Opublikowano 18 listopada 201311 l dżef kili zaprasza 7 grudnia są już nominacje dla GOTY http://www.spike.com/vgx/game-of-the-year oczywiście wiecie jaki jest jedyny słuszny wybór Edytowane 18 listopada 201311 l przez MaZZeo
Opublikowano 18 listopada 201311 l To był dobry rok, skoro 3 (albo i 4) z tych gier spokojnie mógłbym wytypować na najlepszą grę tego roku. A było ich więcej, nawet ponad te 4. Tylko co ten beznadziejny Tomb Raider tam robi, to nie wiem.
Opublikowano 19 listopada 201311 l Best shooter:Call of Duty: Ghosts Te nagrody i niektórzy kandydaci do nich nigdy mnie nie przestaną zadziwiać. Jak co roku będzie się z czego śmiać
Opublikowano 19 listopada 201311 l Autor nie ma w tym roku nagrody za najlepszą grafę? żeby mendrolina sie nie eksajtowała
Opublikowano 20 listopada 201311 l Gra roku Tomb Raider studio roku R* strzelanka Metro action adventure TR reszta jest nie wzna. Mam nadzieje ze TR i metro cos dostaną
Opublikowano 20 listopada 201311 l Gra roku Tomb Raider Ta słaba podróbka uncharted? Oszalałeś? no przez chwile zastanwiałem sie jeszcze nad B:I. Ale Tomb Raider jest lepszy niz U. Za(pipi)ista grafika, genialny dubbing i mozna mordował łukiem. Ten crap Uncharted moze sie schować ( az wstyd ze platynowalem te gry)
Opublikowano 20 listopada 201311 l Gra roku Tomb Raider Ta słaba podróbka uncharted? Oszalałeś? no przez chwile zastanwiałem sie jeszcze nad B:I. Ale Tomb Raider jest lepszy niz U. Za(pipi)ista grafika, genialny dubbing i mozna mordował łukiem. Ten crap Uncharted moze sie schować ( az wstyd ze platynowalem te gry) Ta grafika to na kompie tak? Dubbing w sensie polska wersja?
Opublikowano 22 listopada 201311 l Tak się powinno robić pierwszy post tematu: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=720335 <- na bieżąco aktualizowane wiadomości i ploteczki na temat VGX Na razie na VGX oficjalnie potwierdzone są takie gry jak TitanFall oraz Wiedźmin 3 (mam nadzieję, że nasza rodzinna produkcja wygra kategorię na najbardziej oczekiwaną grę ).
Opublikowano 28 listopada 201311 l Mam nadzieję że BioWare się tam zjawi i da nam pierwsze oficjalne informacje na temat nowego Mass Effecta
Opublikowano 28 listopada 201311 l Wiadomo, że wszystkie nagrody zgarnie TLoU. Jeśli chodzi o nowe gry, czekam na materiał z Wiedźmina i Uncharted.
Opublikowano 28 listopada 201311 l tomb raider to swietna i piekna gra, smianie sie z faktu ze ktos chce ja na goty jest troche niepowazne.
Opublikowano 28 listopada 201311 l tomb raider to swietna i piekna gra, smianie sie z faktu ze ktos chce ja na goty jest troche niepowazne. jeśli 1 uncharted ci nie wystarczy to ok
Opublikowano 28 listopada 201311 l przeciez to 2 rozne gry, otwarty swiat, misje poboczne, bron, no wszystko.
Opublikowano 28 listopada 201311 l przeciez to 2 rozne gry, otwarty swiat, misje poboczne, bron, no wszystko. no takie stadium przejsciowe między uncharted a tlou, ale kurczę no zawiodłem się na tym TR, nie o takiego tomb raidera walczyłem.
Opublikowano 28 listopada 201311 l no ja rozumiem ze moze nie przypasc do gustu jak kazda gra, ale kurde, obiektywnie to jest niesamowicie udany produkt
Opublikowano 2 grudnia 201311 l Najlepsza piosenka w grze. Myslalem, myslalem, ale dla przypomnienia odpalilem to na YT. Juz sie nie zastnawiam. No contest. Czemu to sie nazywa teraz VGX?