Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Nie miałem jeszcze XO, gdy kiedyś dawali to w darmowej cebuli i jakoś tak się zeszło.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l przez ostatnie kilka lat mogles ograc na dowolnym sprzecie, no ale nie wnikam grunt ze teraz zagrasz, goty giera
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Mogłem, nawet próbowałem grać w to na PC, ale specjalnie czekałem na cebulę, by ograć tą gierkę, jak człowiek, na najbardziej prawilnym sprzęcie. Edytowane 4 kwietnia 20178 l przez Hum
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l To już jest w EAA, ale ja dostęp do tego wykupuję raptem raz na jakiś czas, więc wolę mieć gierkę na stałe ;)
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Ale już przestańcie z tymi porównaniami promocji, raz trafiają się lepsze, raz gorsze, spodziewacie się, że za darmo wszystkie świeże tytuły dostaniecie?
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l od 8 miesięcy są ciągle gorsze :P Lepsze to były w 2015 i do połowy 2016. A i to też tylko czasami.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Praktycznie te same gry co ostatnio, nawet w tych samych promocyjnych cenach.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Lego Avengers w drodze to sobie season passa przytulę. dobra się zgrało akurat.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Kilka tytułów nawet bym ograł, ale że nie ma podanych cen, tylko jakieś śmieszne procenty, to zobaczę od razu na konsoli.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Mnie też te procenty zawsze dobijaly, nawet z poziomu konsoli trzeba przeklikac aby można było cenę sprawdzić.
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l problem kliknąć w odnośnik tego co nas interesuje i zobaczyć ile to będzie w walucie jaką ma się ustawioną?
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Nawet nie trzeba ustawiać waluty i być zalogowany na xbox.com, żeby po kliknięciu w odnośnik na stronie nelsona pokazało cenę w walucie kraju w którym się aktualnie przebywa. Edytowane 11 kwietnia 20178 l przez Hum
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Gdybym nie miał na czym grać, łykałbym bez zastanowienia TES Online, 50 złociszy z dodatkiem Morrowind. A tak zanim do Tamriel się wybiorę, to serwery wyłączą. Edytowane 11 kwietnia 20178 l przez Andreal
Opublikowano 11 kwietnia 20178 l Ja z chęcią sprawdzę Catherine, bo tytuł ten intryguje mnie od czasu jej premiery.