Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

The Wall Street Journal pisze artykul na temat TitanFall no ale niech ktos z forumka szybko do nich sie zglosci ze gra klatkuje, na 360 wyglada tak samo i ogolnie 792p, kupa i tylko PS4 sie liczy bo jeszcze glupi amerykanie pomysla ze mozna sie przy niej dobrze bawic. A i nie zapomnijscie dodac ze na PS4 wychodzi killer Infamous: SS ale o pedale w rurkach to co najwyzej moga napisac w Brawo  :ninja:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 626,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

<ręce opadają>

Nie pisałem, bo to każdy ogarnięty gracz wie, tylko ludzie, który zaczęli swoją zabawę po sieci z takimi tytułami jak CoD/BF mogą twierdzić, że to skillowe fps, bo nie mają odniesienia.

Wejdź sobie do tematu TF, tylko ktoś napisał, że to kolejny casualowy fps, to od razu leciały minusy. Przykładów było od groma czy to w tym temacie czy statusach. Nie siedzisz na forum od dziś.

Opublikowano

Jak Wy nic nie łapiecie, Yeti jedynie mówi jedno, a robi drugie. To zwykła hipo... wróć... trolling ;)

Ciskać się o klony CoD'a z mechami, gry dla niepełnosprytnych itp. jednocześnie tracąc dziesiątki godzin w kamperskim raju :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kolejny, który ma problemy w czytaniu ze zrozumieniem. Wszystki xbot tak mają? (pipi), to jak walka z wiatrakami. :/

Opublikowano

Takie potężne, a już opadają? Daj spokój. Jakoś twoje wywody na temat X na WiiU będącego klonem Monster Huntera wszyscy przeżyli.

Nie pisałem, bo to każdy ogarnięty gracz wie,

Ja na przykład nie wiem - dostawałem wpier.dol w becie BF4 więc dlaczego miałbym nie sądzić, że krzywa nauki jest dosyć stroma? Dostawałem tęgie lanie i aż zapragnąłem pozabijać trochę przeciwników na guardianie w Halo 3

Wejdź sobie do tematu TF, tylko ktoś napisał, że to kolejny casualowy fps, to od razu leciały minusy.

Sporo jest stron, więc ciężko mi teraz znaleźć. Ale czy takie posty nie były lekko, hmm, zabarwione emocjonalnie?

czy statusach

Daj spokój. Przecież sam wiesz jak bardzo na serio są pisane statusy. Twoje zresztą też.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zasnalem tylko na chwile i cos tak czulem ze bedzie guwnoburza o TitanFalla ;33

Opublikowano

Nie chcę mi się już z tobą dyskutować, próbujesz zrobić ze mnie idiotę, ale robisz to tak nieudolnie, że kaleczysz się własną bronią. Twoje "argumnety" są tak głupie, że nie wiem czy na serio mam się do nich odnieść, czy po prostu trollujesz.

Przykro mi, że jest sporo stron, jak znajdziesz trochę czasu to odszukasz te posty. Druga sprawa, pisałem na tym forum niejednokrotnie jakie cechy według mnie powinna posiadać skillowa gra i jakie tytuły uważam za takie gry. Na pewno nie było tam słowa o CoD/BF, a jeżeli coś się o nich znalazła, to na pewno w negatywny kontekście. Więc jak tak bardzo lubisz szukać moich starych postów, to te też odnajdziesz.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Szukać nie lubię, ale mam niezłą pamięć i te większe twoje głupotki jakoś tak mi zawsze zostają w głowie.

Tak, chciałem abyś odniósł się na serio, ale skoro nie chcesz dyskutować, to nie, panie wiecznie piszący na poważnie. A tak to nie dowiem się, czym charakteryzuje się skillowy FPS, chyba że jakiś inny użytkownik mnie oświeci. Termin kojarzy mi się z CSem i Q3 no i nie wiem czemu ale także z BF, ale żeby wymieniać cechy, to szczerze mówiąc nie potrafię, bo wielkim koneserem gatunku nie jestem.

Za to Halo 3 na zawsze w moim sercu.

I Yeti się nie obrażaj, ale dlaczego miałbym odnosić się do ciebie inaczej, niż ty się odnosisz do innych?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Doszło do tego że trzeba bajdurzy że gra chodzi w 5-8fps :D

nie chodzi w 5 fpsach, czytaj dobrze. dziennikarze też narzekają na spowolnienia i tearing, coś co częstotliwie jechałeś w mp SF, ale tutaj już cichutko, ale już już, spokojnie, może nikt się nie pokapnie

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie ma co dyskutowac, wraz z Titanfallem Xboty dostaly potezny orez (miecz?) do walki z Sonoklapami...

But still...

Console+Wars+right+now+in+a+nutshell.+Pr

Opublikowano

Wyszły też screeny Watch Dogs przy kamerze z góry

gtav-image001.jpg

Mógłbyś nie obrażać tak świetnej i kultowej gry? Dziękuję.

