Opublikowano 28 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troszkę gierek na sierpniowe wieczory. Ależ ten Xbox ma fajne exy, Horizon 2 urywa tyłek, Halo jak zwykle miecie, a Gearsy jeszcze nigdy nie były tak piękne w swojej ponurej stylistyce. Nie zapomniałem oczywiście o kochanej Sonce, PSP idealnie wypełnia mi czas w pracy, he he
Opublikowano 28 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam małe zakupy. Odin Sphere (3xA) udało mi się wyrwać za 30 zł na OLXie.
Opublikowano 28 lipca 20168 l I pomyśleć że jak ja kupowałem to 120zł było mega okazją. Remastery to gurwa zło jak chuy.
Opublikowano 28 lipca 20168 l Nie o to mi chodzi, sam mam w planach zakup. Zaniżają ceny gier takie remajstery, albo inaczej - wartość. Edytowane 28 lipca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 28 lipca 20168 l Zależy od punktu siedzenia. :potter: Dla mnie to źle bo kolekcjonowanie pudełek przestanie mieć sens jak tak dalej pójdzie, a gier cyfrowych nie lubię, bo tego gunwa nie idzie później sprzedać.
Opublikowano 28 lipca 20168 l Czasami robi się tak a czasami tak. Jak bida przyciśnie to trzeba coś sprzedać. Dzisiejszy zakup, kończący rozmowy o smutnym życiu kolekcjonera i szczęśliwym handlarzyka Sorki za marne oświetlenie zdjęcia. Sama gra w idealnym stanie za 20zł. Edytowane 28 lipca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 29 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. to nie twoja wina że gran turismo jest chu.jowe
Opublikowano 29 lipca 20168 l Zauważyłem, że ostatnio dużo ludzi kupuje 3DS-a z Zeldą. Nie byłem więc gorszy I kupiłem Xbox 360
Opublikowano 29 lipca 20168 l to nie twoja wina że gran turismo jest chu.jowe to jeden wielki mit bo ta gra w wersji na PSP to jedna z najlepszych ścigałek jakie kiedykolwiek wyszły na przenośne sprzęty, można sobie zrobić w poczekalni do dentysty albo na kibelku rundkę wkoło Nurbura, 10/10 To, że nie zrobili ścieżki kariery można wybaczyć przy wielkości gry. Mam tylko nadzieje, że user Quake pogra w to trochę poza wrzuceniem fotki w temat. Edytowane 29 lipca 20168 l przez Wieslaw
Opublikowano 29 lipca 20168 l tam chyba było śmiesznie, że HUD specjalnie zasłaniał dużą część ekranu żeby gra dobrze chodziła
Opublikowano 29 lipca 20168 l nie no ale technicznie to byla perelka jak na mozliwosci psp, szkoda tylko ze zapomnial zrobic tresci, a nie tylko pochwalic jak zawartosc z gt4 przeniosl na handhelda
Opublikowano 29 lipca 20168 l To warto czy nie bo chciałem jakiegos racera na Vite a need for speedy wszystkie są (pipi)owe (oczywiscie te na vite)?
Opublikowano 29 lipca 20168 l Most Wanted jest bardzo przyzwoity tylko poczatek jest dośc odrzucający potem robi się dobrze.
Opublikowano 29 lipca 20168 l GT PSP? Imo nie warto, to tylko tech demko które nudzi po kilku minutach. Bez sensu takie wyścigi bez kampanii. Edytowane 29 lipca 20168 l przez Konsolowy
Opublikowano 29 lipca 20168 l Jeszcze trochę gierek na X360. Niedługo zaczynam nadrabiać zaległości. Bonda kupiłem dla steelbooka i nie zawiodłem się. Jest naprawdę bardzo ładny.
Opublikowano 29 lipca 20168 l To warto czy nie bo chciałem jakiegos racera na Vite a need for speedy wszystkie są (pipi)owe (oczywiscie te na vite)? polecam Midnight Club 3 na psp. rewelacja.