Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ostatnio jest tutaj wysyp jakiś klapersów ukrytych randomów bez avatarów, którzy starają się wsadzać ludziom w usta słów, których nie wypowiedzieli ;/ 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wstrzymajcie się z porównaniami jak ten cały Drive Club wyjdzie, a nie grzejecie się materiałami promocyjnymi, gra wyjdzie porówna się directy i w tedy oceni, bo na dzień dzisiejszy nawet nie wiadomo w ilu fps ta gra śmiga. 

Tyle lat siedzicie w tej branży a dalej łykacie wszystko czym was karmią.....A jeszcze jedno jeżeli uważacie, że FM5 to szczyt możliwości X1 i w przyszłości nic lepszego nie zobaczyć to pozdrawiam was ciepło!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Na jakim podsprzęcie dla podgraczy Burnout Paradise chodził w 30 fps? :woot:

Opublikowano

Na jakim podsprzęcie dla podgraczy Burnout Paradise chodził w 30 fps? :woot:

Na PC z ustawieniami takimi, że nawet na ps4 nie zobaczysz takich efektów :woot:

Opublikowano

Tak teraz przeczytałem, że Sony ma przedstawić przyszłość branży na targach GDC - 18 marca. Wszyscy podejrzewają, że to będą te okulary VR, więc zobaczymy ;)

Ciekaw jestem, jak to się ma w kontekście największej niespodzianki w historii Microsoftu na E3, którą planują. Aż nie mogę się już doczekać, żeby to zobaczyć.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ja bym obstawiał coś z Gaikai PS Now, może zapowiedź premiery pełnej usługi ? Ostatnio takie coś znaleźli

January2014_PSnowService.jpg

Te okularki mają być droższe od samego PS4, to się nie uda.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Fakt faktem, to się nie uda. Jeżeli będą kosztować powyżej 1000 zł, to sukcesu rynkowego nie zrobią...

Tutaj Uncharted 3 czy Far Cry 3 są po $6, ale takie The Last of Us ma cenę $49, a to trochę za dużo. Mam nadzieję, że to tylko screen poglądowy, a nie oficjalne ceny.

Opublikowano

Tak teraz przeczytałem, że Sony ma przedstawić przyszłość branży na targach GDC - 18 marca. Wszyscy podejrzewają, że to będą te okulary VR, więc zobaczymy ;)

Ciekaw jestem, jak to się ma w kontekście największej niespodzianki w historii Microsoftu na E3, którą planują. Aż nie mogę się już doczekać, żeby to zobaczyć.

A czasami oni tak nie pierdziela o kazdym E3? Stawiam,ze pokaza nowego coda.Na pierwszym pokazie xbox one to koles o malo sie nie zesral na wizji jak powiedzial "cal of duti for niu generjszon"

Nowy cod podobno na nowym silniku znowu :blink:

Opublikowano

Jasna sprawa.

Biorąc pod uwagę że Sony zapowiadziało okulary do oglądania filmów ( np. do oglądania filmów w samolocie co może być faktycznie hitem ) za większą cenę niż PS4, okulary VR to imo kiepski pomysł. Jeśli cokolwiek pokazuje premiera PS4, to to że zbyt drogie zabawki nie mają już racji bytu. Nie wiem również, czy praca nad grami na PS4, praca nad PS Now i okulary równocześnie to nie jest nieco za dużo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Chyba do tej pory nie padły nigdy tak duże słowa jak: "największa niespodzianka w historii" - jeżeli będzie to coś pokroju CoDa to rzeczywiście strzelą sobie w kolano i część graczy będzie ich "największe" zapowiedzi postrzegać przez pryzmat tego.

Ja bardziej stawiam, że faktycznie dorzucą do pieca i wykorzystają zasoby tej chmury, o której ostatnio pojawiło się kilka plotek i nawet Phil coś wrzucił, że to żadna ściema, tylko technologia musi dojrzeć, ale urwie nam berety ;) Albo coś tego pokroju.

Opublikowano

Jedyna opcja dla chmury to multiplayer. Chociaż i tak nie mogę sobie wyobrazić np. ogłoszenia ,, dzięki Chmurze nasze gry idą w 1080p. Podłącz się pan do internetu i graj pan jak człowiek " xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tjaa, prezentacja Xbone, a na niej pokaz next-gen CoD Ghost to wisienka na torcie zeszłorocznych pokazów nowych pudeł do grania:D

Opublikowano

Też sobie tego nie wyobrażam, bo to niejako wymuszałoby podpięcie do sieci. A co wtedy z ludzmi, którzy nie mają tak szybkiego netu? Co z tymi, którzy mają ograniczony transfer, albo co z tymi, których sieć akurat jest przeciążona przez domowników? Będą mieć niższe detale? Gra im będzie zwalniać? Nie pograją w Full HD, tylko 720p? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić ;)

