Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wow, piękne zakupy :obama:

Plusować kolegę!

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

TyzaJfh.jpg

MAM JUŻ PASSWORD DO DRUGIEJ PLANSZY JAK COŚ TO NA PW!!111

Opublikowano

jaka ta gra byla trudna :D faktycznie pamietam ze ja sie meczylem masakrycznie by w ogole 1 level przejsc :D

Opublikowano

Fajnie grać w gre w wieku mojej dziewczyny xD 

No poziom trudnosci jest lux :D Trzeba zapamietywac gdzie są przeciwnicy. 

Ale gra milo zaskakuje czasami, myslalem ze to bedzie typowe skocz ubij gada a tutaj i mozna wdrapywać sie na róźne siatki, skakac po linach , i mozna skakać po triceratopsie jak sie w niego nie strzela to nie gryzie! 

Opublikowano

Chciałem powiedzieć ze co za dobra gierka to jest, ale pamiętam ze SNES wersja to całkiem inna gra niż ta z Mega Drive-a

Opublikowano

Co prawda nie kupiłem, ale jako nabytek growy chyba łapie się do tematu :)

losaYWM.png

Na razie stoi na szafie, jeszcze nie wiem czy odpakuję. Pudło robi wrażenie. Tak powinni pakować wszystkie konsole.

Opublikowano

farciarze :obama:

Opublikowano

Jaram sie.

e7hmz37.jpg

Wymienione za psp.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

losaYWM.png

Na razie stoi na szafie, jeszcze nie wiem czy odpakuję. Pudło robi wrażenie. Tak powinni pakować wszystkie konsole.

a skąd to masz?

Opublikowano

No wez to rozpakuj, a nie tylko na necie ogladasz jak wyglada konsola i pad.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Najs! 

Ja bym nie otwierał, z dnia na dzień rośnie wartość tej konsoli, spakuj, wywieź z domu i zapomnij. Przypomnisz sobie na 30 rocznicę to będzie szok :) Jak sprzedasz wtedy to kupisz sobie fajny samochód haha :)

Opublikowano

@Saptis - u Rocka obejrzałem unboxing i mi starczy :mocking: Ciekawe jaki mam numer, może z pierwszej setki? Albo 12300? Raczej rozpakuję, chociaż mógłbym sprzedać i kupić złotego new3DS XL z Zeldą. Tyle możliwości, jak żyć...

Opublikowano

na Allegro wisi ta konsola zafoliowana za 6000zł, zastanawiam się czy nie kupić... Z czasem będzie tylko zyskiwać na wartości...

Opublikowano

@Saptis - u Rocka obejrzałem unboxing i mi starczy :mocking: Ciekawe jaki mam numer, może z pierwszej setki? Albo 12300? Raczej rozpakuję, chociaż mógłbym sprzedać i kupić złotego new3DS XL z Zeldą. Tyle możliwości, jak żyć...

Masz pewnie cos z pierwszej dziesiatki albo "zloty numer" typu 666, ale dowiesz sie dopiero po sprzedazy i bedziesz zalowal, ze nie otworzyles bo moglbys wiecej zarobic. :P

Edytowane przez saptis

Opublikowano

bezkitu największy mindfuck co z tym zrobić xD

Opublikowano

Te wszystkie gierki i konsola za jedno psp? :obama:

Opublikowano

Generalnie cały Dreamcast wyszedł mnie jakieś 150 zł bo.... PSP wymieniłem za laptopa, którego wylicytowałem na alledrogo za 150zł z wysyłka. PSP wymieniłem na Makarona i jestem przeszczęśliwy ^_^

Opublikowano

kolekcja na wii się wzmacnia. Tak wiem super mario galaxy 1 i 2 w czerwonej okładce ale okazyjnie nówki do GRANIA kupiłem. Oprócz tego zakupiłem kilka innych gier po okazyjnej cenie plus wii lota oryginalnego i do tego grucha oraz classic controller bo w xenoblade mnie już kamera irytowała za bardzo :)

10917434_894705523902656_640017015981500

No i Kapitan Toad z koszulką dla mojej panny

10933915_894705573902651_166282949697000

Wszystkie gry nowe w folii ale kupione do grania nie do kolekcji :D O dziwo da radę niektóre gry w za(pipi)istych cenach wyrwać na wii. Z Metroid Trilogy już się poddałem i kupie w eshopie :)

Opublikowano

Ile dałeś za marianki?

Opublikowano

215 zł  z wysyłką za dwie części mario i other m   najdrożej mnie wyszło fragile dreams bo aż 100 zł

Edytowane przez blantman