Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Yeti łykał rijel tajmu Deep Down to łyka i 5s gify z DC.

Ah DD to był dopiero szał, a ja miałem dobry ubaw czytając niektóre gorączkowe posty, że niby tak to będzie wyglądać jak na pierwszym filmiku. No bo przecież coś tam przechodzi przez tekturkę XD

Albo jaranie się tech demkami od Epic itd, że niby gierki tak będą wyglądać :thumbsup:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Forza 5 ma tą przewagę nad Driveclubem, że w Forzę można pograć już od jakiegoś czasu, Drivecluba można conajwyżej pooglądać na GIF-ach (ale to wydaje się ulubionym zajęciem klapków :teehee:).

Opublikowano

Jesli ktos myslal ze tech demo silnika X czy Y w jakimkolwiek stopniu przelozy sie na standard graficzny w grach na podstawie tego silnika to wspolczuje bycia kompletnym ignorantem.

Opublikowano

Forza 5 ma tą przewagę nad Driveclubem, że w Forzę można pograć już od jakiegoś czasu, Drivecluba można conajwyżej pooglądać na GIF-ach (ale to wydaje się ulubionym zajęciem klapków :teehee:).

No i DC ma chodzić w 30 fpsach więc może świecić się jak psu jajca, ale wyścigi w 30fps trochę średnio (Horizon grało się cudownie, ale jednak).

Opublikowano

30 fps w wyscigach jest wg mnie dopuszczalne dopoki wyscigi te nie aspiruja do bycia symulacja, gdzie kazda reakcja czy milisekunda sie liczy.

Forza Horizon to idealny tego przyklad, gra robila graficznie (w zamian za te 30) i gralo sie tak czy siak nieziemsko przyjemnie w ten tytul.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

30fps w przypadku arcade'ówki to jeszcze da się przeżyć (musi być tylko stałe), oczywiście porównywanie tych dwóch gier ma jeszcze większego dałna w tym przypadku.

Opublikowano

Yeti łykał rijel tajmu Deep Down to łyka i 5s gify z DC.

To, że xbon to coś pomiędzy poprzednią, a obecną generacją, nie znaczy, że Sony też wypuściło takie bubla jak microsoft. Więc, taki jest wasz marny żywot, tkwijcie nadal w erze 720p, przynajmniej tv nie musicie zmieniać, a rasa panów i królów życia, naleje sobie Romanee Conti, usiądzie przed 55 calowym telewizorem full hd i będzie cieszyć się NOWĄ GENERACJĄ. Wam pozostaje kranówa i co najwyżej 729p, no pady na baterie.

Tyle wygrać, dzięki ci Sony <3

Edytowane przez YETI

Opublikowano

30fps w przypadku arcade'ówki to jeszcze da się przeżyć

Mi się właśnie gierki arcade od zawsze kojarzyły z 60fps'ami.

Opublikowano
  • Autor

A w Galaxy Note 3 jest juz lepiej taktowany procesor niz w PS4.

Dobrze im to nie wróży HEHE 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

wszystko zależy, w przypadku wyścigów arcade'ówka wymaga mniejszej precyzji, więc i klatka może dłużej trwać

Opublikowano

Twórcy spinają się podobno, żeby jednak było 60 fps, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

pewno bedzie 60fps w garażu przy oglądaniu gołej ściany, 2 auta na drodze i drop do 30tu xD

Opublikowano

30 fps w wyscigach jest wg mnie dopuszczalne dopoki wyscigi te nie aspiruja do bycia symulacja, gdzie kazda reakcja czy milisekunda sie liczy.

Forza Horizon to idealny tego przyklad, gra robila graficznie (w zamian za te 30) i gralo sie tak czy siak nieziemsko przyjemnie w ten tytul.

Tak tyle, że FH miało otwarty świat a DC to zamknięte trasy z tego co wiem. Zobaczymy po premierze, w 60fpsów nie wierze, pewnie pucują grafikę ile tylko się da żeby wygladało jak na gifach. Wiadomo coś o zniszczeniach czy total sterylność bo koncerny samochodowe nie życzą sobie aby ich piękne auta się niszczyły?

Opublikowano

A w Galaxy Note 3 jest juz lepiej taktowany procesor niz w PS4 i Xbonie

Dobrze im to nie wróży HEHE 

fix'd ;)

Opublikowano

wszystko zależy, w przypadku wyścigów arcade'ówka wymaga mniejszej precyzji, więc i klatka może dłużej trwać

Grałem w Burnout Paradsie w 30 klatkach i nie był to najlepszy wybór bo gra sprawiała wrażenie ślamazarnej więc no 60 w wyścigach arcade też bardzo mile widziane (nawet kosztem otoczenia i tego typu bzdetów bo jak się zapjerdala to liczy się tylko efekt pędu). 

Opublikowano

DC mocno stawia na online wiec ja bym sie bardziej martwil czy PSNy nie popadaja  :whistling:  Zwlaszcza ze bedzie tez cebula z Plusa 

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=WqIesa58OPY

Jakieś tam zniszczenia mają być, ale wiele na ten temat nie wiadomo ;)

“We’re not making Burnout, but the cars do damage, they deform and all that kind of stuff, so you are effectively scuffing up million pound supercars,” the team said.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Grałem w Burnout Paradsie w 30 klatkach i nie był to najlepszy wybór bo gra sprawiała wrażenie ślamazarnej więc no 60 w wyścigach arcade też bardzo mile widziane (nawet kosztem otoczenia i tego typu bzdetów bo jak się zapjerdala to liczy się tylko efekt pędu).

Też grałem w BP i ta gra moim zdaniem ze względu na swoją marność nie nadaje się jako przykład :P. PGR4 też śmigał w 30fps a jak się zapier,dalało, to prawie wiatr we włosach czułeś.

Opublikowano

Jeżeli mowa o arcade racerach, WipEout HD, full hd i 60 klatek. Do dziś ta gra robi wrażenie, a Zone z dobrą muzyką i na dobrym tv...
Jizz-in-my-pants.gif

Opublikowano

Czyli PGR'y i FH moga miec 30 fps, bo to exy na X'a a reszta gier już musi być w 60fps'ach. Super logika

Opublikowano

Czyli PGR'y i FH moga miec 30 fps, bo to exy na X'a a reszta gier już musi być w 60fps'ach. Super logika

kto i gdzie (pipi)a napisał, że Drive club musi mieć 60fps, ja pier,dolę

Opublikowano

chciałeś tak napisać, przyznaj się

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jeżeli DriveClub nie będzie aspirował do miana symulacji (a wątpię, żeby nagle twórcy zmienili target swojej produkcji) to może być i 30 klatek. Jeżeli faktycznie PGR chodził w 30 klatkach, to kompletnie to nie było odczuwalne (jak dla mnie) i grało się wspaniale, więc problemu mi to nie robi żadnego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.