Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

idac waszym tokiem rozumowania to w fife, nfs, assasyna mozna grac na ps3 i nie oplaca sie kupowac sprzetu za 2k

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tylko, że taka FIFA czy NFS wyglądają znacznie lepiej niż na past genach w przeciwieństwie do TitanFalla.

Na One może się różnicy nie zauważy w tej śmiesznej rozdziałce, ale w 1080p już tak.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

idac waszym tokiem rozumowania to w fife, nfs, assasyna mozna grac na ps3 i nie oplaca sie kupowac sprzetu za 2k

KO

Opublikowano

No dla gier się nie opłaca. Ja kupiłem tylko dlatego, że na past genach miałem ograne wszystko co chcialem poza Tomb Raiderem. Więc stwierdziłem, że ogram go sobie już na current genie. Ale jak go skończę nie widzę kompletnie nic

Opublikowano

Jak sprzet za 2k nie oferuje w drugiej dekadzie 21 wieku 1080 i 60fps to jest to jakies polystation a nie nextgen.

Opublikowano

60 klatek to fetysz fanbojów, ogromna większość klientów nie widzi różnicy i ważniejsza jest ładniejsza graficzka

Opublikowano

No jak ktoś kupił PS4 za 2k to ja mu gratuluję.

Opublikowano

KO

Tak, jeszcze napisz ze BF wyglada tak samo.

ja kupuje nextgena dla najlepszych wersji tych gier i roznica jest ogromna.

Pokazali juz jakis gameplay Tytanfall z 360tki ?

Opublikowano

To w końcu jak to z tym niby znacząco poprawionym frameratem w mutli KZ:SF po jakimś patchu, bo wciąż nie uzyskałem odpowiedzi...?

Opublikowano

easye nie pokazali bo na bank dziala lepiej niz na xbox one, 720p i solidne 60fps

Opublikowano

albo chodzi w 480p i jest crapem zupelnie innego studia.

Chyba kazdy posiadacz One wolalby ta wersje wydarzen.

Opublikowano

a z ostatnich exów na ps3 wymienionych przez irasa tylko tlou jest wybitny, a tak mamy gt6 okrojone z zawartosci i jak widac slaba sprzedaz sprawila ze jej chyba juz nigdy nie dodadza, interaktywny film i najslabsza czesc gow.

Zmień sygnaturę i przestań udawać klapka, bocie. Beyond, Ascension i GT6 są niemniej wybitne niż Ryse, Forza czy Dead Rising, dla których podgracze podkonsole kupowali. Jak chcesz mówić o okrojonej zawartości (niby w którym miejscu?) w GT6, to najpierw zobacz, co m$ w FM5 zrobił.

FIFA, NFS i AC na nadkonsoli chodzą w 1080p i czuć next-gen, czego o przeklepanych z X360 "exach" na jedynego powiedzieć nie można.

Opublikowano

60 klatek to fetysz fanbojów, ogromna większość klientów nie widzi różnicy i ważniejsza jest ładniejsza graficzka

Ale chu.j tam mnie w sumie obchodza jakies janusze co kupuja gry na psp i probuja wlozyc do ps3. JA widze roznice miedzy 30 a 60 wiec dla mnie to jest porazka i tanie tlumaczenie. Idac ta droga to wiekszosc tez pewnie nie widzi roznicy 720 a 1080 wiec po co sie starac. Takie podejscie (glupie usprawiedliwianie sony i m$) powoduje, ze za 5-7 lat nadal bedzie 900 i 30fps bo po co wiecej, i tak nie widac roznicy.

Beka jest z PC ale blacharze pokladaja sie ze smiechu czytajac jak konsole master race ciesza sie z rozdzialki, ktorej oni juz nawet nie moga wybrac w ustawieniach.

Opublikowano

Miło poczytać, że Iras pluje się i podnieca pudełkiem za (w Polsce ) 2K na którym jest kilka gier. Podobno to na PC nie ma gier (oprócz tych tysięcy które już wyszły...)

