada 201311 l Obecnie wiele gier posiada możliwość gry po sieci min: Knack BattleField Killzone Call of Duty Ghost Need For Speed Rivals Assassins Creed 4 Black Flag Knack też pewnie będzie miał opcję gry we dwóch na jednym ekranie i chyba też ResoGun ale nie jestem do końca pewien
Opublikowano 12 listopada 201311 l fajnie by było teraz, jakby autor tematu ładnie to wszystko segregował w 1- poście, zachowując jakiś porządek oddzielając/sortując tytuły na kooperacje domowa, oraz sieciowa itp. trzymam kciuki. edit. Dying Light / sieciowa kooperacja (tak mi sie wydaje na chwile obecna). Edytowane 12 listopada 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 12 listopada 201311 l Resogun ma na 100% co-opa, ale nie wiem czy też offline na jednej konsoli. Natomiast Killzone - radze upewnić się, że go ma. Z tego co wiem, to mają być to tylko dodatkowe misje i wyjdzie to jako dlc w późniejszym czasie...
Opublikowano 15 listopada 201311 l Diablo 3 wymiata jeżeli chodzi o gry co-op na jednej konsoli. Gramy ostro razem z żoną, więc każdy tytuł co-op łykamy bez zastanowienia. Diablo 3 na pewno jest najlepszym tego typu tytułem w tym roku. Można dopisać Towerfall Ascension do kategorii co-op offline. Edytowane 16 listopada 201311 l przez CrossSleet
Opublikowano 17 listopada 201311 l Obecnie wiele gier posiada możliwość gry po sieci min: Knack BattleField Killzone Call of Duty Ghost Need For Speed Rivals Assassins Creed 4 Black Flag Knack też pewnie będzie miał opcję gry we dwóch na jednym ekranie i chyba też ResoGun ale nie jestem do końca pewien Tu nie chodzi o grę po sieci/przed tv ogólnie, ale KOPERACJĘ, czyli współdziałanie/przechodzenie np. kampanii razem.
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Diablo 3 w kooperacji jest świetny. Mogliby zrobić osobny zestaw trofeów w wersji na PS4 i nic więcej nie trzeba . Ale chyba cudów nie ma
Opublikowano 11 grudnia 201311 l Autor Dzisiaj wyszło tiny brains coop na 4 osoby :] coop na jednym monitorze czy po sieci?
Opublikowano 12 grudnia 201311 l a jest diablo na ps4 ? a tak to czekam na THE DEVISION w wrsji CO-OP
Opublikowano 13 grudnia 201311 l Oczywiście że będzie. Premiera prawdopodobnie dopiero w maju. Nie wiem czy tak późny termin dobrze wpłynie na sprzedaż. Mogli dużo wcześniej pomyśleć o wersji na PS4 i wypuścić ją w grudniu tego roku. Myślę że zarobiliby krocie .
Opublikowano 3 marca 201411 l Autor Troche zaktualizowałem liste, jak o czyms wiecie czego tu nie ma to prosze podawac
Opublikowano 20 marca 201411 l Dead Nation nie ma coopa na jednym ekranie? W wersji ps3 też tak było?
Opublikowano 22 marca 201411 l Ma, grałem, polecam piwko i przekąski.....dziewczyny nie wskazane, dużo pytań i pieprzenia.
Opublikowano 22 marca 201411 l Dziewczyny do 95% gier są niewskazane, ale niestety czasami trzeba taką dopuścić coby później nie płakała, że wydaje kase na te głupie gierki...
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Dziewczyny do 95% gier są niewskazane, ale niestety czasami trzeba taką dopuścić coby później nie płakała, że wydaje kase na te głupie gierki... No co ty, moja zaskoczyła mnie pozytywnie w momencie gdy szukałem w co tu by można z nią pograć, a nic w jej zasięgu nie mogłem znaleźć. Aż pewnego wieczoru gram w Fife 14 a ona na to mogę z tobą w to zagrać? Ja mówię nie dasz rady za dużo przycisków sie używa i trzeba mieć refleks:P A ona no daj spróbować. I wiecie co spodobało jej się Nie zawsze trzeba przekreślać, że coś się nie spodoba Ja osobiście zawiodłem się na rayman legends zbyt trudna by grać w to razem, o ile na początku wszystko wydawało sie piękne, etapy gdzie trzeba ciagle biec powodowały straszne zniesmaczenie. Z tego powodu Knack wygrywa jako gra dla par.