Opublikowano 15 maja 20241 r 4 ma bardzo ciekawą strukturę, zaczyna się sielankowo, w pełnym słońcu ze strzelaniem do robotów, ale potem w każdym kolejnym aktem robi się coraz ciemniej a przewagę zyskuje walka z locustami.
Opublikowano 15 maja 20241 r swoją drogą aplikacja xbox pokazuje, że gra waży 74gb, a pobiera się 130
Opublikowano 15 maja 20241 r To jest gra, która mogłaby spokojnie wyjść dzisiaj i nie byłoby przypału.
Opublikowano 15 maja 20241 r no nie wiem, tekstury trochę zblurowane, zwłaszcza podłoża, więc to przydałoby się podmienić
Opublikowano 15 maja 20241 r Ogrywałem niedawno w trybie quality (wersja XOX) i naprawdę ta gra nie ma się czego wstydzić. Piątka zaś to już absolutnie szczytowe osiągnięcie w kwestii grafiki w gierkach wideo dla dzieci.
Opublikowano 15 maja 20241 r szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie Edytowane 15 maja 20241 r przez krzysiek923
Opublikowano 15 maja 20241 r 8 godzin temu, krzysiek923 napisał: szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie Mnie się gore bardziej podobało w niedawno ogrywanej jedynce Ultimate na PC, niż 4 i 5, mam świeżo w pamięci i tam po prostu jakieś to bardziej wyraziste. Wyraźnie nowe części to stonowały, jest zresztą dużo porownań na YouTube. Ale 5 > 4 to pewne