Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym miechu raczej u mnie skromnie (bo trzeba było opłacić EK W3), ale za to powrót syna marnotrawnego to coś co mnie bardziej podjarało niż wszystkie ostatnio wydane nowości. Tak, tak po sprzedaniu parę lat temu PS2 postanowiłem znowu kupić i od razu dowaliłem z grubej rury bo do całości dokupiłem sobie Yakuzy. Oprócz tego udało mi się wyrwać Dangana2 z alledrogo za śmieszne 70zł. Po ograniu Zero Escape zabieram się za niego. Edytowane 20 kwietnia 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 20 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W CEX kupiłem giere i idąc do kasy zobaczyłem ten boxset. piękny zestaw , będe się dzisiaj bał.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xkloc kupiony już jakiś czas temu. Napaliłem się na tą wersję po filmiku assassine. Ten cudowy blip blip R2D2 podczas włączania no i giereczki
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie popołudnia to ja lubię. Zdjęcie słabe, bo wciąż nie stać mnie na dobry telefon, ale tytuły chyba widać. X-Blaze, Shadow Madness i Front Mission 4 = Sporo dubli, ale tak się kończy branie zestawów. Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez ping
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Okami dubel? Nie puscilbys po jakiejs dobrej cenie koledze z forumka?
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Lego marvel spodobało mi sie to dokupilem jeszcze kilka klockowych gierek. RDR podobno goty, zobaczymy na co stać rockstar,
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Można gdzieś wyrwać pudełkowe okami hd po taniości? 60$ to troche dużo ;/ Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez 20inchDT
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l RDR podobno goty, zobaczymy na co stać rockstar Jakie podobno, przecież na pudełku napisane jest, że goty.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Przyszlo troche gierek na Nintendo. Contra 4, wiadomo, Bleach 3rd Phantom bardzo ale to bardzo mnie ucieszyl bo znalazlem go w Polsce i az sam sie zdziwilem ze ktos sie pozbywa. Do tego Adventure Time kupiony okazyjnie, specjalna edycja Etriana z ksiazeczka i CD (tak kolejna) i na koniec Story of Seasons. Do tej ostatniej dostalem jakiegos pluszaka z gierki wiec mila niespodzianka. ile ten bleach? ja z ebay sciagalem za 25 funtow ;/
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Można gdzieś wyrwać pudełkowe okami hd po taniości? 60$ to troche dużo ;/ Używana platyna kosztuje w granicach 2000-3000Y, premierówka około 5000Y, do tego koszt wysyłki z Japonii, więc te 38$ za platynę/45$ za premierę (używki) z wliczoną wysyłką na eBayu to bardzo rozsądne ceny, zwłaszcza że w wielu sklepach online już wyprzedane.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy post tutaj, uzupełniam powoli braki na 3ds'ie + harvest moon pod nową nazwą
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Widzę, że Poki i Luigi to wydania na rynek kanadyjski, że też nie mogli dać info o wersji językowej na odwrocie, dziwnie to wygląda...
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przesiadka z XO na PS4...
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Fakt, wyglada to dosyc dziwnie, grunt ze na boku tego nie ma. Za to mile zaskoczenie ze w story of seasons sa nawet dwie pelne instrukcje, coraz rzadziej sie to spotyka, w pokach jedynie rozkladana ulotka z ostrzezeniami.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Aktualnie zagrywam sie w kapitalnego Killzone Mercenary (na multi) na PS Vita, teraz kupilem Killzone Shadow Fall na PS4. Co do Laytonow to mam juz kompletna trylogie na 3DS - w zestawe z jednym z nich jest jedyny poki co Phoenix Wright w pudelku, to bardzo ciekawe polaczenie. Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez saptis
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Coraz wieksze te USK robia No niestety - zle to wyglada, do tego na pudelku Laytona zaslaniaja obrazek w tle, ale co zrobic..... Powinni je zmniejszyc, ale nie - musza byc wielkie zeby przez przypadek nikt nie mowil, ze nie zauwazyl. Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez saptis
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Ja bym czegos takiego nie kupil. Zelde z limitki mam chyba tak oszpecona
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l No i co - kazda gre bys sprowadzal zza granicy dodatkowo doplacajac za znaczek PEGI ? Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez saptis
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Mi to az tak nie przeszkadza, kwestia przyzwyczajenia, nie mam zamiaru sprowadzac zza granicy i placic o wiele wiecej tylko po to zeby jakis znaczek na pudelku byl inny. Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez saptis