Opublikowano

Jak juz jestesmy przy racerach to nie mozna zapominac o...

iqw0VtKr6m2UB.gif

iNhBr1nvzFGXE.gif

Opublikowano

Chmura miała sens jak było always online. Teraz to zwykły bajer. To już oferty Sony, zarówno Remote Play jak i zapowiadane PS Now jest dużo lepsza, bo Chmura przestała tam być buzzwordem a ma realne kształy ( stream gier ). I dlatego obstawiam że Sony pójdzie za ciosem, na okulary Vr moim zdaniem jest za wcześnie. Za 3 dychy za bundla Killzona potrafią ludzie sobie zrujnować reputację to co dopiero jakieś okulary do grania xD

Opublikowano

Sony nie potrafi wspierać więcej niż jednej platformy i wiedząc jak skończyły takie inicjatywy jak Eye Toy, Move, 3D, Vita, PSP GO trzeba by mieć nierówno pod sufitem żeby inwestować w nowy i pewnie nie tani gadżet peryferyjny od Sony wcześniej niż 2 lata po jego premierze.

Teraz chyba większość nowych TV w standardzie ma 3D, ale pamiętam jak ludzie na forumku po zapowiedziach Sony się zastanawiali czy płacić 1-2 kafle więcej za nowy TV no bo SONY BĘDZIE GRY W CZY DE ROBIĆ :P

Albo cyrk zwany PSP GO, gdy po premierze okazało się, że wypuszczenie konsoli bez czytnika optycznego wcale nie oznacza, że wszystkie gry dedykowane PSP/PSP GO będą miały od dnia premiery obowiązkowo swoje cyfrowe wersje.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Oczywiście Don jak zawsze jest trochę złośliwy, ale coś w tym jest.

Opublikowano

Chmura miała sens jak było always online. Teraz to zwykły bajer. To już oferty Sony, zarówno Remote Play jak i zapowiadane PS Now jest dużo lepsza, bo Chmura przestała tam być buzzwordem a ma realne kształy ( stream gier ). I dlatego obstawiam że Sony pójdzie za ciosem, na okulary Vr moim zdaniem jest za wcześnie. Za 3 dychy za bundla Killzona potrafią ludzie sobie zrujnować reputację to co dopiero jakieś okulary do grania xD

Chmura nie ma prawa działać tak, jak maluje to m$ i always online niczego by nie zmieniło. Generowanie grafiki to zbyt dużo danych, żeby przez najbliższe dwie dekady dało się chociaż 10% przerzucić na chmurę.

Opublikowano

Chmura nie ma prawa działać tak, jak maluje to m$ i always online niczego by nie zmieniło. Generowanie grafiki to zbyt dużo danych, żeby przez najbliższe dwie dekady dało się chociaż 10% przerzucić na chmurę.

to samo mówili o streamowaniu, pamiętamy

Opublikowano

Ja bym obstawiał coś z Gaikai PS Now, może zapowiedź premiery pełnej usługi ? Ostatnio takie coś znaleźli

January2014_PSnowService.jpg

Te okularki mają być droższe od samego PS4, to się nie uda.

To nie będzie jakiegoś abonomentu w ramach ktorego bedziemy mogli grac gry z Gaikaia?

Opublikowano

Niektóre sklepy już TitanFall sprzedają - UWAŻAJCIE NA SPOILERY W SIECI!!! ;)

Opublikowano

to samo mówili o streamowaniu, pamiętamy

CO?! Stream wideo z grą to ledwie kilka megabitów na sekundę (kilkanaście dla full HD w dobrej jakości), co jest w zasięgu sporej grupy graczy (sorry MaZZeo). Problemem jest lag i nic się w tej kwestii właściwie nie zmienia - gry w chmurze nadal reagują na sterowanie wyraźnie wolniej niż lokalne. Natomiast generowanie grafiki to dziesiątki gigabajtów danych na sekundę.

Opublikowano

Pozwolisz, że zadam pytanie - co można spoilerować w grze multiplayer ?

CO?! Stream wideo z grą to ledwie kilka megabitów na sekundę (kilkanaście dla full HD w dobrej jakości), co jest w zasięgu sporej grupy graczy (sorry MaZZeo). Problemem jest lag i nic się w tej kwestii właściwie nie zmienia - gry w chmurze nadal reagują na sterowanie wyraźnie wolniej niż lokalne. Natomiast generowanie grafiki to dziesiątki gigabajtów danych na sekundę.

No właśnie lag miał być taki że się nie da grać < niczym klapers>

Opublikowano

Pozwolisz, że zadam pytanie - co można spoilerować w grze multiplayer ?

Czasem zwyczajnie brak słów na to jak bardzo niekumaty jesteś :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.