Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W tym miechu raczej u mnie skromnie (bo trzeba było opłacić EK W3), ale za to powrót syna marnotrawnego to coś co mnie bardziej podjarało niż wszystkie ostatnio wydane nowości. Tak, tak po sprzedaniu parę lat temu PS2 postanowiłem znowu kupić i od razu dowaliłem z grubej rury bo do całości dokupiłem sobie Yakuzy. :fsg:

Oprócz tego udało mi się wyrwać Dangana2 z alledrogo za śmieszne 70zł. Po ograniu Zero Escape zabieram się za niego. :obama:

OvyMW1v.jpg

eoLGNUf.jpg

Edytowane przez ireniqs

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

75bgh9y.jpg

W CEX kupiłem giere i idąc do kasy zobaczyłem ten boxset. :) piękny zestaw :), będe się dzisiaj bał.

Opublikowano

Xkloc kupiony już jakiś czas temu. Napaliłem się na tą wersję po filmiku assassine. Ten cudowy blip blip R2D2 podczas włączania  :fsg:

sGY1J6a.jpg

no i giereczki

behSlpw.jpg?1

Opublikowano

Takie popołudnia to ja lubię.

nT7GTQF.jpg

Zdjęcie słabe, bo wciąż nie stać mnie na dobry telefon, ale tytuły chyba widać.

X-Blaze, Shadow Madness i Front Mission 4 = :banderas:

Sporo dubli, ale tak się kończy branie zestawów.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Piękne gry, ale przestań robic fotki kartonem po pizzy ;_;

Opublikowano

Lego marvel spodobało mi sie to dokupilem jeszcze kilka klockowych gierek. RDR podobno goty, zobaczymy na co stać rockstar,

vhff44.jpg

Opublikowano

Okemi nie dubel jeśli dobrze pamiętam, zatem zostaje w piwnicy :).

Opublikowano

Można gdzieś wyrwać pudełkowe okami hd po taniości? 60$ to troche dużo ;/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

RDR podobno goty, zobaczymy na co stać rockstar

Jakie podobno, przecież na pudełku napisane jest, że goty.

Opublikowano

Przyszlo troche gierek na Nintendo. Contra 4, wiadomo, Bleach 3rd Phantom bardzo ale to bardzo mnie ucieszyl bo znalazlem go w Polsce i az sam sie zdziwilem ze ktos sie pozbywa. Do tego Adventure Time kupiony okazyjnie, specjalna edycja Etriana z ksiazeczka i CD (tak kolejna) i na koniec Story of Seasons. Do tej ostatniej dostalem jakiegos pluszaka z gierki wiec mila niespodzianka.

b9iope.jpg

fp9h7p.jpg

ile ten bleach? ja z ebay sciagalem za 25 funtow ;/

Opublikowano

Można gdzieś wyrwać pudełkowe okami hd po taniości? 60$ to troche dużo ;/

Używana platyna kosztuje w granicach 2000-3000Y, premierówka około 5000Y, do tego koszt wysyłki z Japonii, więc te 38$ za platynę/45$ za premierę (używki) z wliczoną wysyłką na eBayu to bardzo rozsądne ceny, zwłaszcza że w wielu sklepach online już wyprzedane.

Opublikowano

Pierwszy post tutaj, uzupełniam powoli braki na 3ds'ie + harvest moon pod nową nazwą ;)

5876422700_1429624705.jpg

Opublikowano

Widzę, że Poki i Luigi to wydania na rynek kanadyjski, że też nie mogli dać info o wersji językowej na odwrocie, dziwnie to wygląda...

Opublikowano

af9a879c675a26d7f15fb448d087d469.jpg

Przesiadka z XO na PS4...

Opublikowano

Fakt, wyglada to dosyc dziwnie, grunt ze na boku tego nie ma. Za to mile zaskoczenie ze w story of seasons sa nawet dwie pelne instrukcje, coraz rzadziej sie to spotyka, w pokach jedynie rozkladana ulotka z ostrzezeniami. ;)

Opublikowano

Aktualnie zagrywam sie w kapitalnego Killzone Mercenary (na multi) na PS Vita, teraz kupilem Killzone Shadow Fall na PS4. Co do Laytonow to mam juz kompletna trylogie na 3DS - w zestawe z jednym z nich jest jedyny poki co Phoenix Wright w pudelku, to bardzo ciekawe polaczenie.

20150421_194039.jpg

Edytowane przez saptis

Opublikowano

co to za s(pipi)one znaczki usk>? oblesnie to wyglada. 

Opublikowano

Coraz wieksze te USK robia :reggie:

No niestety - zle to wyglada, do tego na pudelku Laytona zaslaniaja obrazek w tle, ale co zrobic.....

Powinni je zmniejszyc, ale nie - musza byc wielkie zeby przez przypadek nikt nie mowil, ze nie zauwazyl.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ja bym czegos takiego nie kupil. Zelde z limitki mam chyba tak oszpecona 

Opublikowano

No i co - kazda gre bys sprowadzal zza granicy dodatkowo doplacajac za znaczek PEGI ?

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ja tak, jesli Tobie to nie przeszkadza to spoko. 

Opublikowano

Mi to az tak nie przeszkadza, kwestia przyzwyczajenia, nie mam zamiaru sprowadzac zza granicy i placic o wiele wiecej tylko po to zeby jakis znaczek na pudelku byl inny.

Edytowane przez saptis