Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Plus za Duck Tales w pudełku, ale trzy minusy za raka konsol, czyli Vita (gunwo) TV.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

I znowu się zacznie dyskusja o Vicie :) Ja powiem dyplomatycznie, PS TV jest lepsze od OUYA :reggie:

Opublikowano

No na vicie jest cale 5 fajnych gier, z czego 2 mozna ograc na innych konsolach.

Opublikowano

I znowu się zacznie dyskusja o Vicie :) Ja powiem dyplomatycznie, PS TV jest lepsze od OUYA :reggie:

Nie jest. Na OUYA masz więcej gier + emulatory i masę innych fajnych pierdół (XBMC  na przykład)

Opublikowano

prawilnie przypominam, ze boty pare dni temu twierdzily, ze slaba sprzedaz konsoli oznacza to, ze skierowana jest dla prawdziwych graczy z ominieciem januszy wiec vita mesjaszem konsol

poza tym jak ktos lubi japonszyzne, indory i klasyki z psx to zawsze twierdze ze ma system marzenie za marne pieniadze, do tego w ps plusie od dawna

ps. vita tv to spier.dolina totalna, ouya niszczy i gniecie to, nie ma nic gorszego od vity tv

Opublikowano

dla mnie to jest nie pojęte szanować vite a nie szanowac i pluć na vite tv

Opublikowano

Ja szanuję PS1/PS2 a pluję na PS4. Co w tym dziwnego? Wiele firm wypuszcza rzeczy dobre i babole. To o czym piszesz zahacza o bycie fanbojem. Trzeźwe spojrzenie przede wszystkim.

Opublikowano

jak mam nie pluc na cos co tak nieudolnie podrabia vite, ze tyle gier z vity to nie uruchamia, do tego sam komfort grania - rozblurowane gooowno w podbitych sztucznie rozdzielczosciach - to sie tyczy juz samych gier z vity, a co dopiero na duzym tv odpalic jakis klasyk z psp czy psx, sama idea konsoli przenosnej i grania gdziekolwiek tez odpada

Opublikowano

pochwalę się co do kolekcji dzisiaj przyszło  ^_^

5lqejp.jpg

unicorns_puke_rainbows_by_chronicle_vind

Opublikowano

To tak z okazji opóźnienia premiery? :D

Opublikowano

od 1,5 roku gram, opóźnienia mnie nie dotyczą :P za to kolekcjonerstwo gadżetów jak najbardziej ^_^

Opublikowano

A to spoko. Podobnie i mnie opóźnienia nie dotyczą, a gadżety są zawsze ok, ale ja jednak wolę je kupować w zestawie razem z grami (jak "dajo"). Takie oddzielne ich zbieractwo nie za bardzo mnie kręci, z pewnymi wyjątkami ma się rozumieć. :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Muszę kupić jakiś mały statyw czy co, bo żeby przez minutę męczyć się z otworzeniem pudła, to aż smutno patrzeć.

Dzisiaj bardzo skromnie, jednak jutro jak bozia da, pokażę całkiem fajny rarytas jeśli chodzi o sprzęt :).

Opublikowano

Crystal akurat dubel. W przypadku cartów, które były w kartonowych boxach nie mam parcia na komplety, golasy stanowczo wystarczają.

Opublikowano

Vita TV to gunwo czy ogolnie o Vicie mowisz?

Vita TV. Do Vity jakiś tam szacunek mi pozostał. Inaczej nie kupił bym jej na premierę, a po roku nie kupił kolejny raz :)

Opublikowano

Zbieram, ale tylko NTSC-U/J, najważniejsze rzeczy już mam, teraz biorę się powoli za wypełniacze.

Opublikowano

Można jeszcze dostać w sklepach pierwszy numer Pixel-a?

nie

W kioskach nie ma, ale na stronie Pixela spokojnie jeszcze kupisz :)

5lqejp.jpg

Te przypinki i naklejki to jakiś bonus do preorderów był? Mógłbyś coś więcej napisać? (CHCĘ)

Opublikowano

5lqejp.jpg

Ta piłka to dla psa? Chcę ją.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zgodnie z zapowiedzią ze wczoraj, wrzucam coś, co o ile raczej nie wzbudzi tu entuzjazmu, tak dla mnie jest petardą.

KDMugst.jpg

Diabeł tkwi w szczegółach:

aRRiRSO.jpg

Nareszcie własny debug w domu.

Opublikowano

ashka - te przypinki i naklejki są zazwyczaj w zwykłej sprzedaży ale głownie w usa. dużo tego nie ma ale jest. w europie ciężko to dostać. pozostaje fart albo ebay.

Cohle - antystresowa piłeczka od dr Friedlander'a :)