Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

4 ma bardzo ciekawą strukturę, zaczyna się sielankowo, w pełnym słońcu ze strzelaniem do robotów, ale potem w każdym kolejnym aktem robi się coraz ciemniej a przewagę zyskuje walka z locustami. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

To jest gra, która mogłaby spokojnie wyjść dzisiaj i nie byłoby przypału.

3052796d-601e-4f14-ab92-7b08120c9565.thumb.png.f2a13daf931ae7025bc72f4b7a64b062.png

Opublikowano

no nie wiem, tekstury trochę zblurowane, zwłaszcza podłoża, więc to przydałoby się podmienić

Opublikowano

szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn

no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
8 godzin temu, krzysiek923 napisał:

szkoda tylko tej krwi która wygląda jak sok malinowy, widoczne zwłaszcza podczas strzelania do tego bydlaka pająkopodobnego (nie pamiętam nazwy xd) bronią hammer of dawn

no i animacja tej krwi też nie powala lekko mówiąc. niby szczegół, ale nie

Mnie się gore bardziej podobało w niedawno ogrywanej jedynce Ultimate na PC, niż 4 i 5, mam świeżo w pamięci i tam po prostu jakieś to bardziej wyraziste. Wyraźnie nowe części to stonowały, jest zresztą dużo porownań na YouTube. 

Ale 5 > 4 to pewne