Opublikowano 8 grudnia 201311 l najlepszą częscią VGXD jest na pewno czat na interii No i dziewczyna od titanfall, a tak poza tym nie warto bylo ogladac.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Najgorsze vga ever. Mam nadzieję, że wrócą do starej formy, tam przynajmniej męczyliśmy się tylko jedną godzinę. A co do zapowiedzi to nawet nie było głupiego anczarted. I jedną z niespodzianek był trailer W3, o którym wiedzeliśmy od samego początku, że będzie . Doritos pop próbował zrobić imprezę dla "core'wych" graczy, lecz zapomniał, że wydawcy mają ich w (pipi)e, więc jedyną nowością była gra od twóców Joe Danger'a, yupi jeee...
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Najgorsze vga ever. Mam nadzieję, że wrócą do starej formy, tam przynajmniej męczyliśmy się tylko jedną godzinę. A co do zapowiedzi to nawet nie było głupiego anczarted. I jedną z niespodzianek był trailer W3, o którym wiedzeliśmy od samego początku, że będzie . Doritos pop próbował zrobić imprezę dla "core'wych" graczy, lecz zapomniał, że wydawcy mają ich w (pipi)e, więc jedyną nowością była gra od twóców Joe Danger'a, yupi jeee... no, rok temu były narzekania, że godzinne show, a 30 minut przerw, koncerty i duperele, a teraz 3 godziny gadania o grach bez reklam i też będzie narzekanko, so cool, wow
Opublikowano 8 grudnia 201311 l http://i.minus.com/iHcmnGP7UT4Rc.gif :DDD i komu tu teraz dać plusika? jeden dał pierwszy, a drugi dał poprawnie TE DYLEMATY
Opublikowano 8 grudnia 201311 l http://i.minus.com/iHcmnGP7UT4Rc.gif :DDD i komu tu teraz dać plusika? jeden dał pierwszy, a drugi dał poprawnie TE DYLEMATY
Opublikowano 8 grudnia 201311 l teraz jeszcze Starh dał mi plusa, mocno sugerując abym go wybrał, cienszkie sprawy
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Ale po co? To co najważniejsze, czyli trailery są już na każdej stronie.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Mnie najbardziej boli, ze nie pokazali właściwie nic z QB. Czekam strasznie na tę grę a tu taka dupa. A tak podsumowując to VGX dosyć kiepskie Edytowane 8 grudnia 201311 l przez kidnappa
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Kiepscy prowadzący i niskich lotów żarty... Spodziewałem się czefoś innego, ale to przecież Ameryka. I tak jedyną grą, na którą czekam jest Wiedźmin, więc reszta się nie liczy, może poza intrygującym No Man Sky, czy jak się to zwało. Cieszę się, że sen mnie zmożył po niecałej godzinie transmisji, resztę obejrzałem w łóżeczku na gametrailers.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l Najgorsze vga ever. Mam nadzieję, że wrócą do starej formy, tam przynajmniej męczyliśmy się tylko jedną godzinę. A co do zapowiedzi to nawet nie było głupiego anczarted. I jedną z niespodzianek był trailer W3, o którym wiedzeliśmy od samego początku, że będzie . Doritos pop próbował zrobić imprezę dla "core'wych" graczy, lecz zapomniał, że wydawcy mają ich w (pipi)e, więc jedyną nowością była gra od twóców Joe Danger'a, yupi jeee... no, rok temu były narzekania, że godzinne show, a 30 minut przerw, koncerty i duperele, a teraz 3 godziny gadania o grach bez reklam i też będzie narzekanko, so cool, wow Sorry, ale ja nie narzekałem na zeszłoroczne VGA. Porównując do wczorajszego spotkania to zeszłoroczna gala było wręcz w 'holywódzkim' stylu. Teraz czułem wręcz zażenowanie jak gościu wyciągnął sobie tableta i zaczął na nim grać - i to niby ma być dla "corewych graczy"? W ogóle co nowego dowiedzieliśmy się z tych 3h godzina gadania o grach? Wszystkie faktycznie nowe informacje można by streścić w pół minuty i są to tak elektryzujące newsy jak to, że Frodo użycza głos w grze Schafer'a, a HelloGames robi jakąś podróbkę minecrafta, tylko, że w kosmosie, ale za to bez elementów budowania. A te wszystkie trailery to w większości przypadków był zlepek scen, które już widzieliśmy na poprzednich imprezach, może dosłownie z paroma sekundami nowego gameplay. Więc sorry, ale wolę już oglądać półgodziny reklam i dostać zapowiedź Dark Souls 2 i MGSV, czy jak dwa lata temu - TLoU, MGS:R, Bioshock Infinite, Fall of Cyberton - niż trzy godziny gadania o niczym. A co do Telltale Games to widać, że chłopakom uderzyła sodówka do głowy. Udało im się zrobić jedną dobrą serię i już myślą, że sobie poradzą z niewiadomo czym. Łatwo jest zrobić tkliwą historyjkę w świecie opanowanym przez zombie, ale co innego już jeśli chodzi o serię, która w 100% oparta jest na gameplayu/strzelaniu, a nie fabule. Serio się bałem, że za chwilę zapowiedzą "Call of Duty. Telltale Game Series" albo "Super Mario Bros. TGS" . A najbardziej rozwaliło mnie jak się w każdym wywiadzie chwalili, że w ich grach dezycje gracza mają duże znaczenie, a każdy kto grał w TWD wie, że o ile mamy jakikowiek wpływ na fabułe, to jest on marginalny. I w ogóle pracują teraz nad czterema projektami na wszystkie możliwe platformy - już widzę jakość tych gier . Serio życzę im powodzenia, ale chodząc tak w głową w chmurach szybko przypieprzą o ziemię.
Opublikowano 8 grudnia 201311 l WIedźmin 3 + Quantum Break + No Man's Sky = too much awesome Pokaz możliwości silnika napędzającego The Division to jakiś kosmos dla mnie, jeśli taką interakcję gracza, otoczenia i środowiska przeniosą na nowe konsole to nie mam pytań.