Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Z Goldem jest 5 zł, faktycznie. Napisz kumplowi bluber, że niech się ogarnie. :dog: Pewnie wchodził z komórki gdzie nie jest zalogowany na konto XBL i pokazało mu cenę bez zniżki dla Goldów.

Opublikowano

Z Goldem jest 5 zł, faktycznie. Napisz kumplowi bluber, że niech się ogarnie. :dog: Pewnie wchodził z komórki gdzie nie jest zalogowany na konto XBL i pokazało mu cenę bez zniżki dla Goldów.

Dokladnie tak było :lapka:

Opublikowano

deals with gold

https://majornelson.com/2016/08/08/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-capcom-publisher-sale/?linkId=27424463

@edit:

po zmianie regionu na usa możecie pobrać za darmo wyścigową grę roku a może nawet i dekady

https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/Ben-Hur/92ffdfc9-22ab-4631-8d9a-5d87536fb04a

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

O jak pięknie DMC DE za 43zł :) Czekałem jak będzie jakaś dobra zniżka się i się doczekałem. 

Opublikowano

kupiłem sobie blood bowl i fajna gierka . zagrałem jeden mecz multi i to był błąd ile tam trzeba zasad ogarnąć ale tutorial spoko trzeba będzie przejść . Fajnie wymyśleni komentatorzy i te żarty :)  Myślę że za 50 zł warto grę obadać

Edytowane przez blantman

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No ja też myślałem, żeby kupić to White Night...za 2 dychy to chyba można spróbować.

Opublikowano

Deale są co tydzień. Natomiast konkretne wyprzedaże są na Black Friday i po świętach. Też czekam na dokładnie taką cenę na Inside. Na razie mam w co grać więc jestem cierpliwy. W końcu przecenią.z tego co pamiętam Limbo też co chwile było w promocji. Chociaż teraz te upusty nie są aż tak spektakularne jak w poprzedniej generacji.

Opublikowano

Polecam bardzo mocno grę którą przeszedłem na steam. Premiere właśnie miał JOTUN i jest to za(pipi)ista gra. Jeden z lepszych indyków w jakie grałem w zyciu!

P.s. za darmo jest też demo nba 2k17 i to z achievementami. Warto sprawdzić.

Opublikowano

Colin masakrtuje lego gierki chyba(bo łatwe calaki :kaz: ) więc jego sie pytaj. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lego spoko. Grałem w Batman 2 i bylo ok. Indiana Jones też i teraz lecę przez Pirates i też dość fajne. Lego Movie mnie odrzuciło na początku i nie grałem dalej. Marvel nawet ok ale imo za dużo postaci i nie skończyłem.

Kupię Batman 3.

Opublikowano

Legosy za(pipi)iste. dobre na odstresowanie, 100% zazwyczaj w ~30h. teraz nowe star wars ogrywam i jest bardzo ok. jak dobra przecena i masz ochotę to śmiało. ograłem wszystkie poza rock band i avengersami (ziomy od marvela to następny cel :>)

Opublikowano

no ale które naprawdę najlepsze? bo nie będe wszystkiego kupować które z tych najśmieszniejsze czy najlepsze gameplayowo? możesz dać dwie gry max :D