Opublikowano

Ale Yetiego i spółke boli ten Titanfall :D

Wielka szkoda ze nie ma tak genialnej gry ani odpowiednika na PS4 :(

Doszło do tego że trzeba bajdurzy że gra chodzi w 5-8fps :D

nie chodzi w 5 fpsach, czytaj dobrze. dziennikarze też narzekają na spowolnienia i tearing, coś co częstotliwie jechałeś w mp SF, ale tutaj już cichutko, ale już już, spokojnie, może nikt się nie pokapnie

Po raz kolejny spytam

GRAŁEŚ?

póki nie widziałeś oby tytułów na oczy zabraniam ci pisać o tearingach i framedropach w obu grach i porównywania tego.

Opublikowano

co to ma do rzeczy? dziennikarze widzą coś, czego nie ma? ;///

ja nie porównuję tego jak jest w SF i TF bo mnie nawet nie obchodzi tearing czy jakieś małe framedropy, bekuje jeno z twojej hipokryzji, okok

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dziennikarze cisną po Knacku, 2/10 i 3/10 od recenzentów, ktoś raczy ktoś o tym napisać...

I NASTĘPUJE AMOK FIGARO

GRAŁEŚ? KUR.WA GRAŁEŚ PYTAM SIĘ JAK NIE TO PO CO PISZESZ

Stosuję podobną taktykę.

FYI dropy w titanfall są rzadkie. Gra ogólnie jest niezoptymalizowana, zapewne nie mieli na to czasu w Respawn (przypominam pracuje tam tylko około 80 osób, nie 200-400 jak w studiach AAA). Już, pianę z ust wytarłeś?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jakie to ma znaczenie ile osób tam pracuje ? Jeśli są spadki framerate i tearing to powinni za wczasu zatrudnić nowych ludzi i tyle. Żadna to wymówka.

Zresztą framerate można poprawić po premierze, czego Killzon przykładem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Aż przykro się to czyta. Mazzeo toczył bekę jaki to KIllzone jest beznadziejny i że 60fps to on ma na respawnie, wytykając gdzie się da, że gra nie trzyma 60 klatek, a kiedy z Titanfall dzieje się to samo to już, że "niekiedy" i tupie nóżkami jak ktokolwiek będzie śmiał to skrytykować...

Pominę fakt, że czepianie się SF jest mocno wyolbrzymione, teraz jeszcze argument "bo mają tylko 80 osób, a nie 200-400" - :pinch::woot:

Gra według redaktorów zwalnia na Xboxie One, chodzi w 792p, wygląda jak Counter-Strike na sterydach, ale gdyby coś takiego przydarzyło się na PS4 to beki nie byłoby końca. Co za bezczelna hipokryzja.

Już nie mówię nic o rozgrywce, bo nie o to tu chodzi. Gra jest miodna i dostarcza dużo funu, ale to, że chodzi w 792p (chociaż zapewniano o 900p i w ogóle, że NA PEWNO powyżej rozdziałki z bety), wygląda słabo i dodatkowo nie potrafi utrzymać stałych, betonowych 60 klatek to jest PORAŻKA! Porażka nie tyle konsoli, co samego developera, no bo ni (pipi) nie wierzę w to, że Xbox One nie ma mocy, by pociągnąć tak wyglądającą grę w Full HD i betonowych 60 klatkach.

Respawn stworzyło miodny tytuł, ale technicznie jest beznadziejny, szczególnie, że optymalizacja słaba była też na PC. Ciekaw jestem edycji na X360 od tego drugiego studia.

Już pominę teksty Mazzeo - "jezu nie jęcz" które zapewne zaraz tutaj wytoczy. Nie kumam też, dlaczego nie woli grać na padzie od Xboxa na PC, tylko męczyć się w 792p na Xboxie One w dodatku za 230 zł. A no tak, na 32 calach i tak nie widać różnicy w rozdzielczości, więc beka z Killzone'a. Pewno HD Ready, nie zdziwiłbym się. Czekam te dwa tygodnie do premiery wersji na X360 swoją drogą ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mnie zal jest sonybojkow... w tej generacji Microsoft sie nie popisal i wydal zdecydowanie gorsza konsole, ale nadal jednak zadbal o to by byly gry. A z PS4 jest to samo co bylo z PS3... gry ktore Sony zapowiedzialo w 2006 roku beda sie ukazywac przez nastepne 4 lata. Microsoft przynajmniej to co zapowiada to wydaje w przeciagu 1-2 lat. Posiadacze Xbone graja, a Sonybojki znowu tylko gify ogladaja z trailerow i trzepia sobie na mysl jak gra bedzie wygladac. Wystarczy tylko przypomniec ile czasu GT5 bylo plodzone, co sie dzieje z Last Guardian, Agent'em i teraz DriveClub. Sony kpi sobie z graczy... wydaje konsole do gier, dedykowana graczom ale o grach zapomina. 

Opublikowano

Dalej mam beke.

haha, ale mam bekę. Boty toczyły beczunię jak MP Szadołfala spadało czasem do 30 fpsów, a jak tutaj z TF mamy czasem do czynienia z fpsami o jednej cyfrze, to wszyscy cichutko. BE-CZU-NIA. Mam z was bekę skur.wysyny. BEKĘ.

BEKĘ KUR.WAA

Opublikowano

Zresztą framerate można poprawić po premierze, czego Killzon przykładem.

Już drugi lub trzeci raz czytam tutaj, że po którymś patchu niby w MP Shadow Falla wyraźnie poprawił się framerate... ale nie mogę nic na ten temat znaleźć w internecie. Może jakiś dowód?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.