Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że lepiej nie przecenili na wyprzedaży Sunset Overdrive:/ Taniej można dorwać pudełko

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Sunset w pudelku kosztuje grosze, a to jedna z najlepszych gier ostatnich kilku lat :banderas: Jeśli w promocji nie pojawią się dodatki to i tak biorę season pass za 70zl. Odpaliłem SO po dłuższej przerwie i robi ona robotę jak robiła przy pierwszym kontakcie. Must have na One'a.

Opublikowano

na live jutro promocja - wszystkie gry TT za 100 ;]

Opublikowano

Munecraft tez?

Wszystko oprócz "Muncrafta"

Opublikowano

Imo trochę lepiej niż w pierwszym. Alien taniej na XOne niż 360?? Hm... Rozumiem, że to gra dla ludzi o mocnych nerwach? Nie lubię się bać przy konsoli ;)

Opublikowano

Alien mnie troche kusi, ale nawet przy tak niskiej cenie... kiedy ja w to zagram...? :/

I takim tokiem jakos udaje mi sie nie przepierdzielac fortuny na gry, ktore moze zagram za 1-2 lata :X.

Opublikowano

Mam to samo, ostatnio sporo gier wpadło na XO a czasu brak, cena Aliena super.

Opublikowano

Dokładnie mam ten sam problem + pełno do ogrania na x360 :/ ale co zrobić cena bdb wiec kupie, a kiedyś to ogram

Opublikowano

te gry się dodają do aktualnych tytułów, czy całkowita zamiana?

Opublikowano

Również mam podobnie - sporo gier, a Malo czasu. Z drugiej jednak strony swietna cena.

Opublikowano

Jak kupić Aliena z innego regionu? Bo ja widze,że w USA alien podstawka 7,50$ a kompletna edycja za 10$ to mnie krew zalewa jak widze ceny u nas(odpowiednio 37,50zł i 60zł).

SLeeping Dogs kosztuje 9,90$ i u nas to ejst 33zł...

Opublikowano

Widze ze wszyscy mamy ten sam problem za duzo dobrego na xboxie :P , w kolejce mam jeszcze 7 gier do ogrania ale kusi mocno ten alien :/

Opublikowano

SLeeping Dogs kosztuje 9,90$ i u nas to ejst 33zł...

a co chcesz więcej zapłacić? bo dolar w moim uniwersum stoi 3,8pln

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No, ale taki Alien Collection kosztuje 10$, a u nas 60zł. :reggie: 

Opublikowano

Kupiłem gifta paypalem. paypal miał drogi kurs, więc za te 10$ zapłaciłem 40zł...ale mam dzieki temu 10$, za które kupiłem aliena. 20zł w kieszeni. Niby 20zł to niewiele, ale ja nie mam r=zamiaru płacić 6zł za dolara...

Opublikowano

Kiedy sie polapiecie, ze ceny nie sa przeliczane z usd na pln, a wyjsciowe ceny gier sa ustalane dla kazdego regionu osobno...

Opublikowano

I co? Mamy udawać, że wszystko jest ok, że jest taka różnica? 

Opublikowano

No wszystko jest ok bo ceny nie sa zwiazane zkursem walut. Ceny w pln raz beda nizsze a innym razem wyzsze, nikt nie bedzie siedzial w MS i wam co tydzien cen zmienial bo sobie ktos kurs przelicza.   Obnizki sa procentowe i we wszystkich regionach takie same. Jak ci kurs usd wywali do 5 zl to wtedy jakos plakc nie bedziesz.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Storm Island za 9,50 M$ taki dobry :banderas:

Opublikowano

kupiłbym aliena z dodatkami aby ponownie przejść tą goty gierkę ale.... kurde za dużo gier do ogrania a wczoraj kupiłem kings quest cały sezon :D

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell? Warto? I czy byłby ktoś chętny do coopa?

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Nie bierz tego szajsu, nie dość, że to jest SR 3.5 to jeszcze działa beznadziejnie:

Opublikowano

Próbował kto płacić w Marketplace USA PayPalem lub polską kartą debetową/kredytową? Nie chce mi się ekstra kupować zdrapki bo jakoś drogo wychodzi.