Opublikowano

Ale chu.j tam mnie w sumie obchodza jakies janusze co kupuja gry na psp i probuja wlozyc do ps3. JA widze roznice miedzy 30 a 60 wiec dla mnie to jest porazka i tanie tlumaczenie. Idac ta droga to wiekszosc tez pewnie nie widzi roznicy 720 a 1080 wiec po co sie starac. Takie podejscie (glupie usprawiedliwianie sony i m$) powoduje, ze za 5-7 lat nadal bedzie 900 i 30fps bo po co wiecej, i tak nie widac roznicy.

Beka jest z PC ale blacharze pokladaja sie ze smiechu czytajac jak konsole master race ciesza sie z rozdzialki, ktorej oni juz nawet nie moga wybrac w ustawieniach.

No masz prawo wymagać, to jasne. Ale jesteś w pomijalnej mniejszości, więc Twoje wymagania nikogo nie obchodzą. I nie piszę tego złośliwie

Opublikowano

Ja się pokładam ze śmiechu z pecetofców jak 30 % z nich może sobie pozwolić na FullHD.

Opublikowano

Pecety to tylko Starcraft 2 plus klasyki jak Heroes of Might and Magic, czy Commandos. Reszta jest na konsolach ^_^

Opublikowano

a z ostatnich exów na ps3 wymienionych przez irasa tylko tlou jest wybitny, a tak mamy gt6 okrojone z zawartosci i jak widac slaba sprzedaz sprawila ze jej chyba juz nigdy nie dodadza, interaktywny film i najslabsza czesc gow.

Zmień sygnaturę i przestań udawać klapka, bocie. Beyond, Ascension i GT6 są niemniej wybitne niż Ryse, Forza czy Dead Rising, dla których podgracze podkonsole kupowali. Jak chcesz mówić o okrojonej zawartości (niby w którym miejscu?) w GT6, to najpierw zobacz, co m$ w FM5 zrobił.

Ty jestes psychiczny chyba?! z racji tego ze mam w domu dwa sprzety do gier i oba sa sony(vita i ps3) mam niby zaprzestac obiektywizmu i tylko chwalic sony i krytykwoac konkurencje? nie bede nigdy, kawalek plastiku mi nigdy nie przesloni realnego patrzenia na swiat. Jakbym nie mial wazniejszych wydatkow to juz dawno wii u staloby u mnie by pograc w wind walkera czy donkey konga i x360 by ograc pgr4 i last odyssey. Jestem fanem gier, a nie fanem plastiku czy niewolnikiem jakiejs firmy.

GT6 jest wykastrowane - nawet na oficjalnej stronie pisze z czym sie nie wyrobili i co maja dodac po premierze (min. kreator tras czy b-spec) - cisza w tym temacie czy brak informacji o nowych dlc(obiecywali ze co miesiac beda nowe auta i trasy) daje wielkie powody do niepokoju

Opublikowano

Ja się pokładam ze śmiechu z pecetofców jak 30 % z nich może sobie pozwolić na FullHD.

no tak, bo 120% kąsolofców gra na 60 calach w 4k na ultra ustawieniach, z teksturami ostrymi jak żyleta i z AAx8, do tego +60fps bo inaczej nie da się grać

Opublikowano

kawalek plastiku mi nigdy nie przesloni realnego patrzenia na swiat

6U24V6l.jpg

Opublikowano

no tak, bo 120% kąsolofców gra na 60 calach w 4k na ultra ustawieniach, z teksturami ostrymi jak żyleta i z AAx8, do tego +60fps bo inaczej nie da się grać

No posiadacze Xbox One zaniżają ten stosunek procentowy niestety :(

Opublikowano

iras nie widzi różnic pomiędzy grami 360 i ONE ale Watch_Dogs dla niego obecnie wygląda jak z pokazu E3 2013.

klapki-na-oczy.jpg

Opublikowano

Ale jest w 1080p I nie wazne ze cale miasto wyglada jak obrzygane

Opublikowano

Wrzucę wam po premierze screeny z nocnej scenerii w deszczu, to znów będziecie bredzić, że promocyjne bullshoty od Ubi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.