Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma to jak pisać o Forza 5 i wrzucać tendencyjne screeny z jutuba z 360p jak Maciomaniak :P Gra wygląda bardzo dobrze, chyba jedyna produkcja AAA, która ma natywne 1080p i betonowe 60 FPS, a do tego jako jedyna gra, która w prawdziwie innowacyjny sposób wykorzystuje możliwości nowych konsol.

Ale wiadomo, gra na Xone wygląda gorzej niż na E3, to pół roku stękania i setki stron tematów. Sony downgrade'uje swoje gry - "nic się nie stało", "przecież to miał być render na silniku", a pół roku wcześniej było #eksajt i "TO NA 100% RIJEL TAJMU BO TEKSTURA BUTA PRZENIKA PRZEZ PODŁOGĘ!!!!". 

Jak z YouTube'a? Przecież to screen z Gamespotu :o Poza tym jaka jedyna produkcja AAA, która ma natywne 1080p? Killzone: Shadow Fall też ma natywne 1080p (w singlu dla jasności). Knack ma natywne 1080p. Chyba, że mówiłeś tylko o Xbonie to wtedy w porządku.

Sam jesteś z Gamespotu XD Oczu nie masz, że nie widzisz, że to screen z jutuba zrobiony w rozdziałce 360-480p?

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A to jakaś bzdura Yeti :P

Nie ma to jak pisać o Forza 5 i wrzucać tendencyjne screeny z jutuba z 360p jak Maciomaniak :P Gra wygląda bardzo dobrze, chyba jedyna produkcja AAA, która ma natywne 1080p i betonowe 60 FPS, a do tego jako jedyna gra, która w prawdziwie innowacyjny sposób wykorzystuje możliwości nowych konsol.

Ale wiadomo, gra na Xone wygląda gorzej niż na E3, to pół roku stękania i setki stron tematów. Sony downgrade'uje swoje gry - "nic się nie stało", "przecież to miał być render na silniku", a pół roku wcześniej było #eksajt i "TO NA 100% RIJEL TAJMU BO TEKSTURA BUTA PRZENIKA PRZEZ PODŁOGĘ!!!!". 

Jak z YouTube'a? Przecież to screen z Gamespotu :o Poza tym jaka jedyna produkcja AAA, która ma natywne 1080p? Killzone: Shadow Fall też ma natywne 1080p (w singlu dla jasności). Knack ma natywne 1080p. Chyba, że mówiłeś tylko o Xbonie to wtedy w porządku.

Sam jesteś z Gamespotu XD Oczu nie masz, że nie widzisz, że to screen z jutuba zrobiony w rozdziałce 360-480p?

Dobrze, specjalnie dla Ciebie skołuję screeny z 1080p bezpośrednio z gameplayu :*

Figaro, faktycznie, zwracam honor, tu jest racja. Co de facto jest trochę przykre...

Opublikowano

Szykujcie maść, wrzucam directy:

iBHcLczYs8V2u.jpg

iWmsk2ZOB2Bpf.jpg

ibpyMVqg8xEvMF.jpg

ibchgzCKbH1peC.jpg

i7hj6PMlhSgHL.jpg

ibvCpw2ALSVWIY.jpg

iqURyICxTBZEE.jpg

ixq79tjGL1zYz.jpg

ie6gfhwY2y113.jpg

Chwali się 1080p60, samochody ładne choć tracą przez aliasing, ale tekstury otoczenia, kibice i jakość obrazu TRA-GE-DIA.

Opublikowano

jest coś na rzeczy, ale 9 screenów to za mało. weź jeszcze z 5 wstaw.

Opublikowano

ładne samochody, otoczenie słabe, ale ta publicznosc zawsze będzie mnie rozwalac. Jest w niej coś tak bekowego, że no nie wiem, no. Tak bardzo nie pasują, że tworzą komiczną mieszankę.

Opublikowano

jest coś na rzeczy, ale 9 screenów to za mało. weź jeszcze z 5 wstaw.

Dla ciebie mogę nawet 50. Przeglądarka zwisła przy 9 obrazkach?

ładne samochody, otoczenie słabe, ale ta publicznosc zawsze będzie mnie rozwalac. Jest w niej coś tak bekowego, że no nie wiem, no. Tak bardzo nie pasują, że tworzą komiczną mieszankę.

Bardziej od publiczności śmieszą mnie chyba drzewa. Tyle lat beki z drzewek 4D, wychodzi TEN JEDYNY, a tu takie coś:

f7d78c731bd96969d03b14800010805f.png

:lol:

Opublikowano

Forza chce byc tak dobrym racerem, że wszystko kopiuje od GT, nawet drzewa.

Opublikowano

Dla ciebie mogę nawet 50. Przeglądarka zwisła przy 9 obrazkach?

Nie,

Opublikowano

Co do drzew.

1292938_510134449070920_1384623616_o.jpg

Every fir tree on every mountain is rendered in staggering detail. Every shadow cast is real. This isn't faked or baked or painted on. This is DRIVECLUB on PS4.

Opublikowano

Every fir tree on every mountain is rendered in staggering detail. Every shadow cast is real. This isn't faked or baked or painted on. This is DRIVECLUB on PS4.

Aha, zobaczymy po premierze ile z tych bajek zostało :teehee:

Opublikowano

No w tym DC otoczenie też past genowe.

Opublikowano

Forza chce byc tak dobrym racerem, że wszystko kopiuje od GT, nawet drzewa.

wyscig.jpg

ehe

Gdzie Ty masz na tych zdjęciach past-genowe otoczenie? :o

2051364-704524_20130820_002.jpg

powiększ i zobacz, papka z boku udająca nawierzchnię, trawa prawie jak w mafii 2 na ps3

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pewno z tego samego bloga co czytałem "Killzone Shadow Fall is native 1080p and 60 frames per second" xD

Szykujcie maść, wrzucam directy:

Chwali się 1080p60, samochody ładne choć tracą przez aliasing, ale tekstury otoczenia, kibice i jakość obrazu TRA-GE-DIA.

gzILut5.jpg

Opublikowano

Ile można pisać, że z bluberem się dyskutuje, jak uzupełni niedobory białka zwierzęcego, to pogadamy. Także bluber, dla twojego dobra, polecam...

grilled-steak.jpg

PS. Mazzeo, ale słabe, najlepsze jest to, że za jakiś czas te idiotyczne screeny z czarnym tłem odwrócą się przeciwko wam. :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Aha, zobaczymy po premierze ile z tych bajek zostało :teehee:

Też nie mogę się doczekać premiery pierwszego w pełni next-genowego racera.

driveclub1.gif

http://i.minus.com/iecKUeWdPIVRd.gif

Takie rzeczy tylko na Nadkonsoli.

Przynajmniej kibice i bandy się nie pojawiają metr przed oczami jak w multiplayerze killzona xD

No, chyba u ciebie.

Opublikowano

Nom, fajnie, że łykasz wszystko jak młody Pelikan. Ja tam wolę się miło zaskoczyć niż nakręcać się papką serwowaną przez dział reklamy.

Opublikowano

Ile można pisać, że z bluberem się dyskutuje, jak uzupełni niedobory białka zwierzęcego, to pogadamy. Także bluber, dla twojego dobra, polecam...

grilled-steak.jpg

PS. Mazzeo, ale słabe, najlepsze jest to, że za jakiś czas te idiotyczne screeny z czarnym tłem odwrócą się przeciwko wam. :)

nie działa obrazek w spoilerze :)

Opublikowano

ibvCpw2ALSVWIY.jpg

Wiedzialem ze skads kojarze tego lysego loska w lewym dolnym rogu screena.

xbox-forza-5-launch.jpg

Dan Greenwalt, creative director turn 10 :D

PS. BK z publiki.

eaeJSre.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Yeti łykał rijel tajmu Deep Down to łyka i 5s gify z DC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.