BulletPOL 11 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) Cześć! Na forum PSX Extreme jestem nowy, ale moja growa przygoda rozpoczęła się jakieś 20 lat temu. Tak jestem dinozaurem . Urodziłem się trzymając w ręce joysticki od C64 oraz Atari. Potem nadeszła era 32-bitowych konsol i była to przez lata moja główna platforma do gier. W międzyczasie przez ręce przewijały się również coraz mocniejsze PC-ty. Kilka dni temu po raz trzeci kupiłem PS4 (tym razem w wersji SLIM), aby ograć zaległe tytuły i przeczekać na tym do następnej generacji. PSN ID: BulletPOL Wiek: 32 Gry: Call of Duty WW2 - było w zestawie Aktualnie więcej czasu spędzam w trybie sieciowym, głównie strzelanki FPS, ale nie pogardzę w trybie kooperacji serią Dark Souls czy wyścigami jak Gran Turismo, czy DriveClub. Pamiętajcie, nie zawsze mam czas, nie zawsze mam ochotę. Jak już jestem, to możemy pograć. Kto chce, niech dodaje do znajomych. Pozdrawiam. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez BulletPOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chodznaspacer 4 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Elo, Pangalaretka Cytuj Odnośnik do komentarza
PEsEq 8 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dołączam się. Kupiłem 22 grudnia 2017Wersja PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Mordy ale dodajcie mnie co, bo mi samemu smutno Bieliks_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 No czesc x6Grabek9x Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 W końcu. Psn: Bronekk44 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Wczoraj dorobiłem się wreszcie PS4, więc mój PSN: lukaszk_9619 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Szukam ogólnie ziomków do znajomych, a aktualnie na multi grywam w BF1. Ashiro7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam, powiększyłem grono właścicieli PS4. Kupiłem w zestawie z RDR2 i teraz tylko to ogrywam jak mam wolny czas, a mam go niewiele. W planach mam granie w ekskluzywne tytuły i gry z początku generacji. Zakupiłem jeszcze The Last of Us ale gierka poczeka aż skończę RDR2. Następnie trylogia UNCHARTED. Cytuj Odnośnik do komentarza
eeeessence 0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam ,COD II WW glownie weekendy ktos?Psn: eeeessence. PozdrSent from my SM-G903F using TapatalkCOD II WW raczej weekendy Psn: eeeessenceSent from my SM-G903F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 ThePawlowsky Cytuj Odnośnik do komentarza
Lolek46 0 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 PSN: Lolek9496 Gry: GTA V, FS19, NFS Heat, Fifa 20. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 PSN: Szajkovsky Gry: głównie World of Tanks, ale i inne jak BF1 R6 Seige, wszelkie soulso podobne, czasem jakieś racery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dzejz 0 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 PSN: IpmanMaster Gry: COD WWII, Medievil, Fifa 20, czeka jeszcze pobrane bloodborne Kto chętny dodawać do znajomych :) Cytuj Odnośnik do komentarza
niski 0 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Witajcie, szukam ludzi do wspólnej gry ale tez do pogadania, obecnie zagrywam się miedzy innymi w snowrunnera, overwatcha. W planach mam takie gry jak borderlands 3 strange brigade, moze farming simulator 19 rocket league, minecraft. generalnie biblioteke gier mam dużą i jestem otwarty na nowe gry. Jestem osobą wesołą (wariat w pozytywnym znaczeniu) z dużym dystansem do siebie (24lata) PSN ID DzonyM ( w awatarze rudy wiking) Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Kurczę, prawie jak rubryka matrymonialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Avoiding 0 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Witam, Szukam osób do wspólnej gry na ps4,niestety większość moich znajomych posiada PC bądź nie jest graczami a granie z losowymi ludźmi nie sprawia tak dużej przyjemności . To może coś o sobie : Mam 26 lat , pracuję ale zawsze znajdę czas żeby w coś pograć, a nawet na jakiś maraton nocny. Szukam osób tylko pełnoletnich , kulturalnych i dla których zabawa liczy się przede wszystkim . Gram we wszystkie gry poza fifą , mam dość pokaźną bibliotekę wiec napisz a na pewno znajdziemy coś do zagrania . Pozdrawiam wszystkich graczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Po 15 około latach siedzenia na blaszaku powrót do konsoli. Nabytek marcowy, wręcz nówka 1.5 roczna używana Ps4 Pro. W końcu i czemu tak długo na blaszaku Moje konto na PSN Profiles to Soyokaze1000 Edytowane 9 Maja 2022 przez Soyokaze Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephrio 2 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) Od października gram na PS4 Psn: plSephrio Edytowane 4 Kwietnia przez Sephrio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi