Opublikowano 12 czerwca 201410 l W Batmanie AC max dwóch mogło atakować, bo tylu można było jednocześnie kontrować. W Batman AA tylko jeden atakował. W AC4 któryś tam patch zwiększał agresję przeciwników i mogli czasem po dwóch atakować, czego skontrować już się nie dało. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Oczywiście, walka budzi moje ogromne obawy, bo jak to będzie wyglądało jak w serii AC, to za darmo w to grał nie będę. Kolejnej gry dla niedzielaków nie zamiaru przechodzić( a właściwie to grać). Muszą znaleźć złoty środek, gr satysfakcjonującą albo jako skradankę lub slashera. Gry dla wszystki pod żadnym pozorem nie zaakceptuje.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Walka jest ponoc wymagajaca bo z sama mechanika smierci devowie zrobili ciekawy patent, np jak zginiesz, uruk ktory ci zabil dostanie insta awans w "spolecznosci" Saurona co potem mozna wykorzystac jak przejmiemy nad nim kontrole i pomozemy mu wspiac sie na szczyt hierarchi. Nie lekcewazylbym tej gry pod wzgledem walki jeszcze.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Walka jest ponoc wymagajaca bo z sama mechanika smierci devowie zrobili ciekawy patent, np jak zginiesz, uruk ktory ci zabil dostanie insta awans w "spolecznosci" Saurona co potem mozna wykorzystac jak przejmiemy nad nim kontrole i pomozemy mu wspiac sie na szczyt hierarchi. Nie lekcewazylbym tej gry pod wzgledem walki jeszcze. No czytałem o tym gra zapowiada się ogólnie ciekawie, tylko szkoda jakby walka była uproszczona.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Oglądam w pracy gameplay z e3 25 min z tłumaczeniem jednego z autorów. Ta gra właśnie wyskoczyła na 1 miejsce w tym roku. Dla mnie must have. Oczywiście pre ordera nie składam czekam na pierwsze recenzje.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Jeśli ma ktoś w planach zakup wersji na x360/ps3 lepiej niech to przemyśli bo za nią odpowiada nie Monolith a Behaviour Interactive (min. Naughty Bear , WET).
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Nowy Wolf już pokazał, że projekty cross-genowe, na starych sprzętach to skok na kasę. W przypadku tej gry zmienia cały system Nemesis. Zresztą gra na pokazach wygląda naprawdę ładnie i raczej sporo powycinają żeby to jako tako chodziło na X360/PS3. Nie ma sens brać tych gier na starą generację.
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Autor no właśnie ja mam mieszane uczucia co do wyglądu na nowych sprzętach, niektóre rzeczy fajnie wyglądają, postacie mają sporo detali, ale tereny wyglądają bardzo biednie i textury też kiepskie, nie powiedział bym że ta gra wygląda iście nextgenowo a co do samej gry to mam tak samo mieszane uczucia, w pierwszej chwili była podnieta bo gra z LOTRa itp. ale z tego co pokazali do tej pory to LOTRa tam wiele nie ma, poprostu bieganie i zabijanie chord orków, jeśli to będzie tylko bieganie i walka to szybko sie znudzi, a ten system nemesis może i brzmi ciekawie ale w praniu zwykle takie rzeczy nie wychodzą i okazuje sie że dalej walczymi z setkami randomowych wrogów, i kompletnie nie zwracamy uwagi na to że kazdy ma jakieś imie oczywiście chciał bym sie mylić i chciał bym żeby gra okazała się fajna, bo walka wydaje sie przyjemna, jednak na obecną chwile podnieta tą grą jest dosyć niewielka
Opublikowano 18 czerwca 201410 l W ogole nie trawie LOTRa ani w postaci ksiazek, ani filmow czy gier, ale Shadow of Mordor zapowiada sie naprawde swietnie. Na szczegolne uznanie zasluguje system Nemesis, ktory jest dla mnie najwieksza zaleta gry, jak i jej najwiekszym znakiem zapytania. Dlatego chcialbym najpierw przeczytac jakies recenzje zanim zdecyduje sie na zakup. Jezeli wszystko wypali - bedzie grubo.
Opublikowano 11 lipca 201410 l Wlasnie sie dowiedzialem ze moj czarny konik br. ma scenariusz pisany przez Christiana Cantamessa, scenarzyste RDR . Jaranko.
Opublikowano 26 lipca 201410 l Data premiery o kilka dni przesunięta i to kilka dni na naszą korzyść. Pierwsza gra na ps4 tej jesieni w którą naprawdę chce zagrać Edytowane 26 lipca 201410 l przez blantman
Opublikowano 26 lipca 201410 l @up Pisalem juz to jeszcze w temacie o E3, ta gra wg mnie jest strasznie lekcewazona przez graczy. Szkoda ze wiecej kasy na marketing im nikt sypnac nie chcial . Najbardziej oczekiwana przeze mnie gra w pazdzierniku.
Opublikowano 3 września 201410 l Premier tuż tuż , szkoda że nie już ech , must-have obok FH2 jeśli chodzi o przełom wrzesień/październik Edytowane 3 września 201410 l przez Karas
Opublikowano 3 września 201410 l Kufa kupiłbym, no ale Destiny... Na pewno ? Jak ktos chce zobaczyc w glorious HD to prosze: 3:08 Edytowane 3 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 3 września 201410 l Dekapitacja oponentów ogranicza się tylko do ich głów ? Edytowane 3 września 201410 l przez Karas
Opublikowano 3 września 201410 l Dekapitacja oponentów ogranicza się tylko do ich głów ? Z tego co zauwazylem na gameplayach to tak, to jest taki knockout move z batmanow po wbiciu combo 5,10,15 ... itd. Mozna tez go chwycic za leb jako duch i doprowadzic do eksplozji ow łba. Co jak co ale animacji ataku w tej grze nie brakuje, nawet nie zwrocilem uwagi na to ze tylko glowy odcina Edytowane 3 września 201410 l przez Bansai