Opublikowano 27 grudnia 20159 l Szkoda, że lepiej nie przecenili na wyprzedaży Sunset Overdrive:/ Taniej można dorwać pudełko
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Sunset w pudelku kosztuje grosze, a to jedna z najlepszych gier ostatnich kilku lat Jeśli w promocji nie pojawią się dodatki to i tak biorę season pass za 70zl. Odpaliłem SO po dłuższej przerwie i robi ona robotę jak robiła przy pierwszym kontakcie. Must have na One'a.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Imo trochę lepiej niż w pierwszym. Alien taniej na XOne niż 360?? Hm... Rozumiem, że to gra dla ludzi o mocnych nerwach? Nie lubię się bać przy konsoli
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Alien mnie troche kusi, ale nawet przy tak niskiej cenie... kiedy ja w to zagram...? I takim tokiem jakos udaje mi sie nie przepierdzielac fortuny na gry, ktore moze zagram za 1-2 lata :X.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Mam to samo, ostatnio sporo gier wpadło na XO a czasu brak, cena Aliena super.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Dokładnie mam ten sam problem + pełno do ogrania na x360 ale co zrobić cena bdb wiec kupie, a kiedyś to ogram
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Również mam podobnie - sporo gier, a Malo czasu. Z drugiej jednak strony swietna cena.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Jak kupić Aliena z innego regionu? Bo ja widze,że w USA alien podstawka 7,50$ a kompletna edycja za 10$ to mnie krew zalewa jak widze ceny u nas(odpowiednio 37,50zł i 60zł). SLeeping Dogs kosztuje 9,90$ i u nas to ejst 33zł...
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Widze ze wszyscy mamy ten sam problem za duzo dobrego na xboxie , w kolejce mam jeszcze 7 gier do ogrania ale kusi mocno ten alien
Opublikowano 28 grudnia 20159 l SLeeping Dogs kosztuje 9,90$ i u nas to ejst 33zł... a co chcesz więcej zapłacić? bo dolar w moim uniwersum stoi 3,8pln Edytowane 28 grudnia 20159 l przez _Be_
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Kupiłem gifta paypalem. paypal miał drogi kurs, więc za te 10$ zapłaciłem 40zł...ale mam dzieki temu 10$, za które kupiłem aliena. 20zł w kieszeni. Niby 20zł to niewiele, ale ja nie mam r=zamiaru płacić 6zł za dolara...
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Kiedy sie polapiecie, ze ceny nie sa przeliczane z usd na pln, a wyjsciowe ceny gier sa ustalane dla kazdego regionu osobno...
Opublikowano 28 grudnia 20159 l No wszystko jest ok bo ceny nie sa zwiazane zkursem walut. Ceny w pln raz beda nizsze a innym razem wyzsze, nikt nie bedzie siedzial w MS i wam co tydzien cen zmienial bo sobie ktos kurs przelicza. Obnizki sa procentowe i we wszystkich regionach takie same. Jak ci kurs usd wywali do 5 zl to wtedy jakos plakc nie bedziesz. Edytowane 28 grudnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 grudnia 20159 l kupiłbym aliena z dodatkami aby ponownie przejść tą goty gierkę ale.... kurde za dużo gier do ogrania a wczoraj kupiłem kings quest cały sezon
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Ja się zastanawiam nad Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell? Warto? I czy byłby ktoś chętny do coopa? Edytowane 28 grudnia 20159 l przez Figuś
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Nie bierz tego szajsu, nie dość, że to jest SR 3.5 to jeszcze działa beznadziejnie:
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Próbował kto płacić w Marketplace USA PayPalem lub polską kartą debetową/kredytową? Nie chce mi się ekstra kupować zdrapki bo jakoś drogo wychodzi.