Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli Titanfall na 360 będzie chodził w 720p/60~50 fpsach, to brawa dla Bluepoint Games.

Moze coś mi się przywidziało.. albo to była plotka ale chyba od początku było potwierdzone, że wersja na X360 to 720p (teoretycznie) i 30fps.
  • Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Różnica będzie w porywach taka, jak w przypadku MGSa. X360 dostanie 30 klatek, a Xbox One 60 klatek. A no i dobra, 792p, chyba że magicznie wyczarują 900p.

Opublikowano

Kim jest hipster? 

infamous_second_son_delsin_rowe_render_c

1. Dłuższe włosy do ramion, czyli bohater dla młodych amerykańskich nastolatków wchodzących w okres buntu

2. Ziomalska czapeczka - punkcik od ziomali zasłuchanych w Eminema, czy innego afro czarnucha, tonująca trochę ten niemęski fryz

3. Kurtka ramoneska - punk style, czyli domorosły anarchizm pełną gębą

4. Pedalskie spodnie rurki, czyli propsy od hipsterów i mniejszośći, preferujących widok tpp na naszego chłopka.

5. Trampki; no też modne są, więc nie mogło ich zabraknąć.

#krótki przepis na everymana 

Ty spodnie rurki widziałeś xd Buty to akurat pod słynne trampki figlarza z croppa podchodzą. Ogólnie powiem, że słaby z Delsina hipster

Uff i całe szczęście że nie ogarniam tej nowo mody na pijące w spodnie jaja.  :bad:

choć i tak się wyróżnia na tle większości głównych bohaterów z gier które są bliskie naszym czasom.

No do 2010 mieliśmy za to prawdziwych twardzieli!

1237687236272.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przeglądam sobie screeny na gafie jakie ludzie umieszczają.

To jest ten Ryse o którego walczył DonSterydo, że niszczy Killzona graficznie?

ryse22.png

Tego Killzona?

i6RIAGFgGn8oi.jpg

ibeaWfwOGdYmV9.jpg

ixuOeqRYAG8L8.jpg

Zresztą ch.uj z tym, mają przecież GOTY

ib0YHHs2pJxDAa.png

12534619683_5f72ebbf7a_o.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

[mazzeo] 2021 to dla ciebie soon?[/mazzeo]

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Ehh muszę w koncu DS1 ukonczyc ;_; Nie wiem dlaczego przestalem grac napewno nie za trudna 

Opublikowano

Tego Killzona?

Raczej tego Killzona (skoro wrzucasz screeny z multi i w ruchu):

00001058.png

27yGYLK.jpg

aZxO8AC.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ehh muszę w koncu DS1 ukonczyc ;_; Nie wiem dlaczego przestalem grac napewno nie za trudna 

A gdzie skończyłeś?

Opublikowano

mamy nowy poziom żenady  w CS.

wrzucane są screeny które maja osmieszać grę  a wyglądaja zayebiście, to już chyba ten moment w  którym ps4 wygrało.

Opublikowano

eee klikales na te screeny i ogladales w calej okazalosci ? 

Opublikowano

NOOOOO, ten hełm ma więcej poligonów niz cała gwardia robocików z Titanfalla.

Opublikowano

Chu.j mnie interesuje Titanfall, ale jezeli te screeny wygladaja dla ciebie zaj.ebiscie oznacza to jedynie, ze jestes po prostu slepy.

ibkusvWpveHuPc.png

To tez pewnie namiot ci stawia nie ? xD

PS. Moglby ktos mi powiedziec, jak ludzie robia te screeny z singla z szadą fą, interesuje mnie to bo u mnie gra tak nie wyglada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ib0YHHs2pJxDAa.png

ten screen uświadomił mi jaka gra zasługuje na remake, tylko oczywiscie nie w indyczej grafice,

future cop L.A.P.D.

288313-flame.jpeg

kochałem tą grę

Opublikowano

Neogaf, temat o rozdzielczosci w multi.

kz3.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Neogaf, temat o rozdzielczosci w multi.

lepsza by była wersja Macierewiczowa o podrzuceniu pod drzwi w  kopercie

Opublikowano

Niestety screeny robione Sharingiem tracą wiele na jakości i tutaj to też widac.

Opublikowano

A screen z Ryse to capture cardem myslisz, ze byl robiony ? Chodzilo tylko o to, screen z Ryse byl z multi i w ruchu, a shoty z KZ stojac w miejscu i z singla. Zreszta po co ja z toba gadam skoro nie widziales gry na oczy nawet.

KZ multi stojac w bezruchu:

1500855_10153578265015626_817983636_o.jp

a tutaj lekki ruch galka:

1009549_10153578265815626_1616101418_o.j

i mamy papke na ekranie

Edytowane przez Ins

Opublikowano
A screen z Ryse to capture cardem myslisz, ze byl robiony ? Chodzilo tylko o to, screen z Ryse byl z multi i w ruchu, a shoty z KZ stojac w miejscu i z singla. Zreszta po co ja z toba gadam skoro nie widziales gry na oczy nawet.

?? Nic nigdzie nie pisałem o Ryse, dziwny chłopaku.

Opublikowano

... idz spac Figaro, bo sam nie wiesz co sie dzieje, ale swoje trzy grosze musiales wrzucic.

EDIT:

Niech ktos powie, w ktorym miejscu singla bede mogl zrobic taka fotke:

ibeaWfwOGdYmV9.jpg

Chcialbym zrobic identyczne ujecie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xD

spytałem tylko czy to są zdjęcia zrobione share buttonem, gdyż wtedy tracona jest jakosc obrazu, a jednak temat krążył wokół grafiki, a ten mi o jakichś 3 groszach wylatuje. boże, już z mazzeo lepiej sie kłóci w CW niż z tobą

I to ty idź spac bo wyraźnie nie masz pojęcia co i kto pisze

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dostales odpowiedz, ze tak ale co to zmienia skoro wrzucilem te screeny jako kontrargument przeciwko screenom robionym za pomoca "share" z Ryse ?